Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Arkadaşlar bende gonaphene kullanıyorum geçen ay olmadı bu ay tekrar deniyoruz cuma günü doktora gidicem iğne verecek inşallah bu sefer olur ..

benim dr umda cagırmadı
sayet adet olursan 3. gunu gel tekrar bakıp yine ilaca devam dedi. ondan evel catladımı diye bakmaya cagırmadı. keske o an sorsaydın bunu bende pismano ldum o an catladımı bakamazmıyız vs demedigim için simdi arayıp demeye de cekiniyorum.)

ben 2 aydır vurunuyorum iğneyi benide hiç çağırmadı çatlamamış dese yine mi iğne verecek yapacak bir şey yok ki en iyisi adet gününü beklemek:delphin:

eslem bobreklerini usutmus olabilirisn ondan agrıyor olabilir. belin acıkta falan gezdi isen. yada turk toplumunda çok yaygın olan kum dokme yi yasıyor olabilirsin ben birkez yasadım korkudan gunde 4-5 ltl su içtim o agrıyı tekrar cekmemek için. ve enfeksiyon varsa yada kum dokuyorsan bol bu emin ol seni rahatlatacaktır. sistit de de aynı sey geçerli bol su içince temizlendikce agrı azalıyor. ayrıca genel bobrek saglıgın i çinde içemiyorum diye birsey yok yudum yudumda olsa gunde en az 2 lt su içmesi gerekiyor herkesin.

benimde bugun 19, gunum. igne olalı 7 gun oldu gogus uçlarım birkaç gundur inanılmaz acıyor sanki kesilmis yara var gibi oyle bir acı. hatta dun aksam penye sutyen giyip yattım pijama surtundukce inanılmaz acı veriyor çunku. çatlatma ignesi oldugum donemler sanırım benim boyle oluyor ve inanılmaz istahım acık deli gibi ne bulsam yiyorum bir an once geçse su ignenin etkisi

giznur yazmıstı sanırım 12 gunde igneni etkisi geçiyormus az kaldı allahtan

doğru diyorsun arkadaşım, teşekkür ederim bilgilendirmen dolayısıyla
elimden geldiğince su içmeye çalışcam, ama sopa yemeden düzene koymuyorum kendimi bu su konusunda :oklava:
çatlatma iğnemin vurulduğu günden buyana tam 17 gün geçti
test alıp yapsam çıkarmı acaba?
göğüs uçlarım benimde kesik kesik duruyor acayipte sızlıyor, iğnenin yan etkisi bu kadar sürermiki?
benimde acayip iştahım kapandı
yemeden içmeden kesildim, 46 kiloya düştüm yine :çok üzgünüm:
bacaklarım sızlıyor, çok yol yürümüş gibiyim
Hakkımızda hayırlısı olsun :asigim:

elimden geldiğince su içmeye çalışcam, ama sopa yemeden düzene koymuyorum kendimi bu su konusunda :oklava:
göğüs uçlarım benimde kesik kesik duruyor acayipte sızlıyor, iğnenin yan etkisi bu kadar sürermiki?

eslem merhaba, çatlatma iğnesi vurulduktan sonra 12 gün sonra kan testinde öğrenebiliyorsun. İdrar testinde de çıkar bence.. Bir dene istersen.

canım teşekkürler iyiki varsın da sorunlarımıza cevap veriyorsun. Senin bi oğlun var sanırım. İkinci için mi uğraşıyorsun? Ben 5 yıllık evliyim uğraşıyoruz bakalım.

evet canım bir oglum var 8 yasında. ikinci için bir senedir ugrasıyorum. uzun sure spiral kullandıgım için tek tupum tıkalı çıktı rahim filminde ama diger tup ilede kalamadım henuz.

ben 2 aydır vurunuyorum iğneyi benide hiç çağırmadı çatlamamış dese yine mi iğne verecek yapacak bir şey yok ki en iyisi adet gününü beklemek:delphin:

orası oyle aslına bakarsan catlamamıs olunca yapcak birsey yok diye bilioyrum isin merak endise kismini tatmin eder tabi cagırıyor olsa. yoksa gorevini eksik yapıyor değil dr larımız su durumda

