Gebeliğe Hazırlık Klomen ve pco

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minyons

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2020
224
113
33
29
Merhaba arkadaşlar benim bir buçuk yıldır evliyim bir gebelik yaşadım fakat kalbi durduğu için kürtaj oldum 6 ay sonra tekrar bebek istedik fakat olmuyor bu ay doktor değiştirdim ve polikistik overmisim ben hiç bilmiyordum klomene başladık bu ay hamile kalanlar var mı acaba

Merhaba arkadaşlar benim bir buçuk yıldır evliyim bir gebelik yaşadım fakat kalbi durduğu için kürtaj oldum 6 ay sonra tekrar bebek istedik fakat olmuyor bu ay doktor değiştirdim ve polikistik overmisim ben hiç bilmiyordum klomene başladık bu ay hamile kalanlar var mı acaba
Ben canım pcoyum klomenle hamile kaldım ve burda bircok arkadaş var Rabbim işallah sanada verir☺️😍🤲🏻

Merhaba femarayla bende kalmıstım ocak ayında 11 haftalıkken kalbi durdu. Bu ay bende klomen deniycem inş bakalım hakkımızda hayırlısı :(

İnşallah olur kuxum . Neden kalbi durdu araştırıldı mi senin .?
İnş :( sağlıksızdı gelişimi tam olmamış dedi cokta ilerlememişti o yuzden arastırılmadı. Vardır bi hayır elbet. Olmasını geçtim oluncada sağlıklı olup olmamasından korkuyorum çok çok üzüldüm atlatamıyorum hiç :(

İnş :KK43: sağlıksızdı gelişimi tam olmamış dedi cokta ilerlememişti o yuzden arastırılmadı. Vardır bi hayır elbet. Olmasını geçtim oluncada sağlıklı olup olmamasından korkuyorum çok çok üzüldüm atlatamıyorum hiç :KK43:
O kadar iyi anlıyorum ki seni ama Rabbimin dediği olur

Tabi öyle. Bugun tekrar gittim bakalım yine femara verdi

Merhaba bende kalp durma sebebi %80 oranla pıhtılaşma sebepli oluyormuş bunu söylemek için geldim topiğinize. Bende şubat ayında 12+3te kalbi durması sonucu kayıp yaşadım bende pıhtılaşma olduğunu öğrendik üç düşük yapmadan yapmıyorlar ama çok önemli gerekli özellikle bu kayıplarda birde kimyasal yaşadım buda pıhtılaşma kaynaklıymış mutlaka pıhtılaşma ve kromozom testi yaptırın eşinizle

Merhaba bende kalp durma sebebi %80 oranla pıhtılaşma sebepli oluyormuş bunu söylemek için geldim topiğinize. Bende şubat ayında 12+3te kalbi durması sonucu kayıp yaşadım bende pıhtılaşma olduğunu öğrendik üç düşük yapmadan yapmıyorlar ama çok önemli gerekli özellikle bu kayıplarda birde kimyasal yaşadım buda pıhtılaşma kaynaklıymış mutlaka pıhtılaşma ve kromozom testi yaptırın eşinizle
Teşekkür ederim canım yarin kontrol var doktoruma söylüycem

Ben kaldım ama bugün kimyasala döndü klomen in 2. Ayındaydım 🥺

Canm bende pkoydum tüylenmelerim adet düzensizlilerim hepsi var. Evlenince 1sene olmadı bebeğim 7. Ayda profa, gidip tavsiyesi ile klomen kullandım günde tek doz işe yaramadı diğer 3 ay günde 2 dozla devam ettim toplamda, 4.ayda hamile kaldım. 1sene sonra korunmayı bıraktım yine olmadı 1sene öylesine bekledim artk isteyince, klomen kullandım o ay direk, tuttu elhamdülillah 🤲🏻 şuan 2.ye hamileyim Rabbim tüm isteyenlere hayırlısı ise nasip etsin İnşaAllah 💕

Bende pcoyum bir kutu klomen kullanip hemen hamile kaldim cok sukur insallah seninde rahatca kolayca olur hamileligin🙏🏼

Back
X