Dur bakalım hemen umutsuzluğa kapılma, olmadıysa bu akşam denersiniz, maalesef eşlere saati geldi deyince bir haller oluyor, bir isteksizlik başlıyor, bizim içinde öyle değilmi, hadi bizim işimiz kolay, yat aşağa bekle boşalsın içine diye, ama onlar için daha zor, konsantre olacak, kalkacak, istekli olacak ve boşalacak, ayyy ne kadar zor. Ben bu tür durumlarda çok istekliymiş gibi yapıyorum, resmen adama saldırıyorum ama bir yandan da içimden ne olur çabuk boşal diye dua ediyorum rol yapmak çok zor çok. Ama işe yarıyor dene bak bu akşam hem kocan mutlu olur, hem üzerinde fazla zaman geçirmez işi çabuk biter
cağlacım alemsin .
kadın daha ısteklı oluyor sanıırım .erkeklerde hep bır bahane hazırdrı yorgunum uykusuzum sankı bız hıc yorgun lmuyoruz o uzden onlara fırsat vermeden kapıdan gırer gırmez odaya cekmek gerekıyor :)
cagla bende senın dedıgın gıbı yapıyorum canım yatıyorum asagı full ısteklı gıbı oluyorumm. ama adam takk anlıyor ısteklı olmadıgımı.. benım alt taraf faalıyete gecmıyormus ordan anlıyormuss..
dıkkat ettımde tam 1 haftadır beraber olamadık bu bızım ıcın cok uzun zamandıı. ay kocamı ozledım.. bu ayda onemlı gunlerım bos gectı.. klomenden umudum kalmadı..
benım aygazdan olma tüp ne durumda acabaa .çok merak edıyorum
Bencede canım, salona geçince dalıyor tv ye bazen söylediğimi bile duymuyor, o yüzden zaman kaybetmeden yatak odasına atmak lazım onları.
Ben Pazartesi negatif sonucu aldığımda tabi üzgün bir şekilde onada söyledim, bana ne dese beğenirsiniz; "hadi ya boşamı gitti şimdi benim 1 haftalık çalışmam" dedi, ben bütün bir ay stres yapmışım, bir sürü ilaç almışım, iğne yaptırmışım, dr. kapılarında sıra beklemişim bunlar adamın umrunda değil, o harcadığı enerjiyi düşünüyor. Offf Off erkekler çok rahat, bizde olabilsek keşke.
İçin rahat olsun canım, eminim yavaş yavaş annesine tutunmaya çalışıyordur.
Ayyy neyse ki benim ki fark etmiyor, hep böyle ol diyor, hoşuna gidiyor tabiBende öyle yapmak zorundayım, yaşı olmuş 35 cilve yapmassam tık yok.
canım bol bol tatlı,fındık cikolata vss.. yedırmek gerekıyorkı yerınde duramasınlar . hehehee duz duvara tırmansınlar ozaman bızde ykunuz var yorgunuz derız
Valla canım elimden geldiğince ilgilenmeye çalışıyorum, her sabah sütünü içiyor, pekmezini yiyiyor, fındık yediriyorum, birde şu sigaradan vaz geçse, ben güçlendirmeye çalışıyorum spermleri, o öldürüyor
7 ay kullandırdı dr um sonra asılamaya gectik tutmayınca dr değiştirdim çünkü eski dr klomene devam dedi yeni dr da klomen verdi zararı yok mu dedim bana klomenle yumurta olusuyorsa iğneye gerek yok dedi peki zararı dedim smear testin iyiyse devam dedi bende hala kullanıyorum acayip kilo yaptı resmen 11 kilo aldım...
tontrikocum ben 10 aydır klomen kullanıyorum hep 50 mg kullandım sadece birkere 100 mg 50 mg kullandığım zamanlar hiç kist olmadı yumurta çatladı bu da 21. gün yapılan pregesteron tahlili ile belli oluyor genelde tek yumurta olustu 100 mg kullandığı zaman 4 yuurta olustu 2 si çatladı 2 sibüyümedi folikül kisti oldu adetle atılmış 3. günde tertemizdi birşey yoktu sadece adetim 5 gün kadar gecikti..klomen kullanırken doktora takibe gitmen gerkir dr takip eder çatlamama süphen varsa iğne verir kisti de ultrasondan anlar..
evet ya hemen hamile kalıyo millet dizilerde insan sinir oluyo
ne zormus hamile kalmak, su turk filmlerini piyasadan kaldirmak lazim. onlar yuzunden bekarken hamile kalmanin cok kolay olacagini dusunurdum. Allahim bizede en kisa zamanda saglikli sihhatli bir sekilde meleklerimizi versin.
hehe hadi insaallah. bu ugrasmayla bizim super kalite cocuklar yapmamiz lazim o zamanevet ya hemen hamile kalıyo millet dizilerde insan sinir oluyo
olsun, 5 dakikada yapılan bebekle uzun uğraşlar sonunda yapılan bebek arasında da kalite farkı olur
hehe hadi insaallah. bu ugrasmayla bizim super kalite cocuklar yapmamiz lazim o zaman
golge_cicegi
canim herkeste yan etkileri ayni degil, mesela bende bas donmesi yapmisti ama bir cok kullananin bu konuda sikayeti yoktur. yan etkileri prospektusunde yaziyor canim.
slm kızlar bu klomen kilomu yapıyo ben bugün doktora gittim pcoluyum zaten kilo sorunum var glucophage verdi ama adetinin 3.günü gel asıl ilacı o zamanki muayeneyle yazıcam dedi büyük ihtimal klomen yazar ama kilo yaparsa kötü ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?