Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

polens....anlamadim yani senin beta hcg 18 çiktiysa hamiş olman lazim 5 in üstü döllenme olduğunu gösterir.doktorun ne dedi bu donuca üstüne görmüş olabilrsin geç döllenme olduysa eğer bence bu işte bi yalnişlik var tekrar kan testi yaptir hemen derim ben sana

Beyaz Melekçim seni iyiliğini unutmayacağım. Doktor yardımların ve beni silkelediğin için.. Herşey çok güzel olacak.. Bu arada bizim tarihler çok yakın.. a.sa.s.a.s.

Arkadaşlar dr. gittim. 18.82 kan değerlerime bakarak. beğin düşmüş dedi..şu an 10. günüm yumurtalıklar 2 ad. 17-18 cm.yumurtalıkların çok iyi dedi. eğer ocak ayına kadar hamile kalmaz isem aşılama yaparız dedi. Düşük yapan arkadaşlar hiç korkmayın ilk bebeğin düşmesine nerdeyse normal bakıyoruz dedi ve bazı anneler geçikmeleri adet oldum diye adlandırıyorlar düşük yapıyorlar dedi.. Korunma vermedi. bebeğim 1-2 haftalıklıkmış .Kolomene önümüzdeki ay devam edip etmemeyi 25.gün gel karar verelim dedi. Çatlama iğnesine gerek yok dedi..Çok ilgiliydi. Sevdim bu doktoru.Konuşuyor anlatıyor. Doktorun önemi büyükmüş arkadaşlar..Stresin çok etkilediğini söyledi.Bu arada çok ağır kaldırmayın. .Ben temizliği biraz abartmıştım geçen ay.bu ay kesinlikle yapmıyacağım.. İlginize teşekkür edrim arkadaşlarım siz üstelemeseydiniz gitmeyecektim. Teşekkürler

Geçmiş olsun canım, en azından kafandaki şüphe ortadan kalkmış oldu, :teselli:
böyle bir süreçte, tedavinin yanında, doktorun sergilemiş olduğu davranışlar da bizleri motive etmeli zaten,
tedirgin olmadan, emin ellerde olduğunu bilmek en önemlisi, kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar dr geldim hayatta en çok korkugum şey başıma geldi hastanede yakınım var sag olsun o çok ilgilendi daha önceden yapılan hormon testlerimin sonuçlarını verdim dosya açıldı hocaları gördü ve rahim flmi istedi ben sabahtan yanıma ped almıştım sanki içime dognuştu ne zaman olur dedim bugün hemen çekelim demezmi görevli ilaçlarım alındı eşime haber verdim ama korkudan salak gibi oldum 1.30 da başka bir bayan daha vardı iki kişi bizi götürdüler ben personel yakını oldugum için hemen alıcaklardı ama işlem yapılmamış bayanı aldılar ben hazırlandım iki kapı arasında bekledim ama heralde geçen zamanda hatim indirdim bayanın işin uzun sürdü çıkmak bilmedi tıkalı imiş tüpleri verilen ilaç hep geri geli birde acı çekince ben orada bittim resmen biraz daha uzun sürseydi hastaneden resmen kaçacaktım sıra bana geldi ben tekrar başladım hatime ne kadar bildigim dua varsa okudum canım biraz yandı aletleri yerleştirirken ama uzun sürmedi 10 dk bitti 3 kere basınçlı ilaç verilbi o zaman canım yandı birazcık dr açık bir şey yok tamam dedi işlemi bitirdiler ama ben resmen kendimi kasmışım korkulcak bir şey yokmuş boşu boşuna anestezili çektirip dünyanın parasını vericektim
arkadaşlar flmi çeken dr açık yok birşey degince sanki dünya benim oldu sabah tekrar eşim test yaptırıcak ama şimdi içim rahat önümüzdeki ay aşılamaya geçeriz heralde.
hala inanamıyorum flmi çektirdigime allah çektigimiz acıların mükafatını vericek bir gün inşallah

