Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

sorma bacım ya valla adımız kuduruğa çıktı ki sorma.... ben çok baktım bebek abimin oğluşuna komşunun bebğine küçük kuzenlerime alışkınım bebekler beni çok sever çocuklarda abimin oğlunun ilk banyosunu ben yaptırdım hiç korkmam çok alışkınımdır ama kendimin olunca ne ederim bilmem...

senin küçük missfir epey büyükmüş hehe ye ye afiyet olsun anam bizde bebek olmayan bi zamnada doğururuz daha çok sevilir hehe dimi ama

canım ben ders çalışmaya gidiyom kendine ii bak bebişede hadi öptüm seni kolay gelsinnnnn

ah kızlar sormayın eski ev sahibimin kardeşi geldi bana kargo gelmiş önceki oturdugum yere onu haber verdi benim çıktıgım evdeki kiracı hamile üst katada yegenleri taşınmıştı küçük çocugu var oda hamileymiş banada sormazmı sende yokmu birşey diye allahım kafayı yiyicem yok istemiyorum dedim allahın gücüne gidecek ama millete laf anlatamıyorsunki.
çalışmalar fazla düzenli degil benim buay adama bıtkınlık vermeden idare ediyorum ilaçda kullanmadım ya gebeligi aklıma getirmiyorum

kıslar bende buay ilkes gonophane kullandım ve catlatma iğnesi oldum bugun9.gün ama hiç bi belirti yok anlaşılan başka sefere hayırlısı olsun.rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin amin

kızlar tam 1 haftam kaldı hiçbir belirtide yok geçen ay kasıklarım ve gögüslerim çok ağrıyorlardı bu ay hiç ağrı yok bakalım ne olacak yoksa aşılama yapılacak:1shok:

merhaba semacım hamile olanlar bizi unutuyor demişsin sizler unutulurmusunuz hergün yazılarınızı okuyorum hamile olunca sorunlar daha çok oluyor sizler hamile olursanız bir doktora kntrole gideceksiniz ben iki doktora da yetişiyorum şeker hastası olduğum için hamilelik şekeri dahada tetikledi onunla uğraşıyorum 2 buçuk aylık oldu artık oynuyor teyzesi bu sorunlardan size yazamıyorum unutulmadınız allah hepinize bu duyguyu tattırsın çok güzel bir duygu inşallah sağlıkla kucağıma alırım yani moralim çok bozuk inşallah bu ay hepiniz hamile kalırsınız canım

kaydirigubbakcemile2merhaba semacım hamile olanlar bizi unutuyor demişsin sizler unutulurmusunuz hergün yazılarınızı okuyorum hamile olunca sorunlar daha çok oluyor sizler hamile olursanız bir doktora kntrole gideceksiniz ben iki doktora da yetişiyorum şeker hastası olduğum için hamilelik şekeri dahada tetikledi onunla uğraşıyorum 2 buçuk aylık oldu artık oynuyor teyzesi bu sorunlardan size yazamıyorum unutulmadınız allah hepinize bu duyguyu tattırsın çok güzel bir duygu inşallah sağlıkla kucağıma alırım yani moralim çok bozuk inşallah bu ay hepiniz hamile kalırsınız canıma.s.:emir_bebek:

Kızlar ben bugün adet oldum. Artık neyi deneyeceğim de ne kalacak şaşırdım. Umut eylüle kaldı. Herkesi öpüyorum.

hayır canım.........neyi deneyeceğim diye düşünme...............biliyorum yumurta geliştirici ilaçlar ezberden alınamaz......onun için yine dr.kontrolünde uygun görürse almaya devam edeceksin............yine kontrolde çatlatma iğnesini uygun görürse onuda yaptıracaksın............bizler 1 yıl daha buralardayız........teker teker hepimiz hamile kalacağız...ama sen bu aya ama ben 3 aya .ne fark eder.......olsunda..........bak nasılda hepimiz el ele verdik.....gece ağlayarak yatanlar sabah a gülerek kalkıyor.....şu anki ümitsizlik ve mutsuzluğun çok çok normal bir insan i bir duygu.

tedaviye devam canım...............hadi benim güzel kardeşim..bizleri üzme,yanlızda bırakma..............10 gün sonra tutmayacağının bana garantisini verebilecekmisin...........muck öptüm..........

