herkeze kocamannn günaydın...
akşam yumurta takibim vardı.tam 5 tane 16 mm civarı yumurtam oluşmuş.çok sevindim ve çok şaşırdım..klomene göre büyük başarı.genelde gonal f iğnelerle ancak bu kadar yumoş elde ediliyor...bu akşam tekrar kontrole gideceğiz.ve muhtemelen bu akşam çatlarma iğnemi olacağım...
cumartesi sabahı da erkenden aşılamam olacak nasipse...birden bire aşılamaya karar verdik umarım hayırlısı olur..
benim için dua edin kızlar...canım maşallah yumoşların çok güzel büyümüşhihoyyyt.bu yomoşlarla ikiz olur bacım.gamyoncuiremsuhadi inşş hayırlısıyla aşılaman tutar canım Mevlam yüzünü güldürsün :dance:hayırlı bebişler nasip etsin sana ve tüm arkadaşlarıma.
canım çok sevindim yaa:teytey: hadi inşş hayırlı haberlerini bekliyoruz.Kızlar kan testini 1 de vericem ama sabah dayanamadım idrar testi yaptım ccccccccooook slık varla yok arası bır 2.cızgı cıktı cok heycanlıyım nolucak acaba
üzülme canım inşş önümüzdeki aya:CüvCüv: hamiş kalırsın.iyi akşamlare kızlar biraz önce kahverengileri gördüm bu ayda ümit bitti..allahın taktiri birdahaki tahmini tarihim 24 ekim eklersen sevinirim semacım herkeze hayırlı iftarlar...