merhaba kızlar dr geldim hayatta en çok korkugum şey başıma geldi hastanede yakınım var sag olsun o çok ilgilendi daha önceden yapılan hormon testlerimin sonuçlarını verdim dosya açıldı hocaları gördü ve rahim flmi istedi ben sabahtan yanıma ped almıştım sanki içime dognuştu ne zaman olur dedim bugün hemen çekelim demezmi görevli ilaçlarım alındı eşime haber verdim ama korkudan salak gibi oldum 1.30 da başka bir bayan daha vardı iki kişi bizi götürdüler ben personel yakını oldugum için hemen alıcaklardı ama işlem yapılmamış bayanı aldılar ben hazırlandım iki kapı arasında bekledim ama heralde geçen zamanda hatim indirdim bayanın işin uzun sürdü çıkmak bilmedi tıkalı imiş tüpleri verilen ilaç hep geri geli birde acı çekince ben orada bittim resmen biraz daha uzun sürseydi hastaneden resmen kaçacaktım sıra bana geldi ben tekrar başladım hatime ne kadar bildigim dua varsa okudum canım biraz yandı aletleri yerleştirirken ama uzun sürmedi 10 dk bitti 3 kere basınçlı ilaç verilbi o zaman canım yandı birazcık dr açık bir şey yok tamam dedi işlemi bitirdiler ama ben resmen kendimi kasmışım korkulcak bir şey yokmuş boşu boşuna anestezili çektirip dünyanın parasını vericektim
arkadaşlar flmi çeken dr açık yok birşey degince sanki dünya benim oldu sabah tekrar eşim test yaptırıcak ama şimdi içim rahat önümüzdeki ay aşılamaya geçeriz heralde.
hala inanamıyorum flmi çektirdigime allah çektigimiz acıların mükafatını vericek bir gün inşallah

Aman Yarabbim, :1shok: ben rahim filmi denilince tüğlerim diken diken oluyo yaaa,
geçmiş olsun canım, iyiki açıkmış tüplerin, değmiştir en azından çektiğin acıya,,,

valla canım benimki çok kısa sürdü ilacı verince dr zaten tamam açık yok birşey dedi bitirdiler hemen inan korkulcak hiç birşey yokmuş bende anestezili düşünüyordum ama boşunaymış 10 dk şey korkma canım çektiriceksen vakit geçirme zaten bu ay korunacagım bilsem daha önceden çektirirdim

canım, nasipten ötesine geçilmiyor, inşallah hamiş kalırsın hemen,
klomen'i ilk bu ay mı deniyorsun?
benim doktorum günde tek toz kullanmamı istedi ve 2 tane yumurtam oluştu,
çatlatma iğnesi oldum, 36 saat sonra ilişki önerdi, ve gün aşırı devam dedi,
gün de iki tane içmek kist oluşmasında önemli bir etken, fazla ilaç yüklemekten dolayı,
ama tabii, en iyisini yine doktorlar bilir,

iğneni vurulduktan sonra, çatlayıp, çatlamadığını doktor kontrol eder sanırım,
bir de ilişkiden sonra belinin altına ince yastık filan koy ve bir müddet bekle öyle,
hadi bakalım, inşallah,
kaydirigubbakcemile4

cnm cevabın için çok teşekkür ederim evet ilk bu ay içiyorum klomeni ya gonapane içtim günde 1 tane 6 yumurta oluştu fakat doktor çatlatma iğnesi yapmamıştı kist oldu işde ama bu sefer igne yapıcagım için kist asla oluşmmıycak dedi ve fazla iç yumurtaların coşsun dedi bilmiyorumki..senağlama

başak ne hızlı çıktın ablacım sen ya maşallah hadi hayırlısı belli mi olur belki bu ay hamiş olursun bende adet olursam çektirmeyi düşünüyom bakalım tanıdık var doğum evinde orda çektircem ama bilmiyom bi hastalanıyım aaman sinir oldu m he bi an önce regl olsam da ramazana denk gelmese öffffff

bebiş varmış gibi hissetmiyom hiç regl olcak gibi de deilim yarın kan testi yaptırırım heralde kociş gelsin biii

benisec2,

her doktorun tedavi şekli farklı oluyor canım, ama şu bir gerçek daha fazla yumurtayla, şansın daha yüksek, benim canım sıkılmıştı, iki tane diye,
yumurta çatladığı sürece zaten kist olma ihtimali zayıf,
o yüzden iğneden sonra mutlaka çatlayıp çatlamadığına baktır doktora, hihoyyyt

sema3455,

inşallah canım, :emir_bebek:

ah semacım dosya açtırmaya gittim neler geldi başıma ilaçları almaya giderken yakınım agrı kesici vermişti 3 tane aç karnına içtim valla resmen tırsıyordum ama şimdi hala inanamıyorum çekildigine .
bu ay hamile kalamam canım çünki yasak radyosyondan yumurtalıklar etkilendigi için olmaz dediler eger hamilelik olursa bebegi almak zorunda kalıyorlarmış.
ay valla gittikçe deneyim kazanıyoruz valla sıra aşılamada birde onu deneyelim bakalım

benisec2,

her doktorun tedavi şekli farklı oluyor canım, ama şu bir gerçek daha fazla yumurtayla, şansın daha yüksek, benim canım sıkılmıştı, iki tane diye,
yumurta çatladığı sürece zaten kist olma ihtimali zayıf,
o yüzden iğneden sonra mutlaka çatlayıp çatlamadığına baktır doktora, hihoyyyt

sema3455,

inşallah canım, :emir_bebek:

sağol cnm cevap için gidicem 1 yıldır gidiyorum işde ama sonuç ne olacak onu kestiremiyorum şu dünyada kendi bebegimi kucagıma alamadan öleceğim gibi geliyorsenağlama

başakcım canım hadi hayırlısı be bakalım ben hala regl olmadım öf bi olsam da kurtulsam ya da bebek varsada artık olsun ne bilim bunaldım böle ortada kalmaktan stres deildi sıkıldım
ayyyy çok komik kopya hazırlıyom ahahahahaha.....

napalım çalıştım bitti belki çekerim ehehehehehe

beniseccim aramıza hoşgeldin cicim herkes eğer konu hakkında bilgiliyse muhakkak cevap yazar endişen olmasın hepimiz aynı şeyin peşindeyizzz güdümüz napalım anne olmak olucak inşallah allah dua et ve stres yapma stres çok etkili amannnnn

LORESİMAX; Canım dün belimin sağında sancı vardı meğer yumurtam çatlamış iğneye gerek kalmadı yani. dr hemen eve git eşini çağır ne kadar ilişki olursa o kadar yüksek ihtilain dedi. neyse eşimi de çağırdım,bi de sabah özellikle olsun ilişki demişti dr, görseniz ballı muzlu sütler yaptık, çerezler aldık daha neler.. artık gerisi kısmet kızlar.

Polens; canım üzüldüm bebişin için ama hayırlısı buymuş, insallah bu ay sağlıklı bi bebeğin gelcek doldurcak karnını..

Başak; senin adına çok sevindim hadi temiz çıkmış sonuçlar canım, insallah senin ekimde ikizlerin olsunn..

Sema; sanırım sen stresten regl olamıyosun ama belli olmaz bu işler bi yakınım bebeği 4 aylık olduktan sonra hamiş olduğunu öğrendi.. çok yorma kendini.. sınavlarında da bol şans cnm..

ALLAHIM DUALARIMIZI GERİ ÇEVİRME, HAYIRLIS, SAĞLIKLI EVLATLAR VER YARABBİM.. AMİİİNNN

arkadaşlar merhaba
Dün dr gitiğimde tekrar kan testi yapılmıştı. Geçen ay 18,82 olduğu için gebelik devam ediyor olabilirmi diye. 2,75 çıktı.. Normalde 0 olması gerekmiyormu? acaba klomen hormonları etkiliyor olabilirmi? bu konuda bilgisi olan varmı? Teşekkürler.

arkadaşlar merhaba
Dün dr gitiğimde tekrar kan testi yapılmıştı. Geçen ay 18,82 olduğu için gebelik devam ediyor olabilirmi diye. 2,75 çıktı.. Normalde 0 olması gerekmiyormu? acaba klomen hormonları etkiliyor olabilirmi? bu konuda bilgisi olan varmı? Teşekkürler.

canım günaydın ama üzülerek sonucun pozitif olabilmesi için 5in üstünde bi değer olması gerekiyo tatlım........ ama olsun ya hiç üzülme bak hamiş kalabiliyosun gördünmü ama benim 9 ay bitiyo henüz bişe yok ama allahım çok büyük elbet nasip edecektirrrrrr
hı bu arada klomen tabiki hormonları etkiliyo çünkü bizzat kendisi hormon ilacı canım regl geciktirir bü de regl gününü kısaltır ayrıca kanmam şeklide çamur gibi olurrr maleseffffffffkaydirigubbakcemile5

Sema; sanırım sen stresten regl olamıyosun ama belli olmaz bu işler bi yakınım bebeği 4 aylık olduktan sonra hamiş olduğunu öğrendi.. çok yorma kendini.. sınavlarında da bol şans cnm..