SUDENAZCIM drum klomen bitince beni çağırmadı 9.gün 22mm olmuş 13.gün iğneni ol dedi ben ısrar edince tamam gel yumoşlara bakalım çatlatıcını ol dedi.yoksa nerdeeee hayatta sürekli kontrole çağırmıyo:oklava:.öyle yoğunki özel olduğu halde 4.5 saat sıra bekliyoz.hadi canım öbür gün iyi haberlerini verirsin inş. :lepi: semacım ben hala beklemedeyim.28 günde bi adet oluyodum geçen ay biraz stresliydim ondan gecikmiş olacakki 34. gün oldum onun için gerçi bu ay klomen kullandım ne zaman olacağımı tam kestiremiyorum.ama sanki kasıklarımda ve belimde hafif bi ağrımı var ne?:uhm:her olacağımda bikaç gün öncesinde leke gelirdi oda yok ay ben anlamadım kıslaaaaaaaarrr :1no2:daha önce içinizde bööle olan varmı yani leke meke yok ağrı var,sık sık vcye çıkıyorum,ikizlerde sızı var,ayıptır sölemesi :utangac:çokta gazım var senağlamacanlarım bu nedemek yavvvfu.:1shok:

canım hakkaten 9. günde 22 mm çok büyük yavvvv :1shok:

madem dr. çağırmadı nasıl öğrendin 9. günde 22 mm olduğunu....? :uhm:

bbakacaz artık yarın benim yumoşlar ne alemde....klomenleri yuttum valla kaydirigubbakcemile3

((eslem)) kız test yap çabuk.....kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

delü 17 gün geçmişse üstünden ooooooooooo kesin belli olur....sositososito sositososito

bekliyoruz sonucu ona göre hihoyyyt hihoyyyt

valla 17 gun diyorsun adetinin yaklasık 27. gununde falan olmalısın test yapsan çıkma ihtimali var bence ben4-5 gun kala yapmaya baslıyorum. simdiye kadarsilik falan hiç cizgi çikmadi yani. catlatma ignesinin etkisi 12 gun diye giznur yazmıstı sanırım dr u soylemis. sayet senin 17 gun olmus pek igne etkisine benzemiyor insalah hamilesindir

eslem merhaba, çatlatma iğnesi vurulduktan sonra 12 gün sonra kan testinde öğrenebiliyorsun. İdrar testinde de çıkar bence.. Bir dene istersen.

bakalım dışarı çıkarsam şayet almayı düşünüyorum testten
pek ümidim yok bu aydan
eşim pek bişey yapmadı çünkü :çok üzgünüm:
en azından ağrılarımın sebebi belli olur ama dimi

((eslem)) kız test yap çabuk.....kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

delü 17 gün geçmişse üstünden ooooooooooo kesin belli olur....sositososito sositososito

bekliyoruz sonucu ona göre hihoyyyt hihoyyyt

negatif çıkacak ya vereceğim paraya acıyorum şakkıdı
bugün çıkarsam tembellikten kurtulup alırım bi test
ancak fazla ümitlenmeyin emii, ben olumlu çıkacağını hiç sanmıyorum
Tabii takdir Rabbimin belli olmaz ama ne biliim eşim bu ay hiç çalışmadı doğru dürüst
bend eilk defa iğne vurundum bakalım gamyoncuiremsu

valla 17 gun diyorsun adetinin yaklasık 27. gununde falan olmalısın test yapsan çıkma ihtimali var bence ben4-5 gun kala yapmaya baslıyorum. simdiye kadarsilik falan hiç cizgi çikmadi yani. catlatma ignesinin etkisi 12 gun diye giznur yazmıstı sanırım dr u soylemis. sayet senin 17 gun olmus pek igne etkisine benzemiyor insalah hamilesindir

ne biliim arkadaşım yaa, adetimin 5 gün geçtiği zamanlarda oldu
hemde 2 defa geldi başıma ve ben kesin hamile gözüyle baktım kendime
testte yapmadım gidip direk kan tahlili yaptırmıştım ama olumsuz çıktı her ikisinde de
şimdide rgl olmadan yapınca sanki varsada çıkmaz gibi geliyor bana
inşallah hamilelik belirtileridir canım
bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
listeyi canlandırmak isterim valla arkamdan da sizler gelirsiniz :dance:
kısmet nasip herşey, bugün test alırsam yarın sabaha haberdar ederim sizleri yerimseniben

