saol canım benimm inş. salı günü gelsede kalp atışlarını dinlemek nasip olsa..Zaman geçmiyor melteemmmm vardı bizim kayırlarda bu ara kalp atışlarını dinlemeden benim kalbim durcak derdi aynen bende sağlam kafayla gidicemmi acaba kalp atışlarını dinlemeye die düşünmeye başladım..Allahım sizlerede nasip etsin inş. Artık en az biriniz barii verseniz şu haberi..Hepiniz verse daha süperr olur tabii ama bu aydan umutluyum bakalım rabbim yardımcınız olsun
canım ikinci çizgimi silik çıktı anlamadım??
Allah bağışlasın evlatlarını sana maşallah büyümüşler..Bende klomen kullandım 2 kez kullandıktan sonra ara verdim ve o ay hamile kaldım çok şükür rabbim sağ sağlim kucağıma almayı nasip etsin inş.
evet 2ci. cizgi silik cıktı belli belirsiz ama pekte ümitlenemiyorum karnım vajina bölgemde agrıyor
bizde her ay içiyoruz bu ılacları canım kolay olmuyor kıst ama zaten kıst olursa adet olmanda problem olıur. hamılelık olabılır neden olmasın esının değerlerı dusuk sanırım ama Allahtan umıt kesılmez. hamıle kalan varmı bılemem ama olmaz değil olur guzel dusun guzel olsun. kaç ay dennedınız dıger yontemlerı kı asılamaya gectınız esınden dolayı mı?
canım ben ,5 senedir evliyim. eşimin sperm sayımı çook düşük. 1 milyonun altında ilça takviyesi ile anca 5 milyona kadar ulaşabiliyoruz. ama bu son ilaçlar işe yaramamış. baya düşmüş. hayırlısı olsun. bende klomen hpını içtim orku bastı. birde bende kist filan oluşmasında onunla da uğraşmayalaım diye. Allah kaldırmayacak yük vermesin. isteyen herkese hayırlı evlat versin...bu kadar düşük sayı ile hamile kalanlar var mı? en sonunda tüp bebek olacak yaza olmazsa..
arkadaşlar 2009 aralık ayında 13 haftalık bebeğimi kaybetmiştim 24 ay bekledim ve yüce rabbim aralık ayında aldığı meleğimi aralık ayında tekrar gönderdi çooooooook şükür darısı sizlerin ve tüm isteyenlerin başına inşallah allah kucağımıdada görmeyi nasip etsin hayırlısı ile inanamıyorum hala
slm kızlar bişi sorcaktım bugun dayanamadım ilk idrarımla evde test yaptım ama cizgi cok silik bir şekilde cıktı belli belirsiz nedersiniz.ama vajina bölgem cok agrıyor heran adet olcak gibiyim yaaaa:18:
slm kızlar bende klomen kullanarak ikiz dogurdum şimdi 14 yaşındalar kime tavsiye ettiysem işe yaradı ama ben 2 ay üst üste içtim ilk ilaç kullandıgım ay eşimle küsmütüm mecburen 2.paketi içtim hemen hamile kaldım herkese tavsiye ederim
günaydın canım allah iyiliğini versin kız senin kadın doğurmuş 14 yaşına getirmiş sen kucağına almayı nasip etsin diyorsunYanlış anladın hayatım kadın hamile değil klomenin ne iyi ilaç olduğunu sölemiş..Maşallah büyütmüş çocuklarıda
Kloemn içip aylarca olmayanda vaaarr hemen ilk kullanmada olanda 3-4-5-6 ay sonra olanda Allahın bileceği işler bunlar..Darısı burda isteyeen tüüüm arkadaşlarımın başına inş..
