Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

maviş cim.ne olmuş negatifse test..

ne dedik biz birbirimize..zaten bu yüzden bu sitede değilmiyiz..
bazıları şanslıdır.hiç düşünmeden hatta ay bu ay mı tuttu....ay keşke daha erkendi diyenler hamile olabiliyorda onların durumu normalde bizim ki anormal mi?

yoooooooo...hayır.allah bazılarının işini kolaylaştırır da VERİRMİŞ BAZI kullarınında istediği zaman yaratırmış......olsun varsın biz bekleyenlerden olalım....
bak bakalım o hiç istemeden olanın çocuğuyla senin ki bir mi olacak......onlar bağırır,iter kakar,yada çok önemsemez...........sen biz.............ne yaparız biliyormusun...........ben onun bezine kurban olurum.onu cennet bahçesi gibi koklar bağrıma basarım.sen hiç vururmusun ona.........çünkü onlar bize çok zahmetli gelecek..........

ne yapalım bizde ortak göbek adı koyarız onlara.kızsa
NAZLIM deriz.....erkekse EFE M deriz..............ne var bunda kendini helak edecek.....hatta doğuralımda bir araya gelelim bebeklerimizle toplanalım........hayır canımın içi.bak kandil geldi..............yine dua yine ağlayarak rabbimden istiycez...olmadı bi daha ki aya..........

arkadaşlar yaa sağ ve sol böbreklerim çok ağırıyor
suyu pek tüketmediğimdenmidir? :1shok:
şayet öyleyse bol bol su içmem sancımı dindirirmi?
diğer yandan da çok su içemiyorum midem kalkıyor
ne yapsam yaa, yarın doktora mı gitsem :uhm:

göğüs uçlarım çok fena sızlıyor iğnenin etkisimidri acaba?
sırtımda ağırıyor, mantarda oluyorum galibaa
ayyy bana bişeyler oluyor yahuuu
yetişin, hepsi üst üste bindi kafamçokkarıştı

yani günde 4 tane mi içtin mehtacım ana çok değilmi yaw ben 3 ü geçmicek diye biliyom ama elki böle de yapılıyo allah allah

benim dr 2 ay günde 2 klomenden sonra direk iğnelere başlatıyo hem de geliişmişti yumuşlar ilk ay 19mm ikinci ay 21 de çatlattık hımmm.... ama ben bu ay olmazsa hemen rahim filmi isticem ondan sonra tedaviye devam etsşn göbekten yumurta geliştirici iğnlere geçcez bu ay olmazsa bakalım kısmet
ah semacım içtim ama sen gel bana sor.artık baş dönmesi,baş ağrısı ve gözlerimin önünde sanki yıldızlar uçuşuyodu. kafamçokkarıştı bilim kurgu filmlerindeki robotlar gibi bulanık gördüm kız ama bebiş için değer. çekilen sıkıntılar,üzüntüler,stres bebiş için değer ALLAH hepimizin kucağına bol bol bebişlerle doldursun.AMİİİİİN. :emir_bebek:gamyoncuiremsu

SUDENAZCIM drum klomen bitince beni çağırmadı 9.gün 22mm olmuş 13.gün iğneni ol dedi ben ısrar edince tamam gel yumoşlara bakalım çatlatıcını ol dedi.yoksa nerdeeee hayatta sürekli kontrole çağırmıyo:oklava:.öyle yoğunki özel olduğu halde 4.5 saat sıra bekliyoz.hadi canım öbür gün iyi haberlerini verirsin inş. :lepi: semacım ben hala beklemedeyim.28 günde bi adet oluyodum geçen ay biraz stresliydim ondan gecikmiş olacakki 34. gün oldum onun için gerçi bu ay klomen kullandım ne zaman olacağımı tam kestiremiyorum.ama sanki kasıklarımda ve belimde hafif bi ağrımı var ne?:uhm:her olacağımda bikaç gün öncesinde leke gelirdi oda yok ay ben anlamadım kıslaaaaaaaarrr :1no2:daha önce içinizde bööle olan varmı yani leke meke yok ağrı var,sık sık vcye çıkıyorum,ikizlerde sızı var,ayıptır sölemesi :utangac:çokta gazım var senağlamacanlarım bu nedemek yavvvfu.:1shok:

yas23 selam,
dr un soyledigi tarihte catlatma ignesini yaptır bence bu tarz seylerde ben korkarım dr un sozunden dısarı çıkmaya. ancak arada catlarsa diye sen gun asırı ilsk yi atlama derim en normal ve ugyun yolu bu gibi. zaten igneye gitmeden evel ilsk en ideali o arada kendi catalrsada gun asırı yine ilski olmus oluyor.

mavis test yaptınmı sonuç ne ???

