Klomen ve Preglny ile hamile KALAMAYANLAR buyrun burdayız

dilekumur

ölerek sonsuza doğuyoruz
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2008
164
4
296
43
Diğer
selam kızlar,
altı aydır düzenli olarak klomen kullanıyorum.son ıkı ayda preglny verdı doktorum.bildiğiniz gibi müthiş sancılar beklentiler ama sonuç yıne hüsran.işin kötü tarafı yurt dısında yasıyorum ve bu ülkede preglny yok.bu ay turkıyeden gelen olmadıgı için getirtemedim.bu ilaçları ne kadar süredir kullanıyorsunuz bilmek istiyorum.ıkı ay kullanıp hamile kalanlar oldugu gibi uzun zaman bekleyenlerde var.cevaplarınızı bekliyorum ne kadar süredür bekliyorsunuz

canım ben klomen mağduru olarak yazıyorum.... klomen sonrası yumurtam kistleşti ve 5 aydır kardeş kardeş :1hug: yaşıyoruz.... tabi hamile de kalamıyorum.adetlerim de kısaldı.. nr olacak bilmiyorum.

inşallah sen istediğine kavuşursun.:Saruboceq:

bende 1 ay kullandım ve bıraktım bebek olmadı gercı 1 ay kullanmak erken bılıyorum

bende bu ay son kez deniyorum sonrası aşılamaya gider bunun biiliyorum çünkü başka çare kalmadı

canım ben klomen kullanmadımm ama klomenle 4. ayında 5. ayında hamile kalanlar var, sadece klomen kullanmak yararlı olmuyor aynı zamanda eşinizin tahlilleri, rahim filmi, yumurta takibi de beraberinde gerekli.. bende 4 aydır menogon iğnesi ve pregny ile tedavi görüyorum ama sonuç alamadık, bu ay kaliteli yumurtam oluştuysa aşılama yapacağız..

pregny türkiyede de yok canım maaleseff, bende 2 haftadır araştırıyorum bulamıyorum. benzeri bir iğne varmış ama oda çok pahalı pregny bulamazsam mecbur alacağım...

inşallah tez zamanda meleklerimize kavuşuruzz...

ben tahlıllerımı yaptırdım eşimde yaptırdı onda sorun yok.bendede bahsettiğim gibi pko tespit edildi.ayrıca preglny kullanıyorum yanı tek başına klomen değil.ve ben preglny yı türkiyeden temin ediyorum.hiç bir zaman zorluk çekmedim.yarın baslıyorum klomene inşallah hayırlısı olur

ben de varım
klomen+menogon+pregnly

sonuç

aylar önce ilaçlarla düşürdüğümz prolaktin en yüksek seviyesine çıkmış:48..
beta hcg:2.1

hayır bu dr ları anlamıyorum
eşimde hareket ve morfoloji problemi war
aşılamaya geçelim dedik dr yok önce 3 ay iğne tedavisi dedi
ne oldu sonuç sıfır
aynı ilaçları hormonları alıyorz zaten yok illa 3 ay tedavi 3 ay aşılama sonra tüp bebeğe geçilecekmiş

ben şu moralle eminim ki gelecek ay da olmayacaksenağlamasenağlama

offfffffffffffffff
of:çok üzgünüm:senağlama

ya üzme kendini reyyan86
bu nedeni belli olmayan bir protokol
üç ay tedaviyyi şart koşuyorlar
benim eşimin kardeşi jınekolog
ona bile derdimi anlatamadım
aşılama yap dedim,hayır dedi ilk önce tedavi
yurt dısındayım benim işim çok daha zor
istedigim an kalkıp doktora gidemiyorum
orta asya ülkesi oldugu için doktorlar
kadınlar kulübündeki üyeler kadar bilgi sahibi
o yüzden dert etme bekle
sabır herseyden önce sabır

Dr klomen yazınca yinemi diyorum ve o ilacı görünce midem bulanıyor.Pregnyl benim derdimede derman olamadı hemde defalarca denememe rağmen.

ndk cim bu topiktede kader birleştirdi bizi bitanem. senin bence tek sorunun bu kadar fazla aklına takman bitanem.
neyse kızlar bende iki gün önce hsg cektirdim çok şükür bir sorun çıkmadı. klomende ikinci ayım , çatlama iğnesi kullanmıyoruz çunku benımkiler kendiliğinden çatlıyor ama hala senelerdir bişey olduğu yok. prolaktini ilaçla bastırdık, yumurtaları klomenle buyuttuk ama yine olmuyor yine olmuyor((
dr üç ay denemeden sonra aşılama yapacakmış (

bende klomen kullanıyorum bu hap hakında bilgisi olan biri cvp versin lütfen yumurtam gelişmiyomuş bu hap ne kadar etkili bu konuda 2 yıldır evliyim hala cocuk yok cok moralim bozuk senağlama

ben 6 ay evet 6 ay kullandım
sancılar ağrılar delirdim ama sonuç negatif
bence tamamen zaman kaybı
sonuç alan var ama çok çok az kişi

arkadaslar ben kloemeni 2. kullanisimda hamile kaldim ama bebegim yasamadi aldirdim simdi aradan 8 ay gecti 3 aydir kullaniyorum klomeni olmuyor bende son 2 aydir biraktim sonra doktor kontrolune gittim doktorum dedi artik birak klomeni yumurtan olusmus catlamis kendiliginden dedi iliskiye gir 3 gun dedi bakalim bende beklemedeyim ama karin agrilarim var bu ay da olmadi galiba bende yurtdisindayim ama artik bu ayda olmassa ben tüp bebek yapacagim galiba baska carem kalmadiii allah hepimizin yardimcisi olsun

bende klomen kullandım ve diğer ay hamile kaldım fakat düştü.eğer kilo ve hormonlar normal ise eşinizde bakılmış ise sorun olmaması gerekir ben glukofaj ile 21 kg verdim ve öyle hamile kaldım

Kizlar merhaba

Artik derdimi kimseye anlatamadigim icin aranizdayim. 38 yasindaym evleneli 7 ay oldu. Ilk ay kimyasal gebelik oldu ve dustu. Sonrasinda hormonlar, rahim, yumurta takibi, klomen ve esimde dahil herseye bakildi ve hicbir problem yok. Ancak yine olmadi. Gecen ay kendiliginden catlamisti yumurtam bu ay catlatma ignesi oldum. Ama hasta olacagm kesin tum belirtiler basladi bile ((

Koca kari ilaclari multivitamin vs herseyi denedk ama olmuyor. Elbetteki isyan etmiyorum ama yasim geregi insanlarin bana mrb demesinden once bebis varmi diye sormalarindan usandm
Nolur bi akil verin varmi baska yontem yoksa asilamaya mi geceyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…