Esim de sperm testi falan verdi iyi dedi doktor yumurtlama akintisini takip ediyorum o gunleri kacirmiyorum da ama yine de mutlu haberi alamiyorumOvülasyon testi kullanıyor musunuz?Eşiniz kontrol edildi mi?
Evet ikimizde gorunduk onda da sıkıntı yok doktor bende de sıkıntı olmadigini soyluyor tek sıkıntım adet duzensizligi onu da duzene koyacagiz dedi tedaviye devam ama sonuc alamadim dahaEşiniz gitti mi doktora ?
Akıntı takibini bilmiyorum ama bi ovülasyon testiyle dene derim sperm sayısı normalse pozitif gördüğün ve sonraki 5 günü full değerlendir ama çok da aklına takma folik asit alıyor musun?Esim de sperm testi falan verdi iyi dedi doktor yumurtlama akintisini takip ediyorum o gunleri kacirmiyorum da ama yine de mutlu haberi alamiyorum
Evet kullaniyorumAkıntı takibini bilmiyorum ama bi ovülasyon testiyle dene derim sperm sayısı normalse pozitif gördüğün ve sonraki 5 günü full değerlendir ama çok da aklına takma folik asit alıyor musun?
Kilo sıkıntım yok evet adet surelerim de genelde 28 gunu geciyor progestan veriyor doktor orn aralık 12 de olduysam ilacla ocak 12 de oluyorumKilo durumun var mı¿ Adet süreleri hep böyle uzun muydu.. Yani doktora sormak şartıyla inofolic kısa sürede çözüm saglıyor adeti uzun sürenler için. Onu bir sor istersen.
Ben 34 36 günde oluyordum. Hiç 28 günde oldugum bilmem :) Polikistikover mı acaba dicem ama tüylenme şikayetin de yoktur kilon yoksa. İnofolic i sor doktora.Kilo sıkıntım yok evet adet surelerim de genelde 28 gunu geciyor progestan veriyor doktor orn aralık 12 de olduysam ilacla ocak 12 de oluyorum
Bu ay onu da denicem tesekkur ederimBence ovulasyon yeteri akıp günlerini öyle takip etsen daha iyi olur Canım ikinizde de sorun yoksa gününü yakalayamıyor demekki
Duzensizligim sonradan bebek dusunmeye basladiktan sonra basladi tuylenme sorunum falan yok kilolu biri de degilim ama esim kilolu onunda testleri normal cikti amaBen 34 36 günde oluyordum. Hiç 28 günde oldugum bilmem :) Polikistikover mı acaba dicem ama tüylenme şikayetin de yoktur kilon yoksa. İnofolic i sor doktora.
Doktorum 2 ay ilac verdi kullandim kist oldu 1 ay ara verdik kist gitti rahim filmi isteyecegini soylemisti vazgecti ilacla yumurtaliklarini fazla büyüttük biraz dinlendirelim dedi 3 ay ilac kullanma beklemede kal dedi ama benim icime sinmedi doktorumu değiştirmeyi dusunuyorumYazsam roman olur.
Bazen zor olur.
Ama zamanı gelince olur.
Bazen sıkıntı çekmek acı çekmek isyan etmek gerekebilir.
Yapacağın şey hiç bişey takip etme sağdan soldan duydugun hiçbirşeyi yapma.
Doktorunu dinle , çok iyi bir doktor olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?