- 6 Nisan 2008
- 669
- 80
- 118
iyi akşamlar kızlar size doktor progestanı ne zmaan verdi klomenle birliktemi yoksa kontrole çağırdığı zaman mı.bana hiç vermedi de
ay canım ben hiç o dieti yapamıyorum ya yani düzenli şeklde şunu ye bunu ye olmuyo bnde. az yiyiyorum bide yürüyüş yapıo. biberiye
çayı içiyorum bide. veriyorum zaten çabuk alıp çabuk veriyorum.kendini öle miktarlarla kıstlama 1 porsiyon yiyiyorsan yarım porsiyon ye
beyaz ekmek yeme şeker ve tatlılardan uzak dur bak nasıl veriyorsun.ben şekerde kullanmıyorum zaten çay da falan.ekmek yemeye başlayınca aldım işteama veririm allahın izni ile
bana da vermyio progeseron, çatlama olduğu için progesteron değerin yüksek olur dedi ve gerek yok dedi. ama ben bu ay 21. gün progesteron testini yaptırıcam. bakalım nasıl değerim...
iyi akşamlar kızlar size doktor progestanı ne zmaan verdi klomenle birliktemi yoksa kontrole çağırdığı zaman mı.bana hiç vermedi de
canımbenim sağol ama ben zaten 47 kiloyum alsam iyi olur.ama ben dün başladım gerçekten sana katılıyorum acaip iştahımı açtı.ama ilacı yuttuktan sonra midem bulandı kullanamam dedim ama bugün yine devam ediyorum.7 ilacım kaldı.11.günüm doktor kontrole çağırdı belki verir ve ben ilk defa kullanıyorum klomeni.canım valla benim doktorum progestanı klomeni kullandıkdan sonra verdi klomen bitince kontrolle gidicem ozaman kesin yine vericek. ama dikkatli ol canım herkeste yapıyomu bilmem ama bana cok kilo aldırdı. iştahımı cok actı. klomen sayesinde gögüslerim zaten hassasdı progestan dahada beter yapdı
benim dr umda her defasında vermiyor çünkü her zaman gerek olömuyor genelde adet düzenlemek ve gebelik oluşursada tutunmasına yardım etsin diye veriyorlarmış dr lar ama bu açıdan yapılmış kesin bir çalışma yokmuş yni işe yaradığını gösteren bi çalışma tam olarak yapılmamış ama dr lar elinden geldiğini yaptığını düşünmek için genelde verirmiş uzman bi kadın doğumcusundan duydum bunu tvdeydi. progesteron değerine adet döneminden 10-15 gün sonra bakıyorlar yumurtladığınıda gösteren biir değermiş. diye biliyorum ben.
porsiyon hesabı pek yok canım doyana kadar ye mantığımız var ama anaöğünlerde ara öğün yasak ayrıca unlu mamüller şeker pirinç yasak çerez yiyoruz çekirdek falan birde meyveyi az tüketmek bende önce mantıksız buldum ama sonra kitabını okudum ve deneyince gördümki gerçekten tok olmak ve k,lo vermek muhteşem oluyorr:) sen bilirsin tabiki bünyeni ve kendini zaten bizim yaptığımız aslında diyet değil yaşam biçimini değiştirmek zararlıları hayatımıza asla sokmayı dusunmeden yapıyoruz sağlıklı yaşam için kalp doktoru zaten canan karatay. ekmek olayı çoookk bozuyor az yiyeyim desende olmuyor kaçıyor yasak ama arada bend e yiyorum canım çekiyor falan ama nadirenumarım en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın.
bana klomen le birlikte verdi.son adet tarihbden 16 gün sonra başladım ve 10 gün içtim bugün son yani
canımbenim sağol ama ben zaten 47 kiloyum alsam iyi olur.ama ben dün başladım gerçekten sana katılıyorum acaip iştahımı açtı.ama ilacı yuttuktan sonra midem bulandı kullanamam dedim ama bugün yine devam ediyorum.7 ilacım kaldı.11.günüm doktor kontrole çağırdı belki verir ve ben ilk defa kullanıyorum klomeni.
hımm ozaman çok önemsemeye gerek yok o ilacı.verirse kullanırım.evet ben bir kere progesteron testi yaptırmıştım 19.6 çıkmıştı.ve doktor süper gebelik mi var acaba diye kan testi istedi ama koca bir sıfır.
