Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

esrako iyiki gitmişsin doktora belkide tekrar ilaca başlasaydın daha başka sorunlar baş gösterecekti ya ben bu doktorların vurdumduymazlığına çok kızıyorum illa özel muayenehanelerine gideceksinki paranın karşılığını alabilesin neyse hakkında hayırlısı olsun arkadaşım

canım ben zaten dr un ozel muaynanesine gidiyorum 120 ytl muayne ucreti aynı zamanda tup bebek merkezinin kurucularından . devlet hast falan değil yani. ama ummadı sanırım klomenin bu kadar etki edeceğini bende tek doz ile. bilmiyorumkiii :((

kizlar nihayetinde girebildim...

Pazartesi yeni bir dr.dan randevu almiştim...

Dün gittim ve çok memnun kaldim açikcasi..

Bütün testlerimi götürdüm gösterdim...herşeyi anlattim...daha önceki dr.umun tedaviyi yanliş uyguladiğini söyledim ve kadin şaşirdi vallaa....benim yumurtalari daha büyümeden çatlattiği için ters tepiyor dedi...kendisi 19-20 mm olmadan iğne yaptirtmiyormuş...ben ise ilkini 16mm ikincisinde ise 14 mm ken 3 gün sonra vurdurtmuştu eski dr.um...

Neyse ben hala adet olmadim bugün 7 ci gecikme günüm...dünkü vajinal muayenede dr..parmağiyla bakti ve dediki rahmin yumuşamiş dedi...rahim ya gebelik yada adet yakinken yumuşarmiş...kan testi yaptik...saat 6 da belli olcakmiş....

Bunun dişinda gebe kalmamişsam eğer bu ay kullanacağim ilaçlari yazdirtti...bu sefer klomen yerine gonaphene kullanicam....bu daha etkiliymiş....

Arkadaşlar iyiki dr.umu değiştirdim...şimdi hamile olmasam bile tedaviyi doğru uygulayacak biri bulduğum için huzurluyum...

sudenaz senin adına sevindim en azından iyi bir dr da oldgunu bilmek insana moral veriyor umut veriyor hamile kalamasakta. b u arada kan testinin sonucunu yazmıs olmalısın dun giremedim heyecanlı olusn diye hemen sona varıp okumadım insalah guzel bir yanıtın olmusturr

dr dediki yumurtan 15.gün çatlamış .. 10 gün 18.mm idi. 5 günde çatlayacak kadar büyürmü? Kafayı yiyeceğim. Yumurtalıklar çatlayınca sönüyormuş galiba.İnternette araştırma yaparlen okumuştum..

polen 10. gun 18 mm çok ideal bir deger bence sen niye kafayı yiycem dedin ben anlamadım kı .
her gun 1 mm gibi buyur diye duymustum

mesela benim 11. gun 27 mm idi çok çok fazla buyumus kotu etki etmis dedi idi dr um. senin degerin çok iyi

hayırlı sabahlar kızlar
oruçla aranız nasıl bakem?
ben eve davet almaya başladım
dün eltim ve kayınvalidemleri davet ettim iftara
menüde ne vardı diye sormayın canınız çeker
iftardan sonra derim yerimseniben

polenss arkadaşımınki gibi benimde pazartesi günü muayenede yumurtam görünmedi doktor çatlamış yumurtan dedi
yumurta çatlayınca görünmez mi oluyor :uhm:
kafam karıştılaelaelaelaelae
bilen varmıdır ?

evet eslem yumurta catlayınca gorunmez oluyor . sayet yumurta takibi yaptırdın 13-14. gun yada daha oncesinde ultrasonda yumurtanı gordu isen mesela 16, gun gittin bombos bir sey yok c atlamıs demek bunun daha baska bir aksi olamaz.
bendaha once çok rastladım 14, gun 22 mm falanken 17. gun gittik çatlamıs hiç bir goruntu yok rahim içinde

arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar bu topici uzun süredir takip ediyorum hepiniz çok sıcak insanlarsınız bende bu ay klomene başlıycam adetimi bekliyorum adet tarihim 7 eylül ama ben biraz tedirginim çünkü yumurtalık takipine başlıyacam ve sık sık doktor kontrolüne gidicem ve vajinal ultrasona gireceğim kesin benim merak ettiğim bu vajinal ultrason oruç bozarmı acaba bir ay daha ertelettirsemmi diyorum o yüzden tedirgin opluyorum orucumdanda geri kalmak istemiyorum abana bir akıl verin lütfen...

