Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

adetin diğer aylara göre az gelmesi yada adet günü geçtikten sonra gelmesi ( adet düzensiliği olmayanlar için geçerli) Rahimin kendisini gebeliğe hazırlaması anlamına geliyormuş.
eltim şuan hamile 9 ay 10 günlük, doğumu bekliyoruz
onun tezi bu. gecikme ve kanamanın az olduğu aydan 1,2 ay sonra hamile kalmış
eltim belirti olarak bunu görüyor

banada hiç mantıklı gelmedi eslem.rahim spermle karsılasırda dollenme olursa sayet kendni hamilelige hazırlar onun haricinde o ay dollenme olmadı ise hamilelige gelecek ay sperm gelir mantıgı ıie hazırlanmazki ? belki baska bir acıklaması vardır tabi tıp da hersey duz mantık demek değil nede olsa.

semacım giznur hem hamileler listesinde hemde 13 austos tarihi ile adet bekleyenler listesinde
tabi o giznur baska bir giznur değildir heralde

11.08.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

****************AĞUSTOS***************************

AĞUSTOS DA HAMİŞ PATLAMADI BEKLENİYORRRR

SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS????????????????????
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS?????????????????????
MAVİŞ83.....................................8AĞUST OS????????????????????
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS????????????????????
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS???????????????????
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS??????????????????
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::12AĞUSTOS
GiZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUS TOS
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
nesemese::::::::::::::::::::::::::::::::::::15AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::18 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22AĞUSTOS
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::26AĞUSTOS
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::27AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ?????????

REGL OLANLAR ÜZÜLMEK YOK

EYLÜL AYI LİSTESİ

ASİSTANTRUS ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 EYLÜL?
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9EYLÜL
LORESİMAX:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16EYLÜL???
KIRMIZIBEYAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
****ÜsLuB****...................................................??????????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????

**************:nazar:KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR:nazar:**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
:

hadi ama yokmu hiç ii haber heyecanla bekliyoruzzzzz bize de müjde verinnnn

giznur´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar reglime daha 2 gün var bu gün kan testi yaptırdım .. az önce sonucu aldım 76,11 çıkmış . çok mutluyum .. rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu ..sizler için her gün dua edicem ..

canım yaa inan çok sevindimm.. bak gördünmüü Rabbim büüyük.. inş bu kez sağlıkla kucağında gömrrüüsn canımm.. hayılrıısı olsunnn.. darısdıa tüm arkadaşlara inşş amin..

kızlar selam, benim dün randevum vardı doktorla. Bir adet yumurtam vardı sağda. Doktor çatlatma iğnesi yazdı iki adet. Adetin 15. günü sabah 10 da yapılacak. adetim 28 gün sürüyor. Sizce geç değilmi çatlatma iğnesi için. Ya o arada çatlarsa?

giznurrrr tebriklerrrrrrr

neden iki gun kala test yaptırdın belirtilerin falanmı vardı anlatsana birazzzzz

çok sevindim allah tamamına erdirsin insallahhh
senin kacıncı ayındı giznur ??

saol bitanem .. inşallah seninde hamile olduğun haberini alır bu mutluluğunu paylaşırız..nisanda ben klomen kullandım ama tutmamıştı moralim bozuldu ..mayısta ara vermiştim zaten dr bana kist olmasın die 1 ay arayla ilaç kullandırıyodu..klomensiz o ay stres yapmadığım için heralde hamile kaldım ama maalesef kimyasal gebelikmiş .haziranda 1 ay dinlen dedi öylesine geçti işte . temmuzda tekrar klomene başladım çatlatma yapıldı ve bu aya nasip oldu işte inşllah yüzünü göremekte nasip olur ..:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2

kızlar ya bende artık tık yok bişiy gelmiyor. ben akşama iş çıkışı bi test alayım yapayım bari. eğer hamiş değilsem yarın 5.gün olacak ve benim ilaca başlamam lazım. doktorada gitmedim ya kist varsa kendim ilaç alıp kullansam ondan da korkuyorum. yarın doktora gitsem baktırsam o zamanda 5.günü geçmiş olacak ilaca 6.günde başlanmaz heralde.

