zor olan hep sıradan isteklerden daha bir önemlidir bizler için...yürek titrer, gönül diler, hayaller alır başını gider...her zahmetde bir rahmet varmış meğer...Allah dualarda bedbaht etmiyor insanı...er yada geç cevap veriyor işte...koca bir sayfa acılıyor şimdi yeniden...bembeyaz, tertemiz bir sayfa...dupduru...
sabırsızlıklar hiç böyle nihayete ermedi şimdiye kadar...
üzüntüler hiç böyle mutluluğa dönüşmedi ömrüm boyunca...
gönül sazım sızının yerine hiç böyle şenlenmedi ....
hayat böyle işte arkadaşlarım...dün ağlarken yine bişey yok diye...bugün bağıra bağıra sizinle kutluyorum sevincimi...sizinle...dertdaşlarımla. canım arkadaşlarımla........hepinize tekrar tekrar selam ve duayla.................sizi seviyorum...
iyi akşamlar hanımlar ben geçen hafta pazartesi günü klomen tedavisine başladım çok şükür 1 senedir önceki doktorum bi tedavi uygulamıyordu illada eşinin sperm tahlili diyordu bende doktorumu değiştirdim meğersem yumurtalarım çatlamıyormuş işte başta dediğim gibi tedaviye başladı yeni doktorum ve klomen kullanmamı istedi.bugün kontrole gittim sol yumurtalığımda hiç bi değişiklik olmamış ama sağ yumurtalığımda bi tane yumurtam olmuş bize bitane yeter zaten dedi ama normalden daha yavaş büyümüş beklediğim gibi değil dedi perşembe günü öğleden sonra tekrar gel o zamana kadar belki biraz daha gelişir dedi..insan ister istemez üzülüyo inşallah perşembe gününe kadar yumurtam büyür..benim durumumu yaşamış olanlar varmı? allah ım her isteyene hayırlısıyla bebek nasip etsin
büyür cnnm merak etme çatlayana kadar hergün 2 cm büyüyolar
ay inşallah canımdaha yaşım küçük 21 yaşındayım daha çok bebebim olur biliyorum zaten ne kadar uğraşırsak uğraşalım allah nasip edip "ol" demedikçe olmicak ama soranlardan sıkıldım iyice:85:
selam arkadaşlar 17 mayıs regl günüm 30unda yumurtladım bugün ayın 7si test yaptım negatif erkenmidir????
dün geldi kırmızılar
bu ay da gitti
eşimin gözlerindeki o üzüntüyü görmek beni kahrediyo
Canım okadar yoğunum ki ne evde nede işte fırsatım olmuyor, iş acayip yoğun , ama yarından sonra daha rahat olurum, ev dersen tadilat aşamasında, burda dinlendiğimi kardan sayıyorum evde hiç oturmaya fırsatım olmuyor, okadar yoruluyorum ki anlatamam, bu ay tedavide görmüyorum, kafam rahat bedenim yogun :) sen neler yapıyorsun, iğneden sonra ki kaçıncı günün, nasıl gidiyor çalışmalar.:))))
dün geldi kırmızılar
bu ay da gitti
eşimin gözlerindeki o üzüntüyü görmek beni kahrediyo
Günaydın canım. Nasılsın, neler yapıyorsun.canını sıkma üzülme herşeyin hayırlısı arkadaşım demekki henüz zamanı gelmemiş çıkmadık candan ümit kesilmez arkadaşım ne mucizeler duyuyoruz allah hepimiz için hayırlı olanı nasip etsin inşallah
Günaydın Demosum, sana da hayırlı sabahlaar ...Günaydın arkadaşlar hayırlı günler..
veeeeeeeeeeeeeeeee.......................
sonunda...........................
hcg:101................
İNANAMIYORUM................
HAMİLEYİM ARKADAŞLARIM...HA-Mİ-LE....
Elim Ayağım Titriyor...ne yapacağımı bilmez halde salak gibi oldum...
doktora gidiyorum...gelince görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?