- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
Kızlar donser bugünde yok, endişelenmeye başladım, keşke tel. alsaydım, neyse faceden mesaj atayım bari. Donser bizi habersiz bırakma canım.
bu gün doktor kuontrolum vardı . hiç yumoş gelişmemiş ignelere ragmen daha fazla ignenin anlamı yok dedi doktor 2,3 ay ara verelim yazı bir geçir sonra tekrar deneriz dedi velhasıl kısmet degilmiş kızlar bir süre kendi haline bırakacagım olmuyorsa olmuyor işte yapacak bir şey yok . ben elimden geleni yaptıp kısmetten öte köy yok . kafana takma rahat ol bir süre dinlen dedi . bende öyle yapacagım yine buradan kopmam . bat tarihlerini falan veririm umutlum . bitkisel şeylere devam edecegim yine. saldım çayıra mevlam kayıra . doktordan ilk çıktıgımda kötüydüm ama feyzakt aklıma geldi onada yumoş yok demişti doktoru 20. günde. o ay hamiş kaldı allahın işi belli olmaz. ama olmasada herşeyde bir hayır var diyerek motive ettim kendimi durum bu canlar .
mrb bende klomen hap kullandım..ilk aşılamada gebe kaldım çok şükür..allahım hepinize nasip etsin
Canımm nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bebişimiz nasıll....
bu gün doktor kuontrolum vardı . hiç yumoş gelişmemiş ignelere ragmen daha fazla ignenin anlamı yok dedi doktor 2,3 ay ara verelim yazı bir geçir sonra tekrar deneriz dedi velhasıl kısmet degilmiş kızlar bir süre kendi haline bırakacagım olmuyorsa olmuyor işte yapacak bir şey yok . ben elimden geleni yaptıp kısmetten öte köy yok . kafana takma rahat ol bir süre dinlen dedi . bende öyle yapacagım yine buradan kopmam . bat tarihlerini falan veririm umutlum . bitkisel şeylere devam edecegim yine. saldım çayıra mevlam kayıra . doktordan ilk çıktıgımda kötüydüm ama feyzakt aklıma geldi onada yumoş yok demişti doktoru 20. günde. o ay hamiş kaldı allahın işi belli olmaz. ama olmasada herşeyde bir hayır var diyerek motive ettim kendimi durum bu canlar .
mrb bende klomen hap kullandım..ilk aşılamada gebe kaldım çok şükür..allahım hepinize nasip etsin
slm cnm bende donseri merak ettim girip bakıyorum ara sıra haber vardır diye ama 2gündür yok umarım ters bişey olmamıştır Allaha emanet olsun bebişiyle birlikte.....
çağlacım bende donseri çok merak ettim eğer face den hbr alırsan banada verirmisin hbr.....donser cnm herşey yolundadır inş.......
canım ne bebeği...senin haberin yok galiba..malesef değerlerim düştü ve sıfırlandı..adetimin 5. günü bugün..yani anlayacağın vuslat yine başka bir bahara kaldı..sen nasılsın..ne durumdasın...iyimisin...
Günaydın kızlar;
Umutluyum, Mehil canım donsere mesaj yazmıştım cavap yazmış akşam; pazartesi günü akşam saatlerinde hafif bir kanaması olmuş, zaten salı günü gitmesi gerekiyordu dr. a, dr. da onu hemen çağırmış, kalp atışlarını duymuşlar ama düşük tehlikesi var diye bir gece hastanede kalmış, şimdi evde ama sürekli istirahat etmek zorunda, lovoba dışında kalkmak yok demiş dr., pazartesi gününe kadar böyle devam edecek, umarım sonrasında bu tehlike geçmiş olur, sizlere selamı var ve dualarınıza ihtiyacı var kızlar, donser için dua edelim, oda bebeğini sağlıkla kucağına alsın.
Günaydin kizlar umarim bugün hepiiz icin güzel bir gün olur dilerim bu ay güzel bir ay olur..
Canim dün ben gittikten sonraki yazilari okudum büyük gecmisler olsun ve dualarim hep sizinle...Allah hepimizin yavrunusu kucagina sagsalim almayi nasip etsin insallah..
Dün benim sag yumurtaligima agri girdi dedim catlamadi buyumurta heralde simdide bastirinca sag tarafima agri yapiyor iyiye isaret degil bunlar ama Allah tan ümit kesilmez. Birde benim akintim geliyo cok az az ama bembeyaz simdi bunun anlami ne ki düsünmek istemiyorum ama aklimdanda cikmiyor
merhaba canım oylesıne tpoıklerı dolasıyordum soylıyım sana ne oldugunu yumurtan catlamışstres yapma yeter
Günaydın kızlar;
Umutluyum, Mehil canım donsere mesaj yazmıştım cavap yazmış akşam; pazartesi günü akşam saatlerinde hafif bir kanaması olmuş, zaten salı günü gitmesi gerekiyordu dr. a, dr. da onu hemen çağırmış, kalp atışlarını duymuşlar ama düşük tehlikesi var diye bir gece hastanede kalmış, şimdi evde ama sürekli istirahat etmek zorunda, lovoba dışında kalkmak yok demiş dr., pazartesi gününe kadar böyle devam edecek, umarım sonrasında bu tehlike geçmiş olur, sizlere selamı var ve dualarınıza ihtiyacı var kızlar, donser için dua edelim, oda bebeğini sağlıkla kucağına alsın.
aa gercekten mi valla yüregime su serptin canim benim insallah herseyin hayirlisi olur insallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?