- 8 Eylül 2016
- 768
- 517
- 53
- Konu Sahibi Elagozlu525
-
hmm anladım canım umudum kalmadı bu aydan ama yine de gidip yaptırayım bir içim rahat etsim hem eşimin de gönlü olur onu kırmamış olurum adam da benle merak ediyorBen ilk hamileliğimde idarar testi yapmıştım çıkmamıştı dok gittim sonra kan da çıktı hamile olduğum
Napsın beklemek cok zor git cnm bize de haber ver inş bi süpriz olur inşhmm anladım canım umudum kalmadı bu aydan ama yine de gidip yaptırayım bir içim rahat etsim hem eşimin de gönlü olur onu kırmamış olurum adam da benle merak ediyor
geçen ay 43. günde hasta olmuşum bu ay 43. günü daha 24 kasım bir hafta daha mı beklesem diyorumNapsın beklemek cok zor git cnm bize de haber ver inş bi süpriz olur inş
Bence de yaptır canım en azından soru işareti kalmaz aklındakızlar bu gün kan testi yaptıralım neyse öğrenelim gitsin diyor eşim bence yok zaten o kadar testte çıkmadıysa bundada çıkmaz sizce ne yapayım
İnşallah olmayız canım da test yaptırıp istediğimiz sonucu alırızKızlar yaptırmadım geri biraz zaman geçsin her ay kan testi yaptırmaktan biktim
Hadi yaa olsun cnm sen daha iyisini bilirsinKızlar yaptırmadım geri biraz zaman geçsin her ay kan testi yaptırmaktan biktim
İnsallahhhhhhhİnşallah olmayız canım da test yaptırıp istediğimiz sonucu alırız
Canim evde testi ne zaman yapmıştın çıkmamıştı. Regl tarihin geçmiş miydi?Ben ilk hamileliğimde idarar testi yapmıştım çıkmamıştı dok gittim sonra kan da çıktı hamile olduğum
Evet geçmişti cnm ama net kaç gün geçti hatırlamıyorumCanim evde testi ne zaman yapmıştın çıkmamıştı. Regl tarihin geçmiş miydi?
Bizim için de umut var yani ☺ şimdi biraz umutlandim inşallah hayırlısı olurEvet geçmişti cnm ama net kaç gün geçti hatırlamıyorum
Var tabi neden olmasın kiminin idarar çıkmaz cnm örnek ben :))Bizim için de umut var yani ☺ şimdi biraz umutlandim inşallah hayırlısı olur
İnşallah bizimde öyle olmustur canım pazartesi ye kadar olmazsam doktora gidicemVar tabi neden olmasın kiminin idarar çıkmaz cnm örnek ben :))
En doğrusu cnmİnşallah bizimde öyle olmustur canım pazartesi ye kadar olmazsam doktora gidicem
Sizde durum ne canım senin bir çocuğun şimdi doktor ne diyor olmamasınaEn doğrusu cnm
Yumurtalıklarım yavaş calısıyormus hepsi catlamıyormusSizde durum ne canım senin bir çocuğun şimdi doktor ne diyor olmamasına
İlaç mi kullanıyorsun canım şimdiYumurtalıklarım yavaş calısıyormus hepsi catlamıyormus
Klomen kullandım bide çatlatma iğnesi bu ayİlaç mi kullanıyorsun canım şimdi
Kızlar ben adet oldum offffffİlaç mi kullanıyorsun canım şimdi
Üzülme dicem canım ama biliyorum elinde değil inşallah önümüzdeki ay güzel haberi alırsınKızlar ben adet oldum offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?