arkadaşlar çok üzgünüm...3 klomen ayımda olmadı..Bu arada 2 gün erken geldi .. Beni 8 Aralık Yazabilirmisiniz.
Tedavim boyunca 2 dr. gitmiştim. Biri 6 ay sürekli klomen demişti. diğeri 3 ay. Ben ne yapacağımı bilemiyorum. Yarın 3 günüm klomen kullansammı diye düşünüyorum dördüncü aydada. Bazen diyorum acaba ilaç stresimi oluyorum .Bilmiyorum..Ya kist olursa diye de korkuyorum. doktorumbu ay olmazsa rahim flimi demişti.. Eşimde kastı haklı olarak.. Allah hepimizin kucağını doldursun. Herkeze dua ediyorum.. Başakçığım Seninle aynı duyguları taşıyorum. çok kararsızım...
benim iki dr dan duydgum 6 ay boyunca klomen vs ilacların denenme sansı oldugu altı aydan fazla kullanım tercih e dilmiyor
ve rahim filmi cektirmelisin mutlaka bunca ilac hormon alıp yuumurta rezervinide azaltmadan evel filmi cektirmelisin bence
arkadaşlar klomeni kullanırken sizdede baş ağrısı ve bulantı olmuş muydu? 2 gündğr başım çok ağrıyor.birde sizler klomen bittikten sonra kaçıncı gün doktora gittiniz? ben 11.gün gidecem acaba erken mi?
benim dr um 5-9 gunlerde ilacı kullanldırıp 11. gun cagırmıstı. geneldede ilac bitiyor birgun bosluk ertesi gun dr deniyor ki bu da 11. gune tekabul ediyor
ben kötüyüm senağlama
prolaktin tavanlarda geziyor sanırım
doktor tahlil istedi
göğüs muaynesi yapti resmen süt geldi senağlama
16. gün ve yumurtam hala çatlamadı
dıptıs catlatam ignesi olmusmuydun peki sen bu ay ?
dua etmezmiyim hiç her gece ediyorum bazen kendi kendime inanamıyorum hamile birini görsem içim içimi yiyo allahım diyorum bende hamileyim diyebilecekmiyim,karnım büyüyecekmi,şunu yemesem bunu yesem falan diyeblecekmiyim,doktora gittiğimde evet bebeğinizin sağlık durumu gayet iyi diyecekmi doktor bana offff.... senağlama ben bugün çok bunalımdayım galiba....benimle beraber evlenenlerinde bebekleri oldu hatta benden sonra evlenenlerin bile oldu....bi ben kaldım...senağlama.......
betty emin ol isteyen ve sahip olamayan herkes burda seninle aynı dusuncelerde
beinm bir tane oglum var oyle oludgu halde hamile gordumu nası içim acayip oluoyr.
hamile haberi aldıgımda da aynı seklide goruncede . halbuki oglum 7 yasına gelene kadar asla istemem demistim hamile gorunce oz amanlar ayy yazık allah kurtarsın sonra kabus gunler onları bekliyor haberleri yok mutlu mesut geziniyorlar falan diye konusuyordum. simid istiyorum allah beni cezalandırdı oyle atıp tuttgum için diyorum. B((