Klomen ve regl

guzelanne56

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2023
84
42
3
23
aşırı duzensızlık yaşayan bırıyım regl olmam gereken tarih net degıl 8 ekımde ovulasyon da catlama gördüm kaç gün sonra regl olmam gerekıyor ovulasyondan sonra bu tarıh gecıkırse gebelıge mı yormalıyım yoksa her zamanki gıbı duzensızlıge mı

aşırı duzensızlık yaşayan bırıyım regl olmam gereken tarih net degıl 8 ekımde ovulasyon da catlama gördüm kaç gün sonra regl olmam gerekıyor ovulasyondan sonra bu tarıh gecıkırse gebelıge mı yormalıyım yoksa her zamanki gıbı duzensızlıge mı
Çatlamayı gorduyseniz 22 Ekim'de adet olmanız gerekiyor. Çatlama olduğunu doktor felan söyledi mi canım?

Çatlamayı gorduyseniz 22 Ekim'de adet olmanız gerekiyor. Çatlama olduğunu doktor felan söyledi mi canım?
evet doktorum söyledi söyle ki çatlamanın 3. Gününde progestron tsti verdim doktorum 3 güne göre sonucumu iyi buldu 8.72 çıktı degerım yumurtlama olmuş dedı

Ovulasyon testınde de 6 Ekim Pik 8 Ekim catlama gördüm 6-7 ve 9 sabahı degerlendırdım çatlamadan 12 saat sonra
Anladım canım doktor söylediyse o zaman 1 hafta sonra olursun bir kaç gün gecikirse de test verirsin. Catladiysa düzensizlik olacağını düşünmüyorum bu ay☺️ bende yarın bekliyorum doktor kontrolu ile çatlamayı gördüm yarın 14.gun bakalım hayırlısı olsun

Back
X