Klomen ve ovitrelleyle 2. denemede hamiş kalanlar buraya

sudem14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
128
72
98
Merhaba arkadaşlarım ben 15 aylık evliyim ve 1 yıldır bebek istiyoruz ilk defa geçen ay klomen ve ovitrelle kullandım çatladı yumurtalarım fakat gebelik olmadı.Bu ayda aynı şekilde çatladı bugün iğnemi vurulalı 11gün oldu fakat 9. Günümde bi anda çok şiddetli ağrım oldu kasıklarımda özellikle sol tarafımda hissettim bu ağrıyı batar gibi bi sancıydı ateş bastı ve terledim bi anda ve yarım saat sürmedi geçti sonra sızlamalarım oluyor hala arada bir acaba bebeğimin yerleşme sancısımıydı bu ? Benim gibi bu durumu yaşayan arkadaşlarım varsa bana yardımcı olurmusunuz? Birde yarın 12. Günüm olacak kan testi yaptırayım diyorum erken mi olur acaba ? Biraz çok oldu ama yardımcı olursanız çok sevinicem.Allahım hepimizin kucaklarını meleklerimizle doldursun inşallah AMİNNN

Ben varım :) bu ay ikinci benim de. Yalnız test için 12. Gün erken dedi doktorum. Herkes 14 bekliyor biz de öyle yapalım bari :)

Ben varım :) bu ay ikinci benim de. Yalnız test için 12. Gün erken dedi doktorum. Herkes 14 bekliyor biz de öyle yapalım bari :)
Yaptırmadım canım pazartesi artık yaptırıcam senin kaçıncı günün inşallah son olurda güzel hbrlerimizi birbirimize veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…