zeliscim ya vajinal ultrason oruc bozmaz olurmu bence bozar . bir kere dr da olsa baska bir erkek seni osekilde goruyor ha burdan yola çıkarak dr a her gidisimizde abdestimiz mi bozuluyor gibi bir fikir geliyor insanın aklına vallahi o kadar din bilgim yok aklıma su anda geldi yazdım ama olmaz oruclu iken o sekilde muayne olunmaz bence. ayrıca vajinal ultrasonda aletin ucuna prez. takıldıktan sonra jel suruyorlar o da birs ekilde vucudunun içine giriyor . bilmiyorum dedim ya çok din bilgisi olan biri değilmi sadece mantık yuruttum umarım bilen arkadaslar yazarlar

slm kızlarrrrrrrrrr

size bi sorum olacak....

şimdi dr.um bu ay kullanmam için bana gonaphene - pregnyl 5000mg 2 adet - duphaston verdi...

sabahtan beri gitmediğim eczane kalmadı özellikle bu pregnyl i bulamıyorum....bide bi eczane şunu söyledi bu ilaçları raporsuz vermiyoruz....karneme yazılı bu ilaçlar ya özel alacakmışım ssk sız ..yada rapor getirecekmişim....bu doğrumudur bilen varmı?

ben 2 ay önce ovitrelleyide başka bi eczaneden ssk ile aldım...bu eczaneye ovitrelleyide sordum onuda raporla veriyolarmış...sırf özel alalım diyemi yapıyolar bunu yaaaaaaa....anlamadım gitti vallaaaa....

bide bilen varsa bunların normal fiyatları nedir acaba?

ssk presedurunu bilmiyorum ben im hiç aklıma gelmedi ssk dan almak bu ilacları dr um ozel sonuçta zaten bu durumda onun yazdıgı recete ile ssk dan alamam heralde ?/

otriville 75 ytl civarı diye biliyorum yeni çikan bir ilac ve yuksek fiyatı oldukca

pregnly birkutu 5000 lik yani 10 ytl kusuratı da var
iki kutu alınca 22 ytl falan yapıyor

Merhaba kızlar ya birşey sorucam geçen ay ve bu ay ilaçsiz geçiriyorum ama bugün çok kasiklarim agriyor ve kasiklarimda dolgunluk var adetimin 11 günü bugün sizce yumurta oluşmuş ve onun agrisi olabilirmi genelde çatlama zamaninda böyle agrim olurdu.
Birde flim çekilirken ilaç verildigindede ayni sanciyi hissetmiştim acaba o ilçtanda kaynaklanabilirmi sizce

rahim filminde ilac verildigi an ve yaklasık birkaç saat suren bir sizlama oldu çok az o da ama sonrasında gunlersonra hiç bir agrım vs olmadı benim. ondan olacagını pek sanmam
ama istisnai istenmeyen durumlarda ihtimal dahilinde sonuçta umarım oyle birsey olmaz . normalde o sıvı karın içinde yayılıp birs ekil vucuttan atılıyor sanırım geri akmıyor çunku. onun birikimi vs olabilirmi bilmiyorum

polen 10. gun 18 mm çok ideal bir deger bence sen niye kafayı yiycem dedin ben anlamadım kı .
her gun 1 mm gibi buyur diye duymustum

mesela benim 11. gun 27 mm idi çok çok fazla buyumus kotu etki etmis dedi idi dr um. senin degerin çok iyi

Esrakocuğum ama 15 gün gittiğimde yumurta yok dedi. çatlayınca yumurtamım görünmemesi normal ama 10. yal 15 gün arası kaç mm idi bilemiyorum. Birde kafafama takılan gün aşırı olayı yumurtanın çatladığı tarih beraber olmadık.. Gün aşırıya denk geldi. Ama 48 saat önce oldu.. Allahım inşallah bu ay hamiş olurum. Çok istiyorum. allahım isteyen herkeze versin. Sağlıkla...

