Gebeliğe Hazırlık Klomen ve ovitrelle kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MiLissy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2019
388
435
103
26
Merhaba kızlar 20 Aralık'ta çatlatma iğnemi oldum o günden bu yana test yapıyorum burada 12.gün bile pozitif çıkan varmış benim 5.gun çizgi yok oldu gibi tamamen negatife döndükten sonra tekrar pozitif olursa hamilelik oluyor dimi yani iğne etkisi tekrar pozitif yapmaz bu ay böyle takip ediyorum çünkü önceki denememde 10.gun negatif gördüm 14.gun de regl oldum yani 10. Veya 11.gun öğrenebilirim diye düşündüm bakalım hayırlısı beraber takip edelim benimle aynı durumda olanlar sizde kaçıncı günde testiniz nasıl karşılaştıralım ☺️

Eklentiler

• IMG_20211225_104829_2.webp
    IMG_20211225_104829_2.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 623
Merhaba kızlar 20 Aralık'ta çatlatma iğnemi oldum o günden bu yana test yapıyorum burada 12.gün bile pozitif çıkan varmış benim 5.gun çizgi yok oldu gibi tamamen negatife döndükten sonra tekrar pozitif olursa hamilelik oluyor dimi yani iğne etkisi tekrar pozitif yapmaz bu ay böyle takip ediyorum çünkü önceki denememde 10.gun negatif gördüm 14.gun de regl oldum yani 10. Veya 11.gun öğrenebilirim diye düşündüm bakalım hayırlısı beraber takip edelim benimle aynı durumda olanlar sizde kaçıncı günde testiniz nasıl karşılaştıralım ☺️
Ben 13. Günde test yapıyordum negatif görüp bırakıyordum

Ben ne zaman igne etkisi geçiyor ne zaman pozitife dönüyor öğrensem diğer aylar en azından iğne etkisi geçtikten sonra test yapicam

Ben perşembe günü ignemi yaptim daha cok erken test icin kendimi strese sokmak istemiyorum 😁 ama nisan ayında yine kullanmistim ovitrelle o zaman 12. Gune kadar pozitif gordum kan verdim 2.4 cikti degerim sonra regl oldum zaten 🤷‍♀️

Ben perşembe günü ignemi yaptim daha cok erken test icin kendimi strese sokmak istemiyorum 😁 ama nisan ayında yine kullanmistim ovitrelle o zaman 12. Gune kadar pozitif gordum kan verdim 2.4 cikti degerim sonra regl oldum zaten 🤷‍♀️
Benim yarın tamamen negatif olur büyük ihtimal 5.gun bile varla yok arası çıktı neyse benim gibi çok meraklılara örnek olsun her gün yapmaya devam 😀 sizin baya uzun sürmüş iğnenin etkisi

Benim yarın tamamen negatif olur büyük ihtimal 5.gun bile varla yok arası çıktı neyse benim gibi çok meraklılara örnek olsun her gün yapmaya devam 😀 sizin baya uzun sürmüş iğnenin etkisi
Bakalim insallah tekrar 2. Cizgiyi gorebiliriz 7 8. Gunlerde merakla bekliyorum😍😍 evet ya uzun surdu dedim heralde tuttu bi hevesle kostuk kan verdik de nasip degilmis 😁

Bakalim insallah tekrar 2. Cizgiyi gorebiliriz 7 8. Gunlerde merakla bekliyorum😍😍 evet ya uzun surdu dedim heralde tuttu bi hevesle kostuk kan verdik de nasip degilmis 😁
Olsun zamanı gelince olucak en azından olmaması için bir sebep yok tedavimiz güzel gidiyor çok şükür ☺️ gün gün paylaşırım zaten 😀😀

Ben ne zaman igne etkisi geçiyor ne zaman pozitife dönüyor öğrensem diğer aylar en azından iğne etkisi geçtikten sonra test yapicam
Selam aleyküm kardeşim bildiğim kadarıyla ilk 10 gün etkisi sürüyormuş. Ve en erken güzel sonucu alabilmek için 14. Gün test yapmak gerekiyormuş bnde bu pazar pazartesi test yapicam 15. 16. Günüm oluyor inşallah isteyen herkese nasip olsun