bakalım dışarı çıkarsam şayet almayı düşünüyorum testten
pek ümidim yok bu aydan
eşim pek bişey yapmadı çünkü :çok üzgünüm:
en azından ağrılarımın sebebi belli olur ama dimi

benimde bugün ve sonraki gün çalışmamız lazım ama eşimden fazla ümitli değilim. Çok yorgun oluyor. Ben bıktım bu ilaçlardan ve yan etkilerinden ya. Valla bu ayda olmazsa eşimi göndereceğim sperm testi yaptırsın biraz da o uğraşsın dimi ama.. :oklava:

benimde bugün ve sonraki gün çalışmamız lazım ama eşimden fazla ümitli değilim. Çok yorgun oluyor. Ben bıktım bu ilaçlardan ve yan etkilerinden ya. Valla bu ayda olmazsa eşimi göndereceğim sperm testi yaptırsın biraz da o uğraşsın dimi ama.. :oklava:

valla erkekler çok rahatlar
biz hormonlarla oynuyoruz iğneleri yiyoruz ama işe gelince tembellikleri tutuyor
zar zor sperm testi yaptırdım bende eşime
Allah kahretmesin içimizdeki bu bebek sevgisini sırnaşık şey

valla erkekler çok rahatlar
biz hormonlarla oynuyoruz iğneleri yiyoruz ama işe gelince tembellikleri tutuyor
zar zor sperm testi yaptırdım bende eşime
Allah kahretmesin içimizdeki bu bebek sevgisini sırnaşık şey

eslem ne kadardır deniyorsunuz. Ben 1 yıldır deniyorum. 2 aydır da doktor kontrolündeyim.

kızlar merhaba ....eslem insallah hamilesindirde bizede umut olursun...bende 11 ay falan oldu bende isteyeli 3 ay gonaphene kullandım ama nasip işte olmadı... inanın burda hiç kimseyi tanımıyorum ama birisi hamileyim deyince içim kıpır kıpır oluyo....insallah hepimizin hakkında hayırlısı olur.... :dance:

13.08.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

****************AĞUSTOS***************************

AĞUSTOS DA HAMİŞ PATLAMADI BEKLENİYORRRR

GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::18 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22AĞUSTOS
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::26AĞUSTOS
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::27AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ????????
?

REGL OLANLAR ÜZÜLMEK YOK

EYLÜL AYI LİSTESİ

ASİSTANTRUS ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 EYLÜL?
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9EYLÜL
LORESİMAX:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16EYLÜL???
KIRMIZIBEYAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
****ÜsLuB****...................................................???????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
nesemese::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
MAVİŞ83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
?

BACILARIM NOLDU SİZE Bİ HABER EDİN KAÇIP GİTTİNİZ NEDİR DURUMUNUZ?

SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS????????????????????
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS?????????????????????
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS????????????????????
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS???????????????????
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS??????????????????
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::12AĞUSTOS????????????????????

**************:nazar:KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR:nazar:**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
:

hadi ama yokmu hiç ii haber heyecanla bekliyoruzzzzz bize de müjde verinnnn

merhaba arkidişlerim nasılsınız muhabbet koyulaşmış

esrako canım oğluşunun resmi yokmu yumurcağı bi görseydik???

eslem doğru test almaya canım ama bak beni biliyosun ben 19 uncu günde regli oluyorum iğneden sonra istersen bekle ama çıkar testte varsa bişe hı ne dersin test mi alcan????

mavişcim benim dr tek damla kan veya akıntın koyulaşsa bile ilk gün sayacan diyooooo ama bi tel aç dr a istersen canım bi de bak regl oldun şükür böle arada kalmak çok kötü benim geçen ay çamur gibiydi sadece wc ye gidince küçük parçalar geliyodu korktum adetten 10 gün sonra test yaptım bişe çıkmadı...ilaçlardan kısacası

eslem ne kadardır deniyorsunuz. Ben 1 yıldır deniyorum. 2 aydır da doktor kontrolündeyim.

canım sen lsitedeydin ancak geçen ay sonuç bildirmedin çok bekledik emme cevap gelmeyince ben şimdilik seni çıkarmışım istersen regl tarihini ver birlikte bekleyelim olurmu?kaydirigubbakcemile5

kızlar benim bi fotokopi almam gerekiyo ben şimdilik müsadenizi istiyim daha sonra görüşürük anacımmmm

Back
X