Esrakocuğum ama 15 gün gittiğimde yumurta yok dedi. çatlayınca yumurtamım görünmemesi normal ama 10. yal 15 gün arası kaç mm idi bilemiyorum. Birde kafafama takılan gün aşırı olayı yumurtanın çatladığı tarih beraber olmadık.. Gün aşırıya denk geldi. Ama 48 saat önce oldu.. Allahım inşallah bu ay hamiş olurum. Çok istiyorum. allahım isteyen herkeze versin. Sağlıkla...

canım benim catladıgı o bir gune denk getirmek çok zor zaten ama kadın genital sisteminde canlı spermlerin 5 gune kadar yasadıgı orneklerine rastlanmıs ama asıl kesin gib olan 48-72 saat gibi zamanlar. sende gun asırı yaptı isen zaten sorun yok insallah hamilesindir.

ayrıca 10. gun 18 mm ise catladıgı 15. gun 22 civarındadır tam kac mm oldugunu bilmene gerek yokki catlamıs ne guzel onemli olan bu

arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar bu topici uzun süredir takip ediyorum hepiniz çok sıcak insanlarsınız bende bu ay klomene başlıycam adetimi bekliyorum adet tarihim 7 eylül ama ben biraz tedirginim çünkü yumurtalık takipine başlıyacam ve sık sık doktor kontrolüne gidicem ve vajinal ultrasona gireceğim kesin benim merak ettiğim bu vajinal ultrason oruç bozarmı acaba bir ay daha ertelettirsemmi diyorum o yüzden tedirgin opluyorum orucumdanda geri kalmak istemiyorum abana bir akıl verin lütfen...

Diyanet İşleri Başkanlığının Orucu Bozan ve Bozmayan Muayene ve Tedavi Yöntemleri hakkında vardığı sonuçlar:
"Endoskopi veya kolonoskopi yaptırmak; makat veya ferçten ultrason çektirmek; yeme, içme anlamına gelmemekle birlikte, çoğunlukla cihaz içinden su verildiği için oruç bozulur. Ancak söz konusu işlemlerde cihazların kullanımı sırasında sindirim sistemine su, yağ ve benzeri gıda özelliği taşıyan bir madde girmemesi durumunda endoskopi, kolonoskopi yaptırmak, makat veya ferçten ultrason çektirmek ORUCU bozmaz.

Şöyle ki: Kadının fercine plastik âletin sokulması halinde kadın şehvet duymuşsa yıkanması gerekir, duymamışsa gerekmez.
Bunun için bir kadın, kadın hastalığından dolayı doktora muayene olurken, cinsî bir haz duyarsa bundan dolayı gusül gerekirken, cinsî haz duymazsa hiç bir şey gerekmez. Doktor kadın da olsa, erkek de olsa hüküm aynıdır.

herkese iyi günler bayanlar size bi sorum var ltfen bana yardımcı olurmusunuz gonophene kullanıpta adet tarihi geçiken arkadaşlar varmı bu ilaçlar adet geçiktirirmi benim bu gün adet tarihim ama adet olmadım karnımda ağrımıo acaba ilaçın etkisinden olabilirmi?

herkese iyi günler bayanlar size bi sorum var ltfen bana yardımcı olurmusunuz gonophene kullanıpta adet tarihi geçiken arkadaşlar varmı bu ilaçlar adet geçiktirirmi benim bu gün adet tarihim ama adet olmadım karnımda ağrımıo acaba ilaçın etkisinden olabilirmi?

canim bende geçen ay kullandim benimde 3 gün önce geldi ve her zamank,nden daha azdi bazi arkadaşlarda gecikme yapabiliyomuş bildiğim kadariyla merak etme

Kizlar benimd size bir sorum olacak gonaphene yi bir ay kullandim ben geçen ay doktora gitmem gerekiyodu ama tatilde olduğum için gidemedim bu ilaç kist yapabiliyomuş diye okudum bir ay kullanmakla olurmu acaba çünkü kasiklarimda ağri ve batma hissi gibi bir şey var ayrica akintimda çok fazla beyaz renkte bugün adetimin 14.günü acaba yumurtlama tarihimmi onu da kestiremedim 29 30 günde bi adet oluyorum bilgisi olan varsa yazsin lütfen bu yumurtlama takibinden de bişey anlamadim ovaluasyon testi aldim ama henüz çift çizgiyi göremedim