Selam aleyküm dostlar bn bu siteye yeni katıldım ve ilk msjim. 1bucuk yıldır evladım olmuyor 😔 elhamdülillah sağlık problemim çıkmadı buna şükrediyorum. Bu siteye az bakmadım bı ümit ilaç iğne kullananların yorumlarını öyle çok okudum okuyorum da. Yıllarca bekleyen insanlar var yinede şükrediyorum. Rabb'im isteyen herkese nasip etsin başta yıllarca bekleyenler. 1 buçuk yıl yinede dile kolay geliyor her ay ümitle beklemek ve yıkılmak 😔 vücudum da olan ufacık dahi her değişikliği gebelik belirtilerine yormak , sürekli netten belirtiler nedir diye bakmak... Sanki varmış gibi olmayan bebeğimle konuşmak belki deli dersiniz ama insan farklı bir psikolojide oluyor duygusal olarak yipraniyor. Bazı insanlar erken diyor olur elbet tabiki Rabb'im ne zaman uygun görürse sonuçta herşey onun. Vardır bir hikmeti. Hayırlı zaman değilmiş demekki diyorum. Bı insan istiyorsa çok erken değildir isteyen için bir gün bir ay gibi... 3. Kez klomen tedavisi 2. Kez çatlatma iğnesi oldum bu ayın 18inde baya arastrdim herkes 14. Gün test sonucu çıkar en erken diyorlar bekliyorum her zaman ki gibi. Bu pazar pazartesi 15 16.günlerim oluyor iğne olalı. Test yapicam bakalım nasip . Rabbim verirsede razıyım vermesse de. Herşeyin en iyisini O bilir.😔bir hafta sonra test yapicam günler geçmek bilmiyor.. çok sevinemiyorum çünkü sonra daha çok üzülüyorum... Çok ümitli olmamak en hayırlısı... Nasip... İnşallah...😔

Selam aleyküm kardeşim bildiğim kadarıyla ilk 10 gün etkisi sürüyormuş. Ve en erken güzel sonucu alabilmek için 14. Gün test yapmak gerekiyormuş bnde bu pazar pazartesi test yapicam 15. 16. Günüm oluyor inşallah isteyen herkese nasip olsun
İğneden sonra 7.gun testim negatif oldu şimdi bundan sonra çizgi çıkar ve koyulasirsa hamileyim demektir 10. Ve 11. Gün de öğrenenler var bende çok araştırdım bu benim 2. Çatlatma ignem ilkinde 10.gun yaptım negatifti ve 4 gün sonra adet gördüm zaten senin şu an kaçıncı günün

Eklentiler

• IMG_20211227_170649.webp
    IMG_20211227_170649.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 182
İğneden sonra 7.gun testim negatif oldu şimdi bundan sonra çizgi çıkar ve koyulasirsa hamileyim demektir 10. Ve 11. Gün de öğrenenler var bende çok araştırdım bu benim 2. Çatlatma ignem ilkinde 10.gun yaptım negatifti ve 4 gün sonra adet gördüm zaten senin şu an kaçıncı günün
Ya öğrenenler var evet ama güvenilir bir sonuç olmazmış bilmiyorum . 9. Günüm benjm

Üzüldüm hasta olmanıza tekrar ilaç tedavisi mi olucsksiniz

Evet bu ikinci klomen ve iğne denemem olmazsa son bir kez daha böyle dener sonra aşılamaya geçeriz büyük ihtimal
Bana da olmazsa bidahaki ay yine son kez ilaç deneriz olmadı bı rahim filmi çektir dedi doktor bana belki tüpler tikalidir . Rahim filminden sonra hamile kalan çok oluyor dedi tikaliysa açıyoruz vs o yüzden daha kolay olur dedi

Bana da olmazsa bidahaki ay yine son kez ilaç deneriz olmadı bı rahim filmi çektir dedi doktor bana belki tüpler tikalidir . Rahim filminden sonra hamile kalan çok oluyor dedi tikaliysa açıyoruz vs o yüzden daha kolay olur dedi
Bende geçen ay çekildim rahim filmi bir sorun çıkmadı çok şükür

Yaa doktorum bana neden yarım saat dedi röntgen flnda olur dedi. İnşallah gerek kalmaz ya
Anestezi önermişti benim doktorum ben istemedim odaya girmem cikmam yarım saat sürmüştür ama çekim kısa sürüyor içeriye ilacı veriyor ilacın içeriye rahme ve tüplere düzgün yayılıp yayılmadığına bakıyor saniyelik bir ağrı oluyor bitiyor sonra çok önemli bişey değil tabi utanma konusuna gelince yani bende utanıyorum aslında ama diyorum amaan günde kaç kişiye bakıyor kaç kişiyi görüyor benim sanki farklı bir şeyim mi var 😀😀 ahaha kendimi öyle gaza getiriyorum devam 😂😂

Back
X