• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi- yumurtlama günleri

Benimde tam koyulaşma olmadı. Son adet tarihim 21 Ekim takvime göre 1 Kasım yumurtlama olması lazımdı. Ama o gün koyulaşma olmadı. Normalde düzenli adet görüyorum bazen sapmalar olabiliyor. İlk defa ovulasyon testi deniyorum 30 Ekim akşamla 31 Ekim sabah koyulaşır gibi oldu sonra silikleşti. Yani yumurtlama oldu mu olmadı mı yoksa daha devam etmeli miyim bilmiyorum.

Eklentiler

• IMG_8167.webp
    IMG_8167.webp
    102,2 KB · Görüntüleme: 58
Benimde tam koyulaşma olmadı. Son adet tarihim 21 Ekim takvime göre 1 Kasım yumurtlama olması lazımdı. Ama o gün koyulaşma olmadı. Normalde düzenli adet görüyorum bazen sapmalar olabiliyor. İlk defa ovulasyon testi deniyorum 30 Ekim akşamla 31 Ekim sabah koyulaşır gibi oldu sonra silikleşti. Yani yumurtlama oldu mu olmadı mı yoksa daha devam etmeli miyim bilmiyorum.
Adet olana kadar devam etmelisn canm

Pike en yakın olan 2. Sıradaki ama tam pik değil, bende de durum bu cok merak ediyorum bu ay yumurtlama oldu mu?
Ben de ilk kez geçen ay yapmıştım ve tamamen koyulaşmadı ikinci çizgi, ertesi gün silikleşti. Hiç kopkoyu olmadı yani

Back
X