Kizlar benimd size bir sorum olacak gonaphene yi bir ay kullandim ben geçen ay doktora gitmem gerekiyodu ama tatilde olduğum için gidemedim bu ilaç kist yapabiliyomuş diye okudum bir ay kullanmakla olurmu acaba çünkü kasiklarimda ağri ve batma hissi gibi bir şey var ayrica akintimda çok fazla beyaz renkte bugün adetimin 14.günü acaba yumurtlama tarihimmi onu da kestiremedim 29 30 günde bi adet oluyorum bilgisi olan varsa yazsin lütfen bu yumurtlama takibinden de bişey anlamadim ovaluasyon testi aldim ama henüz çift çizgiyi göremedim

cnm cvbın için tşkler bende senin soruna cvp veriyim bendede kasık ağrılarım oluodu o ağrılar yumurtanın çatladığı anlamına geliomuş benimde sol tarafında yumurtam oluşmuştu ve sol kasığım ağrılar giriodu akıntımda var ilk defa beyaz ve peynirimsi bir akıntı bence ilaçın etkileri bunlar bana biri yumurtlama günlerinde şeffaf bir akıntı olur dedi ama internetten araştırıdım beyaz akıntı oluomuş valla kime inanacamı bilemedim bu ilaçların kist yaptını sanmıorum doktor vermez öyle bir durumda çünkü benim bu ilaça başlamadan önce kistim vardı tedavi yaptı doktor ondan sonra bu ilaçı verdi kisttin geçmiş dedi cnm benim kist olunca ilişkide batma ve yanma oluyo ondan anlıorum sende dikkat et..

Bu arada cnm şu ovulasyon günlerini hesaplama ilaçının adını verirmisiniz ben bi aczaneye sordum 40 ytl dedi almadım senin aldının fiyatıda öylemi tşkler.

merhaba kızlar, nasılsınız,

kızlar, benim adet tarihim 9 eylül'dü. ama ben 2 eylül de dayanamadım ve evde gebelik testi yaptım,
sonuç mu? tabiki negatiffff benneyaptımki
çok canım sıkıldı, belki erken diye çıkmamıştır diyorum ama boşu boşuna teselli oluyor?
gebelik olsa silik te olsa çıkardı diymi,

hamiş değilmiyimdir yine kızlar,
acaba erken de ondan mı çıkmadı, offfffffffff yine ümitleniyorum, sonu yine hüsran olacak,,,

bu arada cnm şu ovulasyon günlerini hesaplama ilaçının adını verirmisiniz ben bi aczaneye sordum 40 ytl dedi almadım senin aldının fiyatıda öylemi tşkler.

medi smart 27.50 ytl senin sorduğun pahaliymiş aslinda benim adetlerim düzenli ama geç yumurtlama oluyo sanirim çünkü daha çnce bi düşük yaptim onda da geç yumurtlama olmuş ve tutunamamiş o yüzden aldim ben mesela dün 14.günümdü ama çikmadi çift çizgi yarin ve öbür gün arka arkaya yapicam bakalim kaçinci günde çikicak bu arada benim aldiğimin içinde beş tane var ama diğer arkadaşlar internetten ebay dan almişlar onun fiyati daha uygun benim hemen almam gerekiyodu o yüzden eczaneden aldim senin daha varsa internetten de bak derim

selam arkadaşlar bende hapı pazrtesi bıraktıgımdan beri arada bir ateş basıyor sonra geçiyor acaba yumurtalıklarımmı? çatlıyor o yüzdenmi terliyorum?

selam arkadaşlar bende hapı pazrtesi bıraktıgımdan beri arada bir ateş basıyor sonra geçiyor acaba yumurtalıklarımmı? çatlıyor o yüzdenmi terliyorum?

Slm cnm bende hapı bırakınca ateş basması oluyodu şimdide oluyor yumurtlama dönemindede ateş oluyormuş ama ben ilaçın reçetesine baktın yan etkiside ateş basması oluyormuş valla şaşırdım iice hangisi oluyor bilmiorum bi bilsek zaten ne oldunu bende hasta olacaktım bu gün olmadım ilaçın etkisimi yoksa tuttumu bilmiorum üffffff bıktım yaaa kafamçokkarıştı cnm inşş ilçın etkisini görürsün ve bebişin olur Allah gönlüne göre versin.

amin canım inşallah. allah isteyen herkeze versin fazla stres yapma yaparsan adetin gelmez.. umarım hamilesindir durumunda degişiklik olursa bildir canım.. merak ederim

Back
X