KIZLAR BUGÜN KONTROLÜM VARDİ...

YUMURTALARIMA BAKILCAKTI...BU SEFER YUMURTACIKLARIM BÜYÜMEMİŞ...14 MM MİŞ...

KLOMENİ 2 GÜN DAHA KULLAN PERŞEMBE Bİ DAHA BAKALIM DEDİ....

GEÇENKİNDE 16 MM LERDİ...O ZAMAN PEK HEVESLİYDİM..BU AY ÇOK İSTEKSİZİM SANKİ ZORLA GİDİYORUM TEDAVİYE..YUMURTACIKLAR KÜSMÜŞ HERHALDE BANA BÜYÜMÜYOLAR BU SEFER...

AKLIMA TAKILAN HERKES 5 GÜN KULLANIYORYA KLOMENİ ..İLK BAKILDIĞINDA BÜYÜMEMİŞSE GÜN VERİYOR SONRA TEKRAR BAKALIM DİYOLAR..BENİM DR.KLOMENİ 2 GÜN DAHA KULLAN DEDİ...BUGÜN YARIN KULLAN PERŞEMBE GEL..NE ALAKA YAAA....NE KADAR BÜYÜR ACABA 2 GÜNDE? :uhm:

Merhaba inş en kisa zamnda hamiş haberini aliriz.bende catlatma iğnesi vuruldum bakalim buay nolcak hayiorlisi allhatan sudenez222 bişi sorabilirmiyim ben yeni üyeyeim şimdi özel msj göndermek için ne yapmaliyim resim koymak için nasil ögrencem yardimci olursan sevinirim canim şimdiden cok sagol

GEÇENKİNDE 16 MM LERDİ...O ZAMAN PEK HEVESLİYDİM..BU AY ÇOK İSTEKSİZİM SANKİ ZORLA GİDİYORUM TEDAVİYE..YUMURTACIKLAR KÜSMÜŞ HERHALDE BANA BÜYÜMÜYOLAR BU SEFER...

AKLIMA TAKILAN HERKES 5 GÜN KULLANIYORYA KLOMENİ ..İLK BAKILDIĞINDA BÜYÜMEMİŞSE GÜN VERİYOR SONRA TEKRAR BAKALIM DİYOLAR..BENİM DR.KLOMENİ 2 GÜN DAHA KULLAN DEDİ...BUGÜN YARIN KULLAN PERŞEMBE GEL..NE ALAKA YAAA....NE KADAR BÜYÜR ACABA 2 GÜNDE? :uhm:

canım yumurtaların bence gayet normal 10mm geçen yumurtalar potoyı açmış diyor doktorum.beinmde istenen boyuta gelmeyince aynen senin gibi devam edip tekrar gidiyorum.ozaman gelişmiş oluyor.büyük ihtimal seninde istenen boyuta gelecektir.doktorum sonlara doğru yumurtalar daha çabuk gelişiyor demişti.

12.08.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

****************AĞUSTOS***************************

AĞUSTOS DA HAMİŞ PATLAMADI BEKLENİYORRRR

GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::18 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22AĞUSTOS
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::26AĞUSTOS
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::27AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ????????
?

REGL OLANLAR ÜZÜLMEK YOK

EYLÜL AYI LİSTESİ

ASİSTANTRUS ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 EYLÜL?
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9EYLÜL
LORESİMAX:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16EYLÜL???
KIRMIZIBEYAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
****ÜsLuB****...................................................???????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
nesemese::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
MAVİŞ83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
?

BACILARIM NOLDU SİZE Bİ HABER EDİN KAÇIP GİTTİNİZ NEDİR DURUMUNUZ?

SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS????????????????????
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS?????????????????????
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS????????????????????
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS???????????????????
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS??????????????????
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::12AĞUSTOS????????????????????

