Klomen ve progestan

Semdm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2018
13
3
1
Merhaba 1 yılı aşkın bir süredir bebk istiyoruz 2.5 yillik evliyim öncesinde her sey normal dediler bekledim baktim olmuyor doktora gittim klomen+progestan verdi 2 ay kullandim 3.ay kist olunca klomeni kesti dubhaston verdi yine bebek yok 1 ay daha deneyecekmis klomeni olmazsa rahim filmi isteyecekmis her ay moralim daha da bozuluyor adetimin duzeni bozuldu stresten ilacsiz adet olamiyorum 5 aydir ne yapacm bilmiyorum ne olur bana umut verin cok korkuyorum bu surecleri yasayan ve hamile kalan varmi lutfen yazin

Eşiniz gitti mi doktora ?

Esim de sperm testi falan verdi iyi dedi doktor yumurtlama akintisini takip ediyorum o gunleri kacirmiyorum da ama yine de mutlu haberi alamiyorum
Akıntı takibini bilmiyorum ama bi ovülasyon testiyle dene derim sperm sayısı normalse pozitif gördüğün ve sonraki 5 günü full değerlendir ama çok da aklına takma folik asit alıyor musun?

Kilo durumun var mı¿ Adet süreleri hep böyle uzun muydu.. Yani doktora sormak şartıyla inofolic kısa sürede çözüm saglıyor adeti uzun sürenler için. Onu bir sor istersen.

Yazsam roman olur.
Bazen zor olur.
Ama zamanı gelince olur.
Bazen sıkıntı çekmek acı çekmek isyan etmek gerekebilir.
Yapacağın şey hiç bişey takip etme sağdan soldan duydugun hiçbirşeyi yapma.
Doktorunu dinle , çok iyi bir doktor olsun.

Akıntı takibini bilmiyorum ama bi ovülasyon testiyle dene derim sperm sayısı normalse pozitif gördüğün ve sonraki 5 günü full değerlendir ama çok da aklına takma folik asit alıyor musun?
Evet kullaniyorum

Kilo durumun var mı¿ Adet süreleri hep böyle uzun muydu.. Yani doktora sormak şartıyla inofolic kısa sürede çözüm saglıyor adeti uzun sürenler için. Onu bir sor istersen.
Kilo sıkıntım yok evet adet surelerim de genelde 28 gunu geciyor progestan veriyor doktor orn aralık 12 de olduysam ilacla ocak 12 de oluyorum

Bence ovulasyon yeteri akıp günlerini öyle takip etsen daha iyi olur Canım ikinizde de sorun yoksa gününü yakalayamıyor demekki

Kilo sıkıntım yok evet adet surelerim de genelde 28 gunu geciyor progestan veriyor doktor orn aralık 12 de olduysam ilacla ocak 12 de oluyorum
Ben 34 36 günde oluyordum. Hiç 28 günde oldugum bilmem :) Polikistikover mı acaba dicem ama tüylenme şikayetin de yoktur kilon yoksa. İnofolic i sor doktora.

Ben 34 36 günde oluyordum. Hiç 28 günde oldugum bilmem :) Polikistikover mı acaba dicem ama tüylenme şikayetin de yoktur kilon yoksa. İnofolic i sor doktora.
Duzensizligim sonradan bebek dusunmeye basladiktan sonra basladi tuylenme sorunum falan yok kilolu biri de degilim ama esim kilolu onunda testleri normal cikti ama

Doktorum 2 ay ilac verdi kullandim kist oldu 1 ay ara verdik kist gitti rahim filmi isteyecegini soylemisti vazgecti ilacla yumurtaliklarini fazla büyüttük biraz dinlendirelim dedi 3 ay ilac kullanma beklemede kal dedi ama benim icime sinmedi doktorumu değiştirmeyi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…