kızlar selam, benim dün randevum vardı doktorla. Bir adet yumurtam vardı sağda. Doktor çatlatma iğnesi yazdı iki adet. Adetin 15. günü sabah 10 da yapılacak. adetim 28 gün sürüyor. Sizce geç değilmi çatlatma iğnesi için. Ya o arada çatlarsa?

bencede biraz geç gibi 14. gün çatlayabilirde benim regli döngüm 30 gün sürüyodu 14. gün çatlatma yapıldı ..senin 13. gün falan yapılsa daha iyi olur .. bide yumurtanın o anki boyutunu görmeden önceden söyleyemezki ...sen işini sağlama al bence ogünü ziyan etme derim ..a.s.

kızlar ya bende artık tık yok bişiy gelmiyor. ben akşama iş çıkışı bi test alayım yapayım bari. eğer hamiş değilsem yarın 5.gün olacak ve benim ilaca başlamam lazım. doktorada gitmedim ya kist varsa kendim ilaç alıp kullansam ondan da korkuyorum. yarın doktora gitsem baktırsam o zamanda 5.günü geçmiş olacak ilaca 6.günde başlanmaz heralde.

bu gün kesin test yap canım sen ..mutlaka belli olur ..eğer bişey çıkmazsa akşam klomene başla bence..yarın dra gidince kist var kullanma derse devam etmezsin .CADIARZU.veya şöylede yapabilirsin bu günün dozunu yarına da atabilirsin .eğer günde 1 kulnıyorsan yarın sabah akşam olmak üzere 2 tane içebilirsinde ..inşallah hamilesindirde bunlara gerek kalmaz..a.s.

bencede biraz geç gibi 14. gün çatlayabilirde benim regli döngüm 30 gün sürüyodu 14. gün çatlatma yapıldı ..senin 13. gün falan yapılsa daha iyi olur .. bide yumurtanın o anki boyutunu görmeden önceden söyleyemezki ...sen işini sağlama al bence ogünü ziyan etme derim ..a.s.

canım çok sağol cevabın için. Bu arada yeni gördüm hamişmişsin tebrik ediyorum seni. Allah tamamına erdiririr inşallah.
Ben aynı zamanda yumurtlama testi de kullanıyorum . Doktorum yumurtama baktı belki ona göre söylemişdir çatlatma iğnesi zamanını bilmiyorum..

ben 6. günü başladım klomene doktor bir engel görmedi ama herşeyden önce bir test yapıp sonrada doktoruna görünmende fayda var.

bu arada şuanda evde bebek var :roflol: annesi bana bırakıp pazara gitti. ben ilk defa bebek bakıyorum değişik bişeymiş :roflol: hiç bebek bakmamıştım uyanınca meyva püresi vericem cici bebeyle :uhm: olur değil mi ehuehuehu çok ilginçmiş ya bakıcılık :roflol:

merhaba semacım vermezmiyiz inşallah burdan hamileyim diye size yazarım bu ay çok çalıştık baklım
listeye eklemişsin cnm teşekkür ederim 22 ağustos adet günüm ama kısmetse ben 20 ağustosta kan testi yaptırıcam inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz görüşmek üzere...

bu gün kesin test yap canım sen ..mutlaka belli olur ..eğer bişey çıkmazsa akşam klomene başla bence..yarın dra gidince kist var kullanma derse devam etmezsin .CADIARZU.veya şöylede yapabilirsin bu günün dozunu yarına da atabilirsin .eğer günde 1 kulnıyorsan yarın sabah akşam olmak üzere 2 tane içebilirsinde ..inşallah hamilesindirde bunlara gerek kalmaz..a.s.

bugün akşam eve dönerken alıcam bi test inş. hamişimdir. aranızda hiç böle olan varmı
ben gonapheneyle beraber cyclo da kullanıyom anlamadım gitti cyclo adet düzenleyici olarak verdi doktor bana ama neden böle oldu ki:çok üzgünüm:

12.08.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

****************AĞUSTOS***************************

AĞUSTOS DA HAMİŞ PATLAMADI BEKLENİYORRRR

SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS????????????????????
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS?????????????????????
MAVİŞ83.....................................8AĞUST OS????????????????????
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS????????????????????
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS???????????????????
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS??????????????????
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::12AĞUSTOS
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
nesemese::::::::::::::::::::::::::::::::::::15AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::18 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22AĞUSTOS
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::26AĞUSTOS
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::27AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ?????????

