kızlar merhaba ben 24 mayısta dış gebelik geçirdim ve iç kanama sonucu sol tüpüm patladığı için aldılar doğal yollarla hamile kalmıştım ama 1.5 sene uğraşmıştım ovülasyon testi kullanmaya başladığımın 2.ayı hamile kaldım bende pcos çıkmıştı ama çok düşük düzeylerde demişlerdi zayıftım adetimte düzenliydi ve hiç bir pcos belirtim yoktu kendiliğinden hamile kalırsın demişlerdi ve kendiliğinden de kaldım meğerse sol tüpümde yapışıklıklar varmış ameliyattan sonra sağ tüpüme rahim filmiyle baktırdım ve sağ tüpümde tıkalı çıktı ama sağ tüpümü açtılar rahim filmi esnasında cevap bayraktar hoca var o çok iyi tüp açma konusunda çok şükür 1.5 ay önce rahim filmi çektirdiğimde ağa tüpüm açık çıktı şimdi doktorum Klomen verdi 3 ay kullan 4 5 ay doğal yollarla dene sonra olmazsa tüp bebek yaparsın dedi ve ben bu ay Klomen kullandım ve yumurtlama ve çatlama olacak şekilde değerlendirdim adetime 9 gün kala dün ovülasyon yaptım normalde silik çıkması gerekiyordu çizgi çıktı bugün 8 gün kaldı adetime yine ovülasyon yaptım ve yine sanki 2.çizgi koyu çıktı yumurtlamadan sonra 8 gün geçti çatlamadan 6 gün geçti çok istiyorum hamile kalmak sizce yavaş yavaş koyulaşır mı By ovülasyon ilk hamileliğimi der ovülasyon testiyle öğrenmiştim adetime 2 gün kala kop koyu çıkmıştı ve kan verdiğimde 49.99 du sanırım öyle bir değerle hamile olduğumu öğrenmiştim sizce böyle olup sonradan pikleşir mi ya da kist mi oluştu ondan mı ikinci çizgi şimdiden böyle çıktı