Ben canım pcoyum klomenle hamile kaldım ve burda bircok arkadaş var Rabbim işallah sanada verirMerhaba arkadaşlar benim bir buçuk yıldır evliyim bir gebelik yaşadım fakat kalbi durduğu için kürtaj oldum 6 ay sonra tekrar bebek istedik fakat olmuyor bu ay doktor değiştirdim ve polikistik overmisim ben hiç bilmiyordum klomene başladık bu ay hamile kalanlar var mı acaba
Merhaba femarayla bende kalmıstım ocak ayında 11 haftalıkken kalbi durdu. Bu ay bende klomen deniycem inş bakalım hakkımızda hayırlısıMerhaba arkadaşlar benim bir buçuk yıldır evliyim bir gebelik yaşadım fakat kalbi durduğu için kürtaj oldum 6 ay sonra tekrar bebek istedik fakat olmuyor bu ay doktor değiştirdim ve polikistik overmisim ben hiç bilmiyordum klomene başladık bu ay hamile kalanlar var mı acaba
Ne güzel inşallah canm isteyen herkese yaşatsın Rabbim bu duyguyuBen canım pcoyum klomenle hamile kaldım ve burda bircok arkadaş var Rabbim işallah sanada verir
İnşallah olur kuxum . Neden kalbi durdu araştırıldı mi senin .?Merhaba femarayla bende kalmıstım ocak ayında 11 haftalıkken kalbi durdu. Bu ay bende klomen deniycem inş bakalım hakkımızda hayırlısı
İnşİnşallah olur kuxum . Neden kalbi durdu araştırıldı mi senin .?
O kadar iyi anlıyorum ki seni ama Rabbimin dediği olurİnşsağlıksızdı gelişimi tam olmamış dedi cokta ilerlememişti o yuzden arastırılmadı. Vardır bi hayır elbet. Olmasını geçtim oluncada sağlıklı olup olmamasından korkuyorum çok çok üzüldüm atlatamıyorum hiç
O kadar iyi anlıyorum ki seni ama Rabbimin dediği oluy
Klomen kullanacaktın neden femara verdiTabi öyle. Bugun tekrar gittim bakalım yine femara verdi
Bu zamana kadar gittiğim her doktor femara klomene göre daha etkili diyorlar. Klomenin kist oluşturması gibi bir problemi var o sebeple vermek istemiyorlar.Klomen kullanacaktın neden femara verdi
Merhaba bende kalp durma sebebi %80 oranla pıhtılaşma sebepli oluyormuş bunu söylemek için geldim topiğinize. Bende şubat ayında 12+3te kalbi durması sonucu kayıp yaşadım bende pıhtılaşma olduğunu öğrendik üç düşük yapmadan yapmıyorlar ama çok önemli gerekli özellikle bu kayıplarda birde kimyasal yaşadım buda pıhtılaşma kaynaklıymış mutlaka pıhtılaşma ve kromozom testi yaptırın eşinizleMerhaba arkadaşlar benim bir buçuk yıldır evliyim bir gebelik yaşadım fakat kalbi durduğu için kürtaj oldum 6 ay sonra tekrar bebek istedik fakat olmuyor bu ay doktor değiştirdim ve polikistik overmisim ben hiç bilmiyordum klomene başladık bu ay hamile kalanlar var mı acaba
Teşekkür ederim canım yarin kontrol var doktoruma söylüycemMerhaba bende kalp durma sebebi %80 oranla pıhtılaşma sebepli oluyormuş bunu söylemek için geldim topiğinize. Bende şubat ayında 12+3te kalbi durması sonucu kayıp yaşadım bende pıhtılaşma olduğunu öğrendik üç düşük yapmadan yapmıyorlar ama çok önemli gerekli özellikle bu kayıplarda birde kimyasal yaşadım buda pıhtılaşma kaynaklıymış mutlaka pıhtılaşma ve kromozom testi yaptırın eşinizle
Yarın kontrolum var inşallah yolundadır herseyBu zamana kadar gittiğim her doktor femara klomene göre daha etkili diyorlar. Klomenin kist oluşturması gibi bir problemi var o sebeple vermek istemiyorlar.
İnşllh dua edicem senin içindeYarın kontrolum var inşallah yolundadır hersey
Ben kaldım ama bugün kimyasala döndü klomen in 2. AyındaydımMerhaba arkadaşlar benim bir buçuk yıldır evliyim bir gebelik yaşadım fakat kalbi durduğu için kürtaj oldum 6 ay sonra tekrar bebek istedik fakat olmuyor bu ay doktor değiştirdim ve polikistik overmisim ben hiç bilmiyordum klomene başladık bu ay hamile kalanlar var mı acaba
Bende de klomen işe yaramadı yumurtalarım 6 mm de kaldı birdahaki ay femara kullanacağız dedi bakalımKlomen kullanacaktın neden femara verdi
Canm bende pkoydum tüylenmelerim adet düzensizlilerim hepsi var. Evlenince 1sene olmadı bebeğim 7. Ayda profa, gidip tavsiyesi ile klomen kullandım günde tek doz işe yaramadı diğer 3 ay günde 2 dozla devam ettim toplamda, 4.ayda hamile kaldım. 1sene sonra korunmayı bıraktım yine olmadı 1sene öylesine bekledim artk isteyince, klomen kullandım o ay direk, tuttu elhamdülillahMerhaba arkadaşlar benim bir buçuk yıldır evliyim bir gebelik yaşadım fakat kalbi durduğu için kürtaj oldum 6 ay sonra tekrar bebek istedik fakat olmuyor bu ay doktor değiştirdim ve polikistik overmisim ben hiç bilmiyordum klomene başladık bu ay hamile kalanlar var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?