1-2 gündür mide bulantısından fenalık geçiriyorum 2 sabahtır çubuk kraker yiyorum valla ne kötü bişe bulantı ama katlanıcaz napalım
Bu arada şu 20 aralıkta dörtlenmişti listeee nerdeeeeler bakkim onlarrr??Yelkenlim sen naptın yaa inş. adet olmamışsındır canım ??Ama test yapmıştın kanda çıkmamıştır oofff bilmiyorum çıkmadık candan umut kesilmiyor işte..
saol canım benimm inş. salı günü gelsede kalp atışlarını dinlemek nasip olsa..Zaman geçmiyor melteemmmm vardı bizim kayırlarda bu ara kalp atışlarını dinlemeden benim kalbim durcak derdi aynen bende sağlam kafayla gidicemmi acaba kalp atışlarını dinlemeye die düşünmeye başladım..Allahım sizlerede nasip etsin inş. Artık en az biriniz barii verseniz şu haberi..Hepiniz verse daha süperr olur tabii ama bu aydan umutluyum bakalım rabbim yardımcınız olsun
cnm dr.igneden 15 gun sonra gel dedi 20 aralıktı yani dun ama ben dayanamadım bugun evde test yaptım ama belli belirsiz cıktı benim normalde adetim 23 aralıkta geliyordu bu ay yumurta takibi gördüm kan testine gitmedim 23 aralıgı bekliyorum normalde adetim gecmemiş oluyor herhalde 23 aralıgı bekledigim için benim kafamı karıştıran dr.cagırması 15 gun sonra gelde test yaparız demişti adet görmezse acaba o gune kadar olmammı gerekiyordu yoksam 23 aralıkta normal adet gunumumu beklemem gerekiyor test te silik cizgi belli belirsiz kafam cok karıştı :18:
evet 2ci. cizgi silik cıktı belli belirsiz ama pekte ümitlenemiyorum karnım vajina bölgemde agrıyor
bugün kontorle gittim klomen pazar günü bitmişti.
20.6 20.3 ve 18.8 lik yumurtalarımı kullanacakmışız cuma günü aşılama için.
doktor arkadaşım bugün akşam vurdurmam için çatlatma iğnesini verdi.
ama ben gece 24.00 yada yarımda vurduracakmışım iğneyi cuma günü 12 -12.30 gibi de aşılamayı yapacaklar.
eşimin spermlerini!!! sabah 9 gibi alıp öğleye kadar yıkayıp hazırlayacaklarmış.
şimdi aşılama aşaması kaldı ama sanırım herkese aşılama yapılmayıp, ilişki öneriliyor.
bizde ilişki olmayacak direk uygun spermleri enjekte edip ilaç vereceklermiş tutması için.
bu durumda tecrübesi olan var mı kzılar.
meraktayım meraktayım.
cnm dr.igneden 15 gun sonra gel dedi 20 aralıktı yani dun ama ben dayanamadım bugun evde test yaptım ama belli belirsiz cıktı benim normalde adetim 23 aralıkta geliyordu bu ay yumurta takibi gördüm kan testine gitmedim 23 aralıgı bekliyorum normalde adetim gecmemiş oluyor herhalde 23 aralıgı bekledigim için benim kafamı karıştıran dr.cagırması 15 gun sonra gelde test yaparız demişti adet görmezse acaba o gune kadar olmammı gerekiyordu yoksam 23 aralıkta normal adet gunumumu beklemem gerekiyor test te silik cizgi belli belirsiz kafam cok karıştı :18:
bugün kontorle gittim klomen pazar günü bitmişti.
20.6 20.3 ve 18.8 lik yumurtalarımı kullanacakmışız cuma günü aşılama için.
doktor arkadaşım bugün akşam vurdurmam için çatlatma iğnesini verdi.
ama ben gece 24.00 yada yarımda vurduracakmışım iğneyi cuma günü 12 -12.30 gibi de aşılamayı yapacaklar.
eşimin spermlerini!!! sabah 9 gibi alıp öğleye kadar yıkayıp hazırlayacaklarmış.
şimdi aşılama aşaması kaldı ama sanırım herkese aşılama yapılmayıp, ilişki öneriliyor.
bizde ilişki olmayacak direk uygun spermleri enjekte edip ilaç vereceklermiş tutması için.
bu durumda tecrübesi olan var mı kzılar.
meraktayım meraktayım.
