- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
aaa ne bıcım sey o oyle kullan aylarca ama yumurtanın gelısıp gelısmedıgını nerden bıleceksın .yada ne kadar gelısebıldıgını cok mantıksız bence o doktorunu degıstır benım ablam Almanyada yasıyor klomen tedavısı gordu ılacı kullandıktan sonra 2 gunde bır ultrasona cagırıyordu. hıc gıtmemek buyuk sacmalık onu soylıyeyım .ya hıc gelısmıyorsa hapla ne olacak? sacma hemde cok sacma
Evet haklısım banada zatenn sacma benım bi arkadasda bu klomenden aldı ve onuda hic cagırmadı oda başak bı doktor aynı degıl o da dedı 3 ay kullan sonra bana gel dedı
yanı bı doktor benı klomen bıtınce cagırdı otekı klomen bıttı 3 gun sonra cagırdı ıkısı de bı ıse yaramadı hangısı dogru hıc bılemıcemm cuma gunu gıdıcem doktora bakalım ne zaman baslatacak adetın 3. gunu gıdıcem yanı
ya benımkıde hıc öle bısey yapmıo valla adet bıttıgınde gun asırı ılıskı dedı 21. gunu cagırdı ondan sonra mıllete bı hafta denıo bana adet bıttıkten hemen sonra. garantıye alıomus öle demıstı doktor hangısı dogru bılemedım :44:
Ay allah korusun ınşall bu klomen vesıle olsunda hepımız hayırlsııyla hamıle olalımmm
Ya kızlar benım doktor bana hıc gelme 4-5 ay klomen kulla n sonra olmadı catlatma ıgnesıne gecelım tabı ben 3 ay doldurur doldurmaz gıdecegım o ayrı ama bu doktorun kotu anlamına mı gelıyor ben fransada yasıyorum ve her muayeneb 50-55 euro belkı de her 2 gunde cagirmak bızım ıcın kotu olur anlamınds cagırmıyordur. Bılmıyorum baska doktora mı gıtsem
bence deıstır cnm bu cok mantıksız sen ılacın ıse yarayıp yaramaıgını nasl anlıyacaksın ya bnce guzel yaptr konrollerını baskasını bul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?