cnm 23ünde diilmiydii senin adetin erken gelmş kahverengi bile olsa olurmuydu böle? hay allah :çok üzgünüm: bnde hasta olcm galba öle gibi.. bnmde 2 günden beri belim ağrıo özellikle sağ tarafım.. sanırım bu ayda ertelencek bebek hayalimz CADIARZU olsn allah sağlık versn olur er yada geç sıkma canını snde tatlım:1hug:
öyleydide canım ignenin etkisin erken geldi sanırım düünden beri azar azar geliyor ama bugun kasık agrılarım başladı olucam ben kesin inşallah sen olmazsın sana sevinirim canımcım:hooray::
canım doğrusu söylemesi ayıp aşırı gaz sancısı ve gazım oluyor.bir anormallik var.bu iğneden nmi oluyor acaba.bu ay ilk kullanışım klomen ve prenglyi.o yüzden bilgim tecrübem yok.bana yardımcı olursanız sevinirim. birde ilişki sırasındada ağrı oluyor.bu ağrılar normal miyoksa yumurtam çatlamamışmıdır?mirmirmirmir
canımcım bende 2 aydır gonopene ve igne vuruldum aynı belirtiler var acayip gazım oluyor
canımmyumurtan çatlamıştır sıkıntı yapma ilişkidede arada bir agrım oluyordu normel yani bunlar ben alıştım
arkadaşlar benimki geldi dün beni aralık listesine alabilrsiniz 19 aralık olarak.....:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
üzülme canım bu ay olmadı diger aya yeni umutlarla başlamalıyızki bebeişimiz gelsin dimi.:1hug:
kızlar bende hala tık yok acaba düzenimi bozuldu yine......
inş.hamişliktendir.
canım sen artık test yapma bizde merakta kalmayalım inşallah güzel haberler verirsin bize
:sm_cool::