KIZLAR BUGÜN KONTROLÜM VARDİ...

YUMURTALARIMA BAKILCAKTI...BU SEFER YUMURTACIKLARIM BÜYÜMEMİŞ...14 MM MİŞ...

KLOMENİ 2 GÜN DAHA KULLAN PERŞEMBE Bİ DAHA BAKALIM DEDİ....

GEÇENKİNDE 16 MM LERDİ...O ZAMAN PEK HEVESLİYDİM..BU AY ÇOK İSTEKSİZİM SANKİ ZORLA GİDİYORUM TEDAVİYE..YUMURTACIKLAR KÜSMÜŞ HERHALDE BANA BÜYÜMÜYOLAR BU SEFER...

AKLIMA TAKILAN HERKES 5 GÜN KULLANIYORYA KLOMENİ ..İLK BAKILDIĞINDA BÜYÜMEMİŞSE GÜN VERİYOR SONRA TEKRAR BAKALIM DİYOLAR..BENİM DR.KLOMENİ 2 GÜN DAHA KULLAN DEDİ...BUGÜN YARIN KULLAN PERŞEMBE GEL..NE ALAKA YAAA....NE KADAR BÜYÜR ACABA 2 GÜNDE? :uhm:

sudecim dr un dedi ise kullan bence. bu hormon ilacları çok farlkı bizim dusundugumuz gibi duz mantık islemiyor. geçen gittigimde dr bana igne seklinde olan karından vurulan ialacların mantıgını anlattı oyle basit seyler değil bir suru detay var sana kullan dedi ise mutlaka baska detayları bildiginden seni muayne ettigindendir. insalah buyurler..

arkadaşlar yaa sağ ve sol böbreklerim çok ağırıyor
suyu pek tüketmediğimdenmidir? :1shok:
şayet öyleyse bol bol su içmem sancımı dindirirmi?
diğer yandan da çok su içemiyorum midem kalkıyor
ne yapsam yaa, yarın doktora mı gitsem :uhm:

göğüs uçlarım çok fena sızlıyor iğnenin etkisimidri acaba?
sırtımda ağırıyor, mantarda oluyorum galibaa
ayyy bana bişeyler oluyor yahuuu
yetişin, hepsi üst üste bindi kafamçokkarıştı

eslem bobreklerini usutmus olabilirisn ondan agrıyor olabilir. belin acıkta falan gezdi isen. yada turk toplumunda çok yaygın olan kum dokme yi yasıyor olabilirsin ben birkez yasadım korkudan gunde 4-5 ltl su içtim o agrıyı tekrar cekmemek için. ve enfeksiyon varsa yada kum dokuyorsan bol bu emin ol seni rahatlatacaktır. sistit de de aynı sey geçerli bol su içince temizlendikce agrı azalıyor. ayrıca genel bobrek saglıgın i çinde içemiyorum diye birsey yok yudum yudumda olsa gunde en az 2 lt su içmesi gerekiyor herkesin.

benimde bugun 19, gunum. igne olalı 7 gun oldu gogus uçlarım birkaç gundur inanılmaz acıyor sanki kesilmis yara var gibi oyle bir acı. hatta dun aksam penye sutyen giyip yattım pijama surtundukce inanılmaz acı veriyor çunku. çatlatma ignesi oldugum donemler sanırım benim boyle oluyor ve inanılmaz istahım acık deli gibi ne bulsam yiyorum bir an once geçse su ignenin etkisi