REGL OLANLAR ÜZÜLMEK YOK

EYLÜL AYI LİSTESİ

ASİSTANTRUS ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 EYLÜL?
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9EYLÜL
LORESİMAX:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16EYLÜL???
KIRMIZIBEYAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
****ÜsLuB****...................................................??????????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????

**************:nazar:KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR:nazar:**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
:

hadi ama yokmu hiç ii haber heyecanla bekliyoruzzzzz bize de müjde verinnnn

kızlar nerdesiniz kimse yokmu yahu ben ara verince girebiliyorum ancak temizlik yaptım derse oturcam dün gece 4 e kadar çalıştım sabah da 11 de kalktım temizlik sonra doğru derse dedim yemeğim var çok şükür.....

bugün akşam eve dönerken alıcam bi test inş. hamişimdir. aranızda hiç böle olan varmı
ben gonapheneyle beraber cyclo da kullanıyom anlamadım gitti cyclo adet düzenleyici olarak verdi doktor bana ama neden böle oldu ki:çok üzgünüm:

canım benim yapta testi rahatşa bari aklın kalmasın bende listeden kaldırmıyom hadi baklım belki hamiş listesine alırız seniiikaydirigubbakcemile5

ben varım ama bebek bakıyorum :roflol: bu arada sanırım yumoşlar çatladı bende fırsatı kaçırmadım değerlendirdim :jeyyar:

hehe okudum canım nasıl çok şekerdir eminim ? zorluk çıkartmıyo demi benim yerime de öp kokla çok güzel kokarlar ahh ahhh valla dışarı bi çıkıyom hamişler üstüme üstüme geliyolar heryerde bi bebek herkeste bi çoşku bide akşamları gittiğimiz kafeye hep aileler geliyo bi çiftin ikizleri var her akşam geliyolar öle uzaktan bakıyom daha 6 7 aylıklar ve asıl n-bomba kadın tekrar hamile allahım çok büyük bizim de olacak elbettttt inşallah mevlam tez zamanda nasip eder...

çalışmay devam bak benim 9 gün kaldı ben ancak bıraktım düzenli çalışmayı bakalım bu ay dr suz ne olcak sonuç hiç dinlemiyom kendimi zaten vakit kalmıyo ki dersten işten gezmeden

hehe okudum canım nasıl çok şekerdir eminim ? zorluk çıkartmıyo demi benim yerime de öp kokla çok güzel kokarlar ahh ahhh valla dışarı bi çıkıyom hamişler üstüme üstüme geliyolar heryerde bi bebek herkeste bi çoşku bide akşamları gittiğimiz kafeye hep aileler geliyo bi çiftin ikizleri var her akşam geliyolar öle uzaktan bakıyom daha 6 7 aylıklar ve asıl n-bomba kadın tekrar hamile allahım çok büyük bizim de olacak elbettttt inşallah mevlam tez zamanda nasip eder...

çalışmay devam bak benim 9 gün kaldı ben ancak bıraktım düzenli çalışmayı bakalım bu ay dr suz ne olcak sonuç hiç dinlemiyom kendimi zaten vakit kalmıyo ki dersten işten gezmeden

mis gibi kokuyor sorma semacım yaa 8 aylık bacaklar boğum boğum cokacimcoook yicem onu yicem. şimdi uyuyo daha uyanmadı. şeftali püresi yaptım cici bebeyle uyanınca yediricem. antrenman oluyor bana ilk defa bakıyorum :lepi:

bende hamişleri gördükçe üzülüyorum :çok üzgünüm: haa bide etrafımdakiler sanki hepsi sözleşmiş gibi hamile :roflol: çalışma yapıyoruz ama resmen kovalamacaya döndü. adamda haklı bıktı hergün hergün :smiley-cool:

Back
X