• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Klomen ve ovitrelle ile hamile kalan varmı nekadar zaman da hamıle kaldınız

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

emngkhn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
127
0
46
İstanbul
öncelikle herkese merhabalar klomen tedavisi goruyorum ve ikinci ayımdayım iki gunum var adt gunume endişe içindeyim sizlerde rica edeiyorum hamıle kalan var işe lütfen yazsın

öncelikle herkese merhabalar klomen tedavisi goruyorum ve ikinci ayımdayım iki gunum var adt gunume endişe içindeyim sizlerde rica edeiyorum hamıle kalan var işe lütfen yazsın

benimde bu ay ilk denemem 13. gündeyim merakla beklemedeyim. sanırım 3-4 gün daha bekleyeceğim.sende son durum ne okuyunca merak ettim işn güzel haberi almışsındır:49:

slm kızlar benim prolaktin yani süt hormonum biraz yuksek cıktı onun dısında bi problem yok bende ve eşimde...bugun adet oldum 3.günümde doktora gitcem yumurta takibi yaoılcak bana biraz bilgi verirmisiniz

slm kızlar benim prolaktin yani süt hormonum biraz yuksek cıktı onun dısında bi problem yok bende ve eşimde...bugun adet oldum 3.günümde doktora gitcem yumurta takibi yaoılcak bana biraz bilgi verirmisiniz

slm canm benmde prolaktinim yüksek çıktı dostinex kullanıyorum aynı zamanda hamile kalmam içinde serophone kullandm ve ovitrelle vuruldum bu ay sana doktorun ilaç vermedimi

Back
X