giznur yazmıstı sanırım 12 gunde igneni etkisi geçiyormus az kaldı allahtan

SUDENAZCIM drum klomen bitince beni çağırmadı 9.gün 22mm olmuş 13.gün iğneni ol dedi ben ısrar edince tamam gel yumoşlara bakalım çatlatıcını ol dedi.yoksa nerdeeee hayatta sürekli kontrole çağırmıyo:oklava:.öyle yoğunki özel olduğu halde 4.5 saat sıra bekliyoz.hadi canım öbür gün iyi haberlerini verirsin inş. :lepi: semacım ben hala beklemedeyim.28 günde bi adet oluyodum geçen ay biraz stresliydim ondan gecikmiş olacakki 34. gün oldum onun için gerçi bu ay klomen kullandım ne zaman olacağımı tam kestiremiyorum.ama sanki kasıklarımda ve belimde hafif bi ağrımı var ne?:uhm:her olacağımda bikaç gün öncesinde leke gelirdi oda yok ay ben anlamadım kıslaaaaaaaarrr :1no2:daha önce içinizde bööle olan varmı yani leke meke yok ağrı var,sık sık vcye çıkıyorum,ikizlerde sızı var,ayıptır sölemesi :utangac:çokta gazım var senağlamacanlarım bu nedemek yavvvfu.:1shok:

mehtap 9. gun 22 mm oldukca buyuk bir sayı. igneyi cok geçirmeden vermesi gerekirdi diye dusunuyorum 13. gune kadar 25 mm yi geçmis olmalı.

surdan bunu dusunuyorum benim bu ay 9. gun gittigimde 27 mm idi fazla buyumus insalah catlar kist olmaz iste bu klomen tarzı ilaclarında en buyuk yan etkisi bu dedi kimde ne etki veerceğini bilmiyoruz dedi dr. ve ben bunu internette birkaçsiteye yazdyım çok buyuk ne olur diye birkac yerden yanıt aldım. hatta bir dr yazmıs kesinlikle çatlatma ignesi olmamalısınız kist olusumunu tetikleyebilir bu dongu iptal edilmeli diye çok sinirim bozuldu. sonar baska yerlerde okudum d r yazılarını 26 mm ye kadar olumlu dusunulur vs diye benimkide 27 neyse dedim
baska bir dr her dr un olcumu farklı olabilir birinin 20 olcutugunu digeri 25 olcebilir demis iyice kafam karıstı vs
ama genel heryerde yazan sey ideal catlatma için olan olcu 18-22 mm arası bunu çok yerde okudum senin hazır 22 ust sınırda iken neden 4 gun sonraya igne vermis acaba ? ilginç.

hangi hastane yada dr a gidiyorsun bu arada ?

kızlar dün akşam test yaptım sonuç negatif çıktı ama hiç bişiyde gelmiyordu hani dün bahsetmiştim 3 gün lekelenme şeklinde oldu dünde hiç bişiy yoktu neyse ben test aldım yaptım sonuç negatif aradan 3 saat filan geçti bi wcye gideyim dedim birde ne göreyim benim kırmızılar almış başını gitmiş test negatifte olsa en azından kırmızılar söküldüğü için biraz içim rahatladı hem test negatif olup hemde adetim sökülmeseydi o zaman dahada çok stress olurdum nese ben bugün ilaçlarımı alayım umut etmeye devam edeyim. fakat şimdi benimde kafam karıştı geçen gün rosem soruyordu ben hangi günü birinci gün diye dikkate alıcam dünümü yoksa lekelenmelerin olduğu günümü???

sizlere birsey sormak istiyorum arkadaslar

yumurta catlamıssa vucut ısısı artıyor ya . catlamassa artmıyormu ??? yumurtası catlamamıs olan arkadaslar isi olcumude yapıyorlarsa bir yorum yazarlarsa çok sevinirim.
benim bu ay 9. gun 27 mm idi tek yumurtam vardı ilk kez klomen kullandım gunde 1 tane seklinde. dr hemen 10 gun sabah erkenden igneyi ol dedi. daha fazla buyumesin dedi ve sızı falan vardı sol taarfımda kesildi igneyi olduktan sonra ama sonra çatlamısmı gel bakalım demedi bende geleyim demedim bos anıma geldi tekrarda aramak istemedim. ama agrı sızı geçti soldakı catlama gunlerinden sonra. simdi arad abatma oluyor sol mu orta kısımmı emin olamıyroum yumurta orda diye çok korkuyorum. ısım arttı olması gerektigi gibi catlama doneminde iki gun ust uste 35,9 ve 36,0 cıktı sonrasında ertesi gun 36,5 ve her gun 36,5 su ana kadar boyle devam ediyor bu catladıgını ifade edermi sizce ??

