Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar klomen ve iğneden sonra eğer gebelik oluşmadıysa kaç günde adet oldunuz?? eğer adet düzensizliğiniz warsa çok, olabildiniz mi adet?genelde erken olunur dendi bana ama???bi yardım??
Ben de aylarca adet olamam ama çatlatma iğnesinin 17. günü oldum adet...
pco var bende. Bu ay tekrar vuruldum çatlatma iğnesini bugün 17. gün olmadım hala adet. Yarın sabaha kadar olmazsam hastaneye gidicem test yaptırmaya. Çatlatma iğnesi olmadığım zamanlarda farlutalla oluyordum adet.
kızlar merhaba bnde catlatma ıgnesı olalı 12 gun oldu adet olmadım hala.. bende pko luyum malesef![]()
gonceladan ses çıkmadı,umarım mutluluktandır,aksi olsun istemem,inşallah hamile kalırsın,aynı günleri aynı durumları bende yaşadım çok zor,hiç adet görmezsin,tedavi olursun gelmesin diye dua edersin,çat kapı gelir,hayaller umutlar saniyesinde yıkılır,kendini toparlarsın ve yeniden denersin,seni çok iyi anlıyorum,psikolojik baskı bu bence,benim hikayemi okudunmu,bunlara rağmen benim 3 yaşında bir oğlum var,umudunu kaybetme,moral olsun diye söylüyorum,yani bizlerinde bebeği oluyor zorda olsa,allah bana nasip etti,inşallah sanada nasip eder,kokusunu içine çekme zevkini tattırır,minik minik kıyafetlerini çamaşır makinesinde ararsın,ütülemek için uğraşır durursun,allah senide bu zevkten mahrum etmesin,seni tanımıyorum ama,nekadar çok dua ettim sana,çok zor bir süreçten geçiyorsun çok iyi anlıyorum,o günleri unutmadım,ukalalık yapmak istemem,şimdide 2.için uğraşıp duruyorum 2 yıldır
insallah benımde sızın gıbı bebegım olur...
Aranıza yeni katıldım. 1 yıldır deniyoruz ama bizimde henüz çocuğumuz olmadı. Doktora gittim her şey normal çıktı. Bu ay bana da klomen verdi 5 gün içtim sonra ayın 19unda çatlatma iğnesi vuruldum.
Pazardan beri karnım, kasıklarım belim ağrıyor. Galiba bu ayda tutmadı çünkü ağrı aynı adet sancısı gibi. Her ay olduğu gibi bu ayda sinyallerini veriyor. Hep bir umut acaba diyorum ama olmuyor. Her şeyin zamanı var belliki. Acaba bu iğneyle 2.cin denemede hamile olan varmı???
Aranıza yeni katıldım. 1 yıldır deniyoruz ama bizimde henüz çocuğumuz olmadı. Doktora gittim her şey normal çıktı. Bu ay bana da klomen verdi 5 gün içtim sonra ayın 19unda çatlatma iğnesi vuruldum.
Pazardan beri karnım, kasıklarım belim ağrıyor. Galiba bu ayda tutmadı çünkü ağrı aynı adet sancısı gibi. Her ay olduğu gibi bu ayda sinyallerini veriyor. Hep bir umut acaba diyorum ama olmuyor. Her şeyin zamanı var belliki. Acaba bu iğneyle 2.cin denemede hamile olan varmı???
tabi herkes bir değil,olan varmı yokmu bilemiyorum,olduktan sonra bu siteye girip yazan kişi çok az,ben senin kullandığın ilacı iğneyi çok kullandım,tüp bebeğe kadar ilerledim,olmadı olmadı,sonrasında tedaviyi bıraktığımın 4. ayında doğal yolla oldu,2 ay sonrasında tüp bebek deneyecektim,inşallah benim kadar uğraşmaz bebeğine çabuk kavuşursun hayırlısıyla
10 nisan salı anesezılı rahım fılmı cektırıyorum cnm dua edermsn bna tuplerımde bırsey cıkmasın..
çıkmaz tatlım inşallah,anestezili çektirdiğin iyi olmuş ağrın çok fazla oluyor,ben çok pişman olmuştum öyle yaptırdığıma hiçbirşey çıkmadı,bak görürsün çıkmayacak,ikimizde incir havuç deneyip hamile kalacağız buna inan öpüyorum inan sen panikledikçe bende kötü oluyorum,yaşayan bilir,sana bununla ilgili bir hikaye yazayım;
gelin kaynana aynı evde yaşıyormuş,gelin karnım ağrıyor dermiş kaynana kalk sofrayı hazırla,gelin dişim ağrıyor dermiş kaynana kalk bulaşık yıka,gelin başım ağrıyor dermiş kaynana kalk çamaşır yıka dermiş,bir türlü gelinin yatmasına izin vermezmiş,birgün gelin yine çok hastaymış komşuları geline kıyamamış,kızım kaynananın parmağı ağrıyor,bugünde parmağım ağrıyor diye söyle demiş,gelin gülmüş ozaman hiç önemsemez demiş ama denemiş,kaynanası gelinin parmağının ağrıdığını duyar duymaz,aman kızım sen yat bugün bütün işleri ben yaparım demiş
demem oki ancak çeken anlar
canımm benımm guldurdun benı allahta senı guldursunn :) dogru bırsey ma dedıgın ınsallah kalıca cnm benımde dualrım senınle hayırlısıyla su 10 nısanı atlatayımm tulerımde brsey cıkmsın ıkımızde hamıle kalalım allahın ıznıyle..
gülebilmek büyük fazilet,inşallah çıkmaz,bence çıkmayacak,ama eğerki öyleysede en azından probleminin ne olduğu ortaya çıkarki tedavi şeklini ona göre değiştirirsin,yoksa aylarca yıllarca uğraşman gereksede olmayacak buda işin farklı boyutu,inşallah birgün gelir hamileleliğimizide konuşuruz