canımbenim sağol ama ben zaten 47 kiloyum alsam iyi olur.ama ben dün başladım gerçekten sana katılıyorum acaip iştahımı açtı.ama ilacı yuttuktan sonra midem bulandı kullanamam dedim ama bugün yine devam ediyorum.7 ilacım kaldı.11.günüm doktor kontrole çağırdı belki verir ve ben ilk defa kullanıyorum klomeni.
hımm ozaman çok önemsemeye gerek yok o ilacı.verirse kullanırım.evet ben bir kere progesteron testi yaptırmıştım 19.6 çıkmıştı.ve doktor süper gebelik mi var acaba diye kan testi istedi ama koca bir sıfır.
saol canm inş sende istediğin kiloya ulaşırsın. ya ben ünivde iken tamamen ekmeği bırakmıştım 15 kilo verdim.okul bitip eve gelince annem in güzel yemekleri sonra da gece 11 de çıktığım bi iş ve iş çıkışı yenilen yemekler 20 kilo yu oluşturdu :) sağlık olsun bakalım
veririrz kadın isterse herşeyi yapar demi yanii
hımm anladım canım sağol.sanırım bu ilaç bebeğin tutunmasına yardım ediyor.o bakımdan dedim ama doktor ne derse onu yapıcaz.
merhabalar..nasılsınız canlarım..epeydir giremiyorum..felaket yoğun işler..neti acamıyorum bile..ama aklım sizde..şimdi şöyle bi geçmise bakayım..inşallah güzel süprizler bol bol hamişler vardır...benim bat 24.11.2011 perşembe...bugün salı...ama iki üc gündür yine ağlamaklı hallerdeyim...bacaklarım yine ağrılamaya başladı..büyük bir olasılıkla geliyor yine kırmızılar...günler haftalar geçiyor..aylar geçiyor..ümitsiz ve yorğun yüreğim artık dayanamıyor...bıktım..inanım bıktım..
Kızlar doktordan geldim...
1 aralık itibariyle kan pıhtılaşmasından dolayı tedaviye başlıyoruz. Hamile kalmak yasak. Korunmaya başlayın hemen dedi dr.
Tabiki isterim canım neden olmasın aslında ecrin ismini bende aklımdan geçirdim ama eşim pek sıcak bakmadı tavsiyelerini bekliyorum...
Hadi hadi uyuyomusun sen hala..Madem laptoğun gelmiş öyle yağma yok gece çalışıp gündüz kayboluyonn doooğru görevinin başına bakimmm
Valla cnm dediğin gibi nekdr şükretsek azdır çok şanslıyız gerçekten kocalarımız açısından..Allah huzurumuzu kat ve kat artırır inş..Elbet Allah'ın izniyle bi bebişle katlanıp çoğalıcak huzurumuz..
Demek arapça hocasısın ne güzel ya talebelerin vardır ozaman senin..Ne büyük sevap valla Kuran-ı Kerimi yaymak..Sen sanırım kuran öğretmenin dışında tercüme yapabiliyosun anladığım kadarıyla..[/QUO
sorma çalışıyomda adetıme pek kalmadı artık parası karşılığında diyom adama ya ozaman başlarındada ben para alırım diyo :)evet canım hiç bellı oluyo dimi ben hem hafızım hemde arapça hocası bakma sen bana çocuk hepsini aldı gitti ama zaten biraz zamanından beri fingirdeyim
ooo kimleri görüyorum ercelf cemretibet özledim sizleri valla kızlar ... :)
canlarım benim ilginize alakanıza alıştım ben napimmbencede igne verir gibi..ondan sonrası malumm halvet
inş bu ay olur valla başkalarının cocuklarını sevmekten bunaldım olsunda birasda kendikimi sevim diyorum..zaten olsun poposuna 2 şaplak atarım
bugün diyete başladım ayrıca spora.doktorum zayıflamam için glucophage vermişti içmiyordum mide bulantısı yapıyor diye ona tekrar başladım.
bu sefer kararlıyım kio vereceğim.
benim düşüncem bu ayı boş geçirip biraz kilo verip birdahaki reglime aşılama yaptırmaktı ama eşim gidelim diye tutturdu
henüz karar vermedim gidip gitmemeye bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?