Klomen ve karın, kasık ağrısı

hasretimsana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2010
333
0
66
38
Kayseri
merhabalar ben ilk kez bu ay klomen kullandım, günde 2 defa ve şu an yumurtlama dönemindeyim bitmek üzere 3 gündür karın ve kasık ağrısı çekiyordum ve bugün şimdi çok fazlalaştı. Duramıyorum, neden bu kadar çok ağrıyor normal mi sizce bu durum?

yumurtaların olgunlaşıyor ve çatlıyor olabilir cnm.. normal birşey.. karında gerginlik, şişlik olabilir ama bikaç güne kadar geçecektir tahminim.. geçmiş olsun

merhaba arkadaşlar
bende klomen kullanıp hamile kalmıştım. ama kese ve bebek sağlıklı gelişemediği için düşükle sonuçlandı.inşallah sizler bu denemenize hamile kalırsınız ve sağlıkla kucaklarınıza nasip eder.

sağolun arkadaslar cevaplarınız için bugün biraz daha iyiyim yumurtlama döneminin onlarında oldugum için kafam karıstı ve cok agrım olunca inş tutunur bebişim bakalım kısmet artık

selam ben de bu ay klomen kullandım otriville çatlatma iğnesi 07.10.2010 günü vuruldu. doktorum 25 ine kadar bekle dedi. ancak dayanamıyorum, bazı belirtiler yaşıyorum. belirtiler ilaçların yan etkisi olabilir mi şüphesine kapılıyorum. örn: kabızlık, iştah ve mide kazınması, gece idrara çıkma, kasıklarımda gerilme hissi zaman zaman da ağrı var.ve vücudum sanki su toplamış gibi şişti. acaba bunlar yan etki mi yoksa hamilelik belirtileri mi, sevinsem mi??? :Saruboceq:

bende de klomen kullanmamama rağmen kasıklarım acayip ağrıyo adetimin bitiminin 13.günü acaba yumurta çatlama döneminden mi bilemiyorum.sadece prolaktinim düşsün diye dopergin kullanıyorum ve daha öncede hiç böyle kasık ağrım falan olmamıştı sizce benimki de çatlama ağrısımı

muhtemelen benim öyle olmuştu iğnenin ardından 3 gün kasıklarımda ağrı olmuştu..

cok sükür benmki gecti kızlar aynı belirtiler bendede basladı kabızlık gaz idrara cok cıkma özellikler aksam ve geceleri belki ilacın etkisindendir

mrb arkadaşlar bende klomenle 3 .denmemizde hamile kaldım çok şükür şimdi 6 aylık hamileyim bi kzıım olacak allahın izniyle işallah kucağımıda almayı nasip eder sizlerede işallah adetin 11. gününden itibaren kasık ağrısı gibi olunca yumurtanız çatlamış demektir gerçi takip yapılıyorsa doktorunuz söyler o gün ve diğer günler peşpeşe ilişki benim 14. gün çatlamıştı ve ben biliyordum artık çatladığını ama bende hiç bi hamilelik belirtisi olmamıştı sadce gögüsleri çok şişmişti acıyordu hatta ben prılaktinim yükseldi diye dostinex içmiştim ama çok şükür herşey yplunda kafanızı rahat tutun işallah en kısa zamnda rabbim sizede bi evlat nasip edr hepinizi öptüm

ben 2 yıllık evliyim 1 yıldır istiyoruz ama hala hamile kalamadım 3 aydır dr gidiyorrum herşey yolunda eşimdede bi sorun yok 3 aydır klomen kullanıyorum şu an adetliyim dr a gitmem lazım ama gitmek istemiyorum madem hiçbişeyimiz yok gerisi allaha kalmış iyi yapıyomuyum dr gitmemekle klomeni alıp kendımmı kullansam cevaplarınızı bekliorum ltfn

ben klomenle iki kere hamile kaldım üçüncü normal oldu ama hepsi düşükle sonuçlandı ve bu ay serophane diye bir ilaç kullandım klomenden daha etkili ay sonundada vajinal jel kullandım şimdi beş haftalık hamileyim inşallah bu sefer bi sorun çıkmaz... klomen kullnanlar yumurta çatlama döneminde genelde sancılı geçiyor..

cnm bence git ben yedi aylıkken gittim bi sorun varmı yokmu diye üç tane düştü ama yine yılmadım.. bütün testlerinide yaptır..tebi doktorunuda ii seçmen lazım kimileri para tuzağı..

gecmıs olsun cevap vermekte gecıktık ama belkı baska hastalara yardım ederim diye yazıyorum.Klomen tedavısı sırasında ve sonrasında yumurtaların asırı gelısımıne veya hıslı buyumesıne baglı olarak bu tıp agrılar olabılır Sevgıler

Merhaba arkadaşlar bende bu ay ilk defa klomen kullandim adetime 16 gun var yumurtlama doneminden beri kasik ve sirt agrim cok oluyor ve hala devam edio acaba ilaçtan dolayimi cevap verirseniz cok sevinirim

Benimde klomenle üçüncü ayım. Bende yumurta çatlarken ağrı oldu dört gün. Sonra bir iki gün geçti tekrar başladı kadık ağrısı. Bende merakla bekliyorum. Adetin 21. günündeyim.

Benimde klomenle üçüncü ayım. Bende yumurta çatlarken ağrı oldu dört gün. Sonra bir iki gün geçti tekrar başladı kadık ağrısı. Bende merakla bekliyorum. Adetin 21. günündeyim.
Sonuç belli mi acaba.. Benimde çatlama kendiliğinden oldu ilişki yaşadık 1 hafta geçti ama ağrı devam ediyor. Gece uykudan uyanıp 3 kere tuvalete kalktım.. Acaba birşey mi olmuştur kist falan

Merhaba ben üç aylikken hamile kaldım çok zor bı zamandı eşim covid olmuştu ailesi karantinaydik hamile olduğumu ozman öğrendim biz karantina dan çıktık çocuk için doktora gidicektik ama kayınvalidemin covidden vefat haberi geldi çok üzüldüm 1 hfta sonra doktora gittik kalp atışları yok dediler emin olmak için iki hfta daha çağırdılar çocuk ölmüş kürtaj dediler emin olmak icin iki farklı doktora daha gittim sonuç aynı malesef yıkıldım ama kürtaj oldum iki ay korun dedi doktor korundum kürtajdan 6 ay geçti hamile kalamadım tekrar iki aydır doktora gidiyorum ilk ay klomen verdi tutmadı bu ay yeniden klomen denedik tutucakmi bilmiyorum ama eşimle test yaptırdık herşey normal yumurtalıkların da büyümüş dedi ama bu ay klomendenmi bilmiyorum sol kasığımda kramplar oluştu doktor yumurtalık büyüdüğü için dedi ama dün çok şiddetli ağrım oldu acaba olur mu busefer bu ağrılar iyiye isaretmi benim gibi olan varsa yardımcı olabilirmi ???..

merhaba canım ben de senınle aynı durumdayım 7 ay önce kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum eşimde ve ve bende hiçbir problem yok hala hamile kalamadım. bu ay rahim filmi çekildim ve klomen kullandım. umarım olumlu sonuçlanır. sende işe yaradı mı hamile kalabildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…