kızlar bugün adetimin 13. günü doktor kontrolüm var bana şans dileyin nolur..... çokta korkuyorum ya iğne verirse... ayyyyyyyy ama napalım herşey meleğimiz olsun diye.......
serdi canım igne verse ne olacak birkaç dk lık bir sızı hissedeceksin o igneden sonra daha bir umut kaplıyor insanın içini boyle dusun.
kızlar günüme az kaldı heyecan dorukta
aabeyazmelek insallahhh bu ay senden guzel haberler alacagız 24 kasımda benim dogumgunum birlikte kutlama yaparız artık :)
kızlar c.tesi yumurtamın büyüklügü 12 ml idi sizce bu büyümeye devam edermi.sanırım önümüzdeki ay rahim filmi çektirecegim reglden kaç gün sonra çekiliyor ?dilerim kısa zamanda rabbim hepimize hamişligi nasip eder..bugünlerde sanki hamiş çıkacak gibi hissetmeye başladım...
rahim filmi regl nin hemen bitiminde çekiliyor. internette de bakınca goreceksin zaten. ama bence klomen vs ilacları tum tahlillerini kullanmadan almamalısın. sorunun kaynagı bilinmeden bosyere hormon ilacları içmenin hiç bir anlamı yok bence. bunu bu sıralama ile yapmayan dr larıda anlayamayacagım hiç birzaman altı ustu bir tahlil yani niye once herseyi yaptırıp sonra ilac vermiyorlar.
mavi deniz dr bana söyledigi her gün 1 mm büyüyormuş yumurta tahmini 15 mm olmuştur yumurtan inşallah filime gerek kalmadan buay gelir bebişin
rahim filimi adetliyken çekiliyor canım ya 3 günü yada 5 günü çekiyorler benim 5 günü çekilmişti
basak adetliyken cekiliyor demissin nasıl olur ?/ bu bir rontgen filmi çekimi sonuçta içerinin net gorulmesi için kanama olmaması gerekiyor. acaba senin adet 2-3 gun suruyoda 5. gun kanama bitmisti o yuzdenmi cekildi . 6-7 gunler cekilmesi en ideal diye biliorum çunku.
eşimin test sonuçlarını aldık.malesef varikosel varmış ve spermler çok yavaş hareketliymiş.sanırım benim artık klomen kullanmamın bir anlamı yok.yarın gidip doktorumla konuşucam.çok üzüldüm,ama o benden daha üzgün olduğu için umursamamış gibi davrandım.ne yapacağımı bilemiyorum

(
tum tahlilleri yapmadan verilen ilacların olumsuz bir ornegi daha zencefil bos yere ilac içiyormussun ne yazıkkı bu dr ları anlamak guççç vallahi dr olmadan biz artık mantıgı anladık onlar neden boyle birseyi ihmal ediyorlar anlamıyorum.
esin ameliyatını olur ve umarım sorun hallolur.
ben geçen ay laporoskopi oldum esim e dedim senin ameliyat olman gerekse olurmuydun dedim asla dedi:) ama zaten ikinci çocugu isteyen ben onu iknaya haftalarca ugrasan yine ben. e bir çocugumuz da var hayır demesi normali aslında benimk ibiraz clıgınlık oldu:)
günaydın kızlar bana yardımcı olabilirmmisiniz ?? şöyle söylim ; buay doktorum adetin 5. günü klomen pbaşlattı 13. günü gel yumurtana bakalım dedi dün gittim 5-6 tane yumurtam vardı 2 si büyük 18mm diğerleri küçüktü iyi dedi ve bugün 2 doz pregnly çatlatma iğnesi verdi ve perşembe günü kontrole çağırdı bu arada ilşkiye girmeyin dedi ben geldiğin zaman yumurtana bakıcam çatladıysa ona göre ilişkiye girin diycem dedi ben anlamadım zaten 2 gün ara vermiştik şimdi 2 gün daha bekle dedi yani 4 gün oluyo bugün çatlatma iğnesini vurunucam ya akşam çatlarsa ilişkiye girmeyin dedi ben anlamadım doktora gidene kadar çok geç olursa... bu işte tecrübesi olanlar yardım edebilirmi? teşekkürler...
serdi senin dr niye boyle soyledi valahi bunuda anlamak guç. fazladan iliskiye girmenin ne gibi zararı olabilir. sperm sayısı alt sınırda ise sayet gun asırı dan fazla girmeyin diyebilir yani hergun girmeyin diyebilir ama iki ugun durun ben bakayım oyle girin enteresan geldi. yada dr değiliz bilmedigimiz detaylar var
ben ama senin yerinde olsam ki kendi bilgilerime çok guveniyorum aylardır aynı seyleri cesitli yerleden okuyorum dr u dinlemez ilsk ye girerdim.
yumurtalar ya catlatma ignesini beklemeden kendileri çatlarsa. catlamayacgının bir garantisi yokkii..
kızlar döllenme için yumurtanın ne kadar büyümesi gerekiyor.....
serdi dollenme ve sonrasında saglıklı bir gebelik için yumurtanın 18-22 mm arasında iken catlatma ignesi ile catlatılması uygun seklinde yazıyor heryerde.
ama mudahelesiz kendi halinde iken yumurtalar 25 mm civarında bile kendi catlayabiliyor
ama benim yazıstıgım dr sitelerinde 25-26 mm lik yumurtanın catlamasının ve dolenmesinin dusuk ihtimal oldugu yanıtı gelmisti. ve benim 26 mmlik yumurtam bu soruyu sordugum ay vardı v e catlamamıstı. iki ay dogum kont hapı içerek eritebilmistim ne yazıkkı