sizlere birsey sormak istiyorum arkadaslar

yumurta catlamıssa vucut ısısı artıyor ya . catlamassa artmıyormu ??? yumurtası catlamamıs olan arkadaslar isi olcumude yapıyorlarsa bir yorum yazarlarsa çok sevinirim.
benim bu ay 9. gun 27 mm idi tek yumurtam vardı ilk kez klomen kullandım gunde 1 tane seklinde. dr hemen 10 gun sabah erkenden igneyi ol dedi. daha fazla buyumesin dedi ve sızı falan vardı sol taarfımda kesildi igneyi olduktan sonra ama sonra çatlamısmı gel bakalım demedi bende geleyim demedim bos anıma geldi tekrarda aramak istemedim. ama agrı sızı geçti soldakı catlama gunlerinden sonra. simdi arad abatma oluyor sol mu orta kısımmı emin olamıyroum yumurta orda diye çok korkuyorum. ısım arttı olması gerektigi gibi catlama doneminde iki gun ust uste 35,9 ve 36,0 cıktı sonrasında ertesi gun 36,5 ve her gun 36,5 su ana kadar boyle devam ediyor bu catladıgını ifade edermi sizce ??

canım herkesin bünyesi farklı ama bu ısı işi hakktende doğru.. geçende yazmıştım iki ay önce dr takibine giittğimde ısıda ölçyürodum.. hakktende o ay ısım değğşmedi:(ve yumruta çatlamamış.. fakediyor..senin çatlamış sanıırm ısın değişmiş.. sıkma canını.. hayırlı haberler inşş..okuyunca yazayım dedm..:))

yas23 selam,
dr un soyledigi tarihte catlatma ignesini yaptır bence bu tarz seylerde ben korkarım dr un sozunden dısarı çıkmaya. ancak arada catlarsa diye sen gun asırı ilsk yi atlama derim en normal ve ugyun yolu bu gibi. zaten igneye gitmeden evel ilsk en ideali o arada kendi catalrsada gun asırı yine ilski olmus oluyor.

mavis test yaptınmı sonuç ne ???

esrako, çok teşekkür ederim cevabın için. Doktor çok iddalı konuştu. Bu ay bi aksilik olmazsa %100 hamiş kalacaksın dedi. Ben aynı zamanda yumurtlama testi de yapıyorum bakalım ne olacak. Ya yumurta kendiliğinden çatlarsa da bi de biz üstüne çatlatma iğnesi vurursak ne olur? Zararlı olmaz değil mi?

arkadaşlar bende catlatma iğnesi oldum bugun 10.güm ama doktorum cagırmadı napmalıoyım gitmelimiyim yoksa regl döneminimi beklemeliyim

esrako, çok teşekkür ederim cevabın için. Doktor çok iddalı konuştu. Bu ay bi aksilik olmazsa %100 hamiş kalacaksın dedi. Ben aynı zamanda yumurtlama testi de yapıyorum bakalım ne olacak. Ya yumurta kendiliğinden çatlarsa da bi de biz üstüne çatlatma iğnesi vurursak ne olur? Zararlı olmaz değil mi?

hiç bir zararı olacagını sanmıyorum
sayet oyle olsa dr ultrasonda bakar catlamamıs oldugunu ugorur emin olur simdi hemen git igne yaptır der idi oyle birsey hiç denmedigine gore birzararı olamaz

ayrıca catlatma ignesi hamilelik hormonundan ibaret yani beta hcg vuruyorlar. sonuçta farklı bir ilac antibiyotik vs değil birsey olmaz

arkadaşlar bende catlatma iğnesi oldum bugun 10.güm ama doktorum cagırmadı napmalıoyım gitmelimiyim yoksa regl döneminimi beklemeliyim

benim dr umda cagırmadı
sayet adet olursan 3. gunu gel tekrar bakıp yine ilaca devam dedi. ondan evel catladımı diye bakmaya cagırmadı. keske o an sorsaydın bunu bende pismano ldum o an catladımı bakamazmıyız vs demedigim için simdi arayıp demeye de cekiniyorum.)

bugun tum sayfayı ben doldurmusum kimseler yokmu niye kimse birsey yazmıyorrrr

canım teşekkürler iyiki varsın da sorunlarımıza cevap veriyorsun. Senin bi oğlun var sanırım. İkinci için mi uğraşıyorsun? Ben 5 yıllık evliyim uğraşıyoruz bakalım.

Back
X