- Konu Sahibi hasretimsana
-
bende de klomen kullanmamama rağmen kasıklarım acayip ağrıyo adetimin bitiminin 13.günü acaba yumurta çatlama döneminden mi bilemiyorum.sadece prolaktinim düşsün diye dopergin kullanıyorum ve daha öncede hiç böyle kasık ağrım falan olmamıştı sizce benimki de çatlama ağrısımı
ben 2 yıllık evliyim 1 yıldır istiyoruz ama hala hamile kalamadım 3 aydır dr gidiyorrum herşey yolunda eşimdede bi sorun yok 3 aydır klomen kullanıyorum şu an adetliyim dr a gitmem lazım ama gitmek istemiyorum madem hiçbişeyimiz yok gerisi allaha kalmış iyi yapıyomuyum dr gitmemekle klomeni alıp kendımmı kullansam cevaplarınızı bekliorum ltfn
merhabalar ben ilk kez bu ay klomen kullandım, günde 2 defa ve şu an yumurtlama dönemindeyim bitmek üzere 3 gündür karın ve kasık ağrısı çekiyordum ve bugün şimdi çok fazlalaştı. Duramıyorum, neden bu kadar çok ağrıyor normal mi sizce bu durum?
Sonuç belli mi acaba.. Benimde çatlama kendiliğinden oldu ilişki yaşadık 1 hafta geçti ama ağrı devam ediyor. Gece uykudan uyanıp 3 kere tuvalete kalktım.. Acaba birşey mi olmuştur kist falanBenimde klomenle üçüncü ayım. Bende yumurta çatlarken ağrı oldu dört gün. Sonra bir iki gün geçti tekrar başladı kadık ağrısı. Bende merakla bekliyorum. Adetin 21. günündeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?