**************:nazar:KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR:nazar:**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
:

hadi ama yokmu hiç ii haber heyecanla bekliyoruzzzzz bize de müjde verinnnn

Son düzenleme:
sudenazcım canım merhaba benm de klomen kullandığım ilk ay geç büyümüştü 4 kez kontrolle anca büyüdü takma kafanı mutlaka büyürrrrr canım şu isteksizlik belki ii bişedir he ne dersin daha az stres olursun belki fazla takılma bırak oluruna zamanında çalış yeterli emi tatlımmm

Canım dr bana 30 luk klomen vermişti sabah akşam 2 tane içtim tamamı bitene kadar.yani 8 gün içtim 9. gün 22mm olmuş dedi demek bi bildikleri var. fisfisfis canım sen günde kaç tane içmiştin?

yani günde 4 tane mi içtin mehtacım ana çok değilmi yaw ben 3 ü geçmicek diye biliyom ama elki böle de yapılıyo allah allah

benim dr 2 ay günde 2 klomenden sonra direk iğnelere başlatıyo hem de geliişmişti yumuşlar ilk ay 19mm ikinci ay 21 de çatlattık hımmm.... ama ben bu ay olmazsa hemen rahim filmi isticem ondan sonra tedaviye devam etsşn göbekten yumurta geliştirici iğnlere geçcez bu ay olmazsa bakalım kısmet

artık adet düzenlayicilerdemi işe yaramıyor mysmirnanında böle bişey başına gemiş oda cyclo kullanıyormuş aynen böle olmuş bi yazısında okudum. acaba o nerde bana yardımcı olamazmı

Merhaba inş en kisa zamnda hamiş haberini aliriz.bende catlatma iğnesi vuruldum bakalim buay nolcak hayiorlisi allhatan sudenez222 bişi sorabilirmiyim ben yeni üyeyeim şimdi özel msj göndermek için ne yapmaliyim resim koymak için nasil ögrencem yardimci olursan sevinirim canim şimdiden cok sagol

canım özel mesaj için kime göndermek istiyosan o kişinin nikine bastığında özel mesaj gönder butonu çıkar...onun dışında resim yüklemek istediğinde bilgisayara kayıtlı göndermek istediğin resmi imageshack sitesinden url'sini alıp mesaj yazdığımız yerdeki dağ resmi gibi bi buton var..oraya tıkladığında resmin url 'sini ister imageshack sitesinden kopyaladığın url yi buraya yapıştırıyosun bu kadar canım...biraz karışık ama zamanla öğrenirsin hihoyyyt hihoyyyt

canım yumurtaların bence gayet normal 10mm geçen yumurtalar potoyı açmış diyor doktorum.beinmde istenen boyuta gelmeyince aynen senin gibi devam edip tekrar gidiyorum.ozaman gelişmiş oluyor.büyük ihtimal seninde istenen boyuta gelecektir.doktorum sonlara doğru yumurtalar daha çabuk gelişiyor demişti.

sudenazcım canım merhaba benm de klomen kullandığım ilk ay geç büyümüştü 4 kez kontrolle anca büyüdü takma kafanı mutlaka büyürrrrr canım şu isteksizlik belki ii bişedir he ne dersin daha az stres olursun belki fazla takılma bırak oluruna zamanında çalış yeterli emi tatlımmm

Canım dr bana 30 luk klomen vermişti sabah akşam 2 tane içtim tamamı bitene kadar.yani 8 gün içtim 9. gün 22mm olmuş dedi demek bi bildikleri var. fisfisfis canım sen günde kaç tane içmiştin?

canlarım zaten hiç stres yapmıyorumki...heyecan bile yok bende...öyle gel diyo gidiyom..bu ilaç diyo kullanıyorum...o kadar valla hiç düşünmüyorum artık ....

ondan dedim...ilk ay çok heyecanlıydım 2 yumurtam vardı 11.günde 16mm di...bugün yine 11. günüm 1 yumurtam var oda 14 mm....dedim..stres yaptığımda dahamı iyi çıkıyor ne? :uhm:

tekrar klomen kullan demesini garipsedim sadece....bide geçen 16 mm ken çatlama iğnesi yaptılar....sonunda meğersem hiç çatlamamışlar bide kiste döndü mecburi 1 ay ara verdik....inşallah 13.günde 16 mm i geçer diyorum...yoksa adam daha küçükken iğne veriyor..kısmet artık görecezzzzzzz ..

bu arada adetimin 5. günü başladım klomene günde 1 adet 5 gün içtim...1 gün ara verdim ertesindeki gün yani bugün dr.a gittim..tekrar kullan dedi..bugün kullandım...yarında kullancam öbürgün abbas yolcu kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4

Back
X