D durdaneda Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2025 34 3 1 32 Cumartesi 20:28 Konu Sahibi Konu Sahibi durdaneda #1 27 Ağustos ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum ve yarın adet günüm gebelik testi yapsam cikarmi acaba kızlar bı yardımcı olur musunuz
27 Ağustos ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum ve yarın adet günüm gebelik testi yapsam cikarmi acaba kızlar bı yardımcı olur musunuz
Z zeyzeyahnep Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2025 168 35 13 31 Pazartesi 11:19 Konu Sahibi Konu Sahibi durdaneda #2 durdaneda .!.: 27 Ağustos ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum ve yarın adet günüm gebelik testi yapsam cikarmi acaba kızlar bı yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla... Sonucunuz ne oldu acaba
durdaneda .!.: 27 Ağustos ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum ve yarın adet günüm gebelik testi yapsam cikarmi acaba kızlar bı yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla... Sonucunuz ne oldu acaba
Z zeyzeyahnep Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2025 168 35 13 31 Pazartesi 11:19 Konu Sahibi Konu Sahibi durdaneda #3 durdaneda .!.: 27 Ağustos ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum ve yarın adet günüm gebelik testi yapsam cikarmi acaba kızlar bı yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla... İğneden sonra adet ağrısı gıbı bir ağrı yada sızınız oldu mu
durdaneda .!.: 27 Ağustos ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum ve yarın adet günüm gebelik testi yapsam cikarmi acaba kızlar bı yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla... İğneden sonra adet ağrısı gıbı bir ağrı yada sızınız oldu mu
cansin001 "Eline düşeni yap, Kalbine düşeni bekle."🧡🐣 Kayıtlı Üye 23 Haziran 2024 3.590 1.216 53 Pazartesi 12:30 Konu Sahibi Konu Sahibi durdaneda #4 durdaneda .!.: 27 Ağustos ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum ve yarın adet günüm gebelik testi yapsam cikarmi acaba kızlar bı yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla... Tabi çıkar
durdaneda .!.: 27 Ağustos ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum ve yarın adet günüm gebelik testi yapsam cikarmi acaba kızlar bı yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla... Tabi çıkar
D durdaneda Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2025 34 3 1 32 Salı 15:36 Konu Sahibi Konu Sahibi durdaneda #5 zeyzeyahnep .!.: İğneden sonra adet ağrısı gıbı bir ağrı yada sızınız oldu mu Genişletmek için tıkla... Ağrı oldu ama sızıntı olmadi
zeyzeyahnep .!.: İğneden sonra adet ağrısı gıbı bir ağrı yada sızınız oldu mu Genişletmek için tıkla... Ağrı oldu ama sızıntı olmadi
D durdaneda Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2025 34 3 1 32 Salı 15:37 Konu Sahibi Konu Sahibi durdaneda #6 zeyzeyahnep .!.: Sonucunuz ne oldu acaba Genişletmek için tıkla... Adet oldum bugün ikinci günü klomene başladık tedaviye devam
zeyzeyahnep .!.: Sonucunuz ne oldu acaba Genişletmek için tıkla... Adet oldum bugün ikinci günü klomene başladık tedaviye devam
Z zeyzeyahnep Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2025 168 35 13 31 Salı 16:04 Konu Sahibi Konu Sahibi durdaneda #7 durdaneda .!.: Adet oldum bugün ikinci günü klomene başladık tedaviye devam Genişletmek için tıkla... Anladım cnm hayırlısı olsun
durdaneda .!.: Adet oldum bugün ikinci günü klomene başladık tedaviye devam Genişletmek için tıkla... Anladım cnm hayırlısı olsun
B Bus13 Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2023 810 246 33 28 Salı 16:12 Konu Sahibi Konu Sahibi durdaneda #8 Kızlar çatlama iğnesi olurken rahim kalınlığınız kaç mm di benim 8 çıktı akşam iğne olacağım ama az gibi sanki
Kızlar çatlama iğnesi olurken rahim kalınlığınız kaç mm di benim 8 çıktı akşam iğne olacağım ama az gibi sanki
E endoluhayalperest Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2025 34 8 1 27 Çarşamba 23:47 Konu Sahibi Konu Sahibi durdaneda #9 Merhabalar ovitrelleyi nereden aldınız acaba asla bulamıyorum çok üzgünüm