arkadaşlar 2009 aralık ayında 13 haftalık bebeğimi kaybetmiştim 24 ay bekledim ve yüce rabbim aralık ayında aldığı meleğimi aralık ayında tekrar gönderdi çooooooook şükür darısı sizlerin ve tüm isteyenlerin başına inşallah allah kucağımıdada görmeyi nasip etsin hayırlısı ile inanamıyorum hala
slm kızlar bişi sorcaktım bugun dayanamadım ilk idrarımla evde test yaptım ama cizgi cok silik bir şekilde cıktı belli belirsiz nedersiniz.ama vajina bölgem cok agrıyor heran adet olcak gibiyim yaaaa:18:
Canım bende pko luyum pko malesef gitmez kendimi bildim bileli adetlerim düzensiz kilo olayını fazla kafana takma bana dr un biri sen bu kiloyla asla hamile kalamassın demişti ama diğer 2 dr da alakası yok tabiki verirsen iyi olur ama bire bir etkisi yok dediler diyetisyene gittim 80 den 75 düştüm ama bişe plmadı ve hamile kaldığımda 79 kiloydum o yüzden diyorum kendini fazla strese sokma..[/QUOTE
anladım canım cvbın için sağol hiçbir fikrim olmadığı için sorayım dedim ne güzelki sen o duyguyu tadmışsın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..veeee bizede o duyguyu yaşatsın inş...
Ne demek canım güzel dileğin için teşekkür ederim darısı en kısa zamanda sana ve tüümm isteyen herkese olsunn inşallahh..
selam kızlar klomenden sonra adeti azalan varmı.geçen ay ilk defa kullandım.ama adetim çok az geldi yani ilk gün baya yoğun 2.gün az 3.gün tamamen kesildi.leke leke geldi.bugün 4.günüm ama bitmiş.normalde 5.gün biterdi.neden oldu acaba.
SLM KIZLARRR
bende bu ay adetimden sonra ilk kez klomene başlayacağımmm
nasıl bi süreç oluyo kızlarrr siz bayağı bilgilisiniz :44:
selam kızlar klomenden sonra adeti azalan varmı.geçen ay ilk defa kullandım.ama adetim çok az geldi yani ilk gün baya yoğun 2.gün az 3.gün tamamen kesildi.leke leke geldi.bugün 4.günüm ama bitmiş.normalde 5.gün biterdi.neden oldu acaba.
canım benim de bu ay az geldi 1. gün aşırı oldum 3-4 yok gibiydi şimdide kesildi zaten, normalde 5 gün sürerdi adetlerimde hep aynı yoğunluktaydı bu ay farklı oldu dr. dedi klomene devam edelim dedim adetim böyle oldu dedi ki bir şey olmaz bende şaşırdım
Canım öncelikle hayırlı olsun, inşallah seni fazla uğraştırmadan gelir bebeşin
Ben de bu ay klomen+çatlatma iğnesiyle şansımı deniyorum.
Klomen'e regl'in 3 günü başladım ve 5 gün devam ettim.
Sonra 2 günlük ara verdik ve 2 gün sonra yumurta durumuna bakıldı.
Yumurta gelişmiş doktorum ve aynı gün göbekten çatlatma iğnesi vuruldum.
İğneden 36 saat sonra başlayarak da gün aşırı ilşki..
İşte böyle canım, ben şu iğneden sonra 8. gündeyim. Bat'ım da 30 aralık. Yeni yıla anne olarak girmek nasip olur inşallah..
benimde kafam karıştı canım yaa.acaba rahim duvarı fazla kalınlaşmadı da ondan mı az geldi.doktor bana progesteron muydu neydi ondan da vermedi.zaten bu ay hiçbir şey kullanmıyorum.ama diğer ay kullanırsam onu da istiycem bence gerekli.belki döllenme oluyor ama tututamıyor.
canım inan hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz yüreğimiz aynı şekilde yanıyor umutsuzluğa kapılma verecek allahım inş. bize bir gün bizede nasip edecek
canım nerlerdesin yaa..Olacağı varsa ayaklarıda diksen oluyor yatıp kalkmasanda oluyor..Dr. bana demişti yaa bundan hayır gelmez die..İlişkilerimde nede olsa olmicak diyip hemen kalkıyordum duşa girmiyordum ama kalkıp üstümü başımı giyinene kadar giden gidiyordu canım adetime 2-3 kala ilişki olduğunda uzanmıştım 1-2 kere oda ölesine yoksa bütün ay ayaktaydım öle yatmadım rabbim verecekse yatıp kalkmamak bahane oluyor canım zamanı var demekki ama 10-15 dk. bile yeterli olacağı varsa rabbim sizede tattırsın inş. canım dualarım hep sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?