ALLAHIM DUALARIMIZI GERİ ÇEVİRME, HAYIRLIS, SAĞLIKLI EVLATLAR VER YARABBİM.. AMİİİNNN

canım ne stresi derslerden aklıma bile gelmiyo sadece gribim ve geçmiyo ilaç almak içiçn test yapıyorum inan hiç de bebiş varmış gibi gelmiyo ama işte merak ben 9 ay oldu artık anladım hiç takmıyorum kafama olursa olur olmazsa dr lar var dimi 2 ay klomen kullandım olmazdı ramazandan sonra da olmazsa göbekten iğnlere başlıcaz dr la öle konuştuk ben sabırlı o günleri bekliyorum belki ikiz olur diye

bide benim yengemde 2ay bittikten sonra öğrendi hamiş olduğunu testler cevap vermediiiiii

29.08.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

REGL OLANLAR ÜZÜLMEK YOK

EYLÜL AYI LİSTESİ

YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EYLÜL
DORUKK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2EYLÜL
ASİSTANTRUS ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 EYLÜL
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EYLÜL
KIRMIZIBEYAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7EYLÜL
nbatur55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EYLÜL
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9EYLÜL
LORESİMAX:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9EYLÜL
nesemese:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EYLÜL
mehtapgülü::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EYLÜL
MAVİŞ83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12EYLÜL
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
SADOLİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17EYLÜL
SULTANIM83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18EYLÜL
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18EYLÜL
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19EYLÜL
NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
perlin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
tuanna23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
başak35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21EYLÜL
BETTY0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
****ÜsLuB****...................................................???????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.:::::::::::::::::::::?????
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
?

BACILARIM NOLDU SİZE Bİ HABER EDİN KAÇIP GİTTİNİZ NEDİR DURUMUNUZ?

pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS?????????????????????
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS??????????????????
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS(bende beklemedeyim ama fazla umutlu değilim malum ilaçsız 35 günde bir oluyorum ama günüm geçti yinede test negatif 3 4 gün içinde belli olurrrr)))
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::27AĞUSTOS???????????????????????????
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ????????

**************:nazar:KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR:nazar:**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
:

hadi ama yokmu hiç ii haber heyecanla bekliyoruzzzzz bize de müjde verinnnn

günaydın kızlar,
sema;
çok ayıp bacım, kopya çekmek de ne demek, ele güne karşı, biz okurken kopye ney bilmezdik -tatlicadiarzu-

melankolia;
nasıl güldüm anlatamam, ballı muzlu süt demişsin ya, :roflol:
yani biz de öyle, nerde antep fıstığı, fındık, fıstık, karamelli çikolata varsa doldurduk, :lepi:
ben çekirdek yiyorum, o fındık, fıstık yiyo, işe giderken garibim cebine dolduruyo cocuklar gibi,

günaydın kızlar,
sema;
çok ayıp bacım, kopya çekmek de ne demek, ele güne karşı, biz okurken kopye ney bilmezdik -tatlicadiarzu-

melankolia;
nasıl güldüm anlatamam, ballı muzlu süt demişsin ya, :roflol:
yani biz de öyle, nerde antep fıstığı, fındık, fıstık, karamelli çikolata varsa doldurduk, :lepi:
ben çekirdek yiyorum, o fındık, fıstık yiyo, işe giderken garibim cebine dolduruyo cocuklar gibi,

vallahi şekerim kopya işi yeni çıktı malum 6 ncı sınıf oldum adam takıntılı geçirmiyo hepsi tam olmadan ekonomi dersi ezber yani valla hiç de aayıp değil valla kopyaya mecburum aylarca çalıştım tatil yapmadan hakkım hehe çekecem allahın izniyle geçecem hem sadece emin olmak için hazırlıyom napimmmmmmmm:asigim:

polens geçmiş olsun arkadaşım ama belki bu ay hamiş olursun çünkü yumurtaların gerçekten çok güzel çalışmalara devam arkadaşım

başak herşeyin bir anda olup bitmesi belkide senin için daha hayırlı olmuştur çünkü belki önceden bileydin gününü daha fazla stres yapacaktın sonuçların temizçıkmasınada sevindim hadi hayırlısı

Back
X