Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bende bu ayda olmazsa hsg çektirip 3 ay nadasa alıcam kendimi. beynim yoruldu resmen benneyaptımki yumoş hala çatlamadı dr ödemi oluşmuş çatladı çatlayacak diyor bakalım ne olacak. biri 20 diğeri 19 mm 2 yumoş olgun :delphin:
canım masallah cok guzel gelısmıs yumoslar..hihoyyyt
hadı bakalım guzel haberler beklıyoruz senden..hihoyyyt

slm,ben 6 aylık hamileyim ve klomeni ikinci kullanmamla hamile kaldım,bende fsh hormonunun yüksekliğinden kaynaklanan bi durum vardı yumurtalarım yavaş çalışıordu iklinde umutluydum ama ikinci kullanmamda kist ve rahim duvarı inceliği var ilaca ara verelim bu ay dendi bende adet olmayı beklerken süpriz bi şekilde hamile kaldım,ummadığım anda yani,ümidinizi yitirmeyin şimdi Allah nasip ederse aralık sonu gibi oğluşumu kucağıma alıcam,umarım en kısa zamanda bu mutluluğu sizlerde yaşarsınız, Allah isteyen herkese nasip edsin arkadaşlar...
:emir_bebek:canım inş hayırlısıyla kucağına alırsın. :CüvCüv:benimkide dursaydı 11 gün sonra doğacaktı ama Allah onu bana nasip etmemiş.:çok üzgünüm:bu ay inş hamişimdir.:teytey:

kızlar 3 ay ilaç kullandım ama sonuç alamıyınca bu ay nadasa bıraktım kendimi kafadan hesap yapıp çalışmalara başladım ama aklıma hamile kalıcammı acaba diye getirmiyorum bile biliyorun olmayacak umutsuz degilim ama bir problem var adet günüm 1 gün sürdügü için sorun oldugunu geç anladım ama salak geri zekalı dr önemli degil dedi herif megerse izmir jet sosyetesinin dr imiş sanki benimki para degil yada sosoyetiklerinki farklı anlayamadım neyse daha detaylı dir dr gidicem bebek için olmassa bile saglıgımı tehlikeye atatmam herkese bol bol bebiş versin allahım

başakcım canım adetin 1 gün sürdüyse vardır bi iş
en az 3 gün gelen kan adet kanıdır, başka bi dr.a git anacım
belki hamilesindr, belli mi olur?

benimde 15-20 arası adet olmam lazım bakalım
çatlatma iğnem üzerinden yaklaşık 14 gün geçti
kasıklarda ve belimde ağrılar var, ateşim hafif yüksek
göğüs uçlarım sızlıyor acayip, iştahım kesildi, çok çabuk yoruluyorum
bek ümidim yok ancak Rabbim dilerse herşey olur
bakalım sonuç ne olcak

sultan49 ve uslub ta adet olanlar arasında ama hala listedeler bu arada ben sadece sizi takip edenlerdenim yani daha ilaç kullanmaya başlamadım eklemeyin beni ok;)

eselem canım inşallah allah gönlüne göre verir istersen bir test yap evde şimdi kızlar bana kızıcak hiç olmassa bir ip ucu olurdu senin için.
kadın olmak çok zor erkeklere göre hava hoş en kötüsü sperm örnegi veriyorlar ama biz valla muayne masasını bile görmek beni çok geriyor dogrusu

kızlar bişey sorucam bu lekelenme neden acaba kist olabilirmi?ya 2 gün kahverengiydi bugün hiç yok gibi çok açık kahve geliyo oda silince

arkadaşlar reglime daha 2 gün var bu gün kan testi yaptırdım .. az önce sonucu aldım 76,11 çıkmış . çok mutluyum ..:sm_cool: rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu ..sizler için her gün dua edicem ..:Saruboceq:

arkadaşlar reglime daha 2 gün var bu gün kan testi yaptırdım .. az önce sonucu aldım 76,11 çıkmış . çok mutluyum ..:sm_cool: rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu ..sizler için her gün dua edicem ..:Saruboceq:

etmezsen kafa koparmaya hazırım biliosun :lepi: tebrikler kuzu sende deldin mermeri :roflol::roflol: Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

galiba ben sana demiştim hamilesin gibime geliyor diye :dance: tebrikler canım allah kucagına almayı nasip etsin :teytey: :teytey:

galiba ben sana demiştim hamilesin gibime geliyor diye :dance: tebrikler canım allah kucagına almayı nasip etsin :teytey: :teytey:

inşallah canım .. şimdi bundan sonraki düşüncem sadece sağlıklı olması ..burdaki bütün arkadaşlarımında allah kucağını boş bırakmasın inşallah .bu arada klomen kullanmıştım ben ..

eselem canım inşallah allah gönlüne göre verir istersen bir test yap evde şimdi kızlar bana kızıcak hiç olmassa bir ip ucu olurdu senin için.
kadın olmak çok zor erkeklere göre hava hoş en kötüsü sperm örnegi veriyorlar ama biz valla muayne masasını bile görmek beni çok geriyor dogrusu

sorma yaa bende o çatala oturunca kendimi baya kasıyorum, bayan doktor olduğu halde
erkek doktora hiç gidemem
dediğin gibi erkeklere göre hava hoş
ben bu ay farklı ilaç içtim ve ilk defa çatlatma iğnesi vurundum eşim 4,5 gün sonra ilişkiye girdi
baya sinir olmuştum, bu sebeple önümüzdeki ay ilaç iğne v.s hepsine paydos
yazık bize valla

Back
X