günayydddııııııınnnnnnnnnn kızzzzllaaaaaaaaaaaarrrrrr bugün moralman iyi olmak istiyorum giden aksiliklere rağmenBu arada sizlere bişey sorucam kızlar ya 2 gündür göğüs uçlarım çok acıyor dokunamıyorum bile sizce nedeen daha önce böle olmadım ben hiç ??? :44:
Cnm adetine daha çok var belki ilaç kullanıyosan o da yapabilir..
canım çok sıkkkkkkkkkkkkkkkınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn mutsuzum huzursuzum bebeğim yok bu tedavi konusunda beni ne bekliyor düşündükçe içim daralıyor ALLAHIM NE OLUR BİZE ACI VE ""OL DE"" BEBEK HASRETİYLE YANANLARIN BEBİŞLERİ OLSUN BİRAN ÖNCE :95::95::95::95::95::95::95::95::95:
günayydddııııııınnnnnnnnnn kızzzzllaaaaaaaaaaaarrrrrr bugün moralman iyi olmak istiyorum giden aksiliklere rağmenBu arada sizlere bişey sorucam kızlar ya 2 gündür göğüs uçlarım çok acıyor dokunamıyorum bile sizce nedeen daha önce böle olmadım ben hiç ??? :44:
benimde adetime 1 hafta kala göğsüm ve uçları acır ben her zaman hamileliğe yorarım ama hep adet oldum sonundaumarım senin ağrıların iyi bi haberin belirtisidir
yok anım ilaç falanda kullanmıyorumki anlamadım artık vardır bir sebebide bu kadınlık ne zor bşey kızlar derdimiz hiç bitmiyor
canım daha yeni bittim ben bu hafta c.tesi bitti hastalığım yarında dr. gidice 11.günü adetin ilk gününden bakalım hamişlik zannetmiyorum umudumda yok çünkü sorun var tedavi aşamasındayım 1 kez kullandım klomeni üstüne adet gördüm o yüzden hamilelik olacağını sanmıyorum adetimde yeni bittiği için ümitli değilim mevsimsel bişe olaiblir miki acaba hayırlısı allahtan canım yarın allahın izniyle gidiyimde dr. bakalım neler diyecek yada yine ne demiyecek git gel yapıcaz..
benimde adetime 1 hafta kala göğsüm ve uçları acır ben her zaman hamileliğe yorarım ama hep adet oldum sonundaumarım senin ağrıların iyi bi haberin belirtisidir
AMİİİİİİİNNNN....Şu mübarek günde dualarmızı kabul et Ya Rabbimmm....:93:
sanada günaydınn canımmsedam günaydın
bu anlattığın belirtiler adet belirtiside olabilir hamileleikte olabilir ne desek boş şimdi bekleyelim bakalı mmm
umarım adet olmazsın
Bende eKLEdim kendimi bakalım hayırlısı
kızlar dün saat 18:00 itibariyle çatlatma iğnemi vurunmuş bulunmaktayım
çalışmaları da ateşledik
artık Allahtan hayırlısı diyelim =))
bekleme modu ***
hayırlı olsun:) Ben iğne vurulduktan sonra biz strese girmiştik gün saat verilince kesiliyoruz çok verimli olamadı bizim çalışmalarımız malesef
kızlar dün saat 18:00 itibariyle çatlatma iğnemi vurunmuş bulunmaktayım
çalışmaları da ateşledik
artık Allahtan hayırlısı diyelim =))
bekleme modu ***
canım hayırlısı olsun inş. senden bu ay güzel haberler alırız inş. tutar inş.. aramızdan birinden hamiş haberi almak istiyorum ben artık inş. ard arda güzel haberlerle seviniriz hep birlikte sonra doğurana kadar aayy oram aay buram die inleriz burda allah o günleri nasip etsin bize
hayırlı olsun:) Ben iğne vurulduktan sonra biz strese girmiştik gün saat verilince kesiliyoruz çok verimli olamadı bizim çalışmalarımız malesef
ya tabi ki belli bi stresi oluyordaaa
akşam biz gayet verimliydik bence şu önümüzdeki iki günde böle olursa bi tık daha fazla sansım olabilir belki
hem benim yumurtalar ne zaman catlayacak şimdi bilen varmı =)
dün saat 18.00 de oldum iğnemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?