selam arkadaşlar....bende klomen ve ovitrelle iğne tedavisi görüyorum.. 2.ayımızdayız ve bu ay yumurtam çatladı beklenen adet tarihim 13 kasım bu noktoaya gelen var mı aranızda?
bende 25 ekimde ovitrelle vurdum bekliyorum..ama karnım ağrıyo sanki ya da psikolojik..beklemek işin en sevimsiz kısmı..senin iğne vurmanın üstünden kaç gün geçti?Bende de adet düzensizliği vardı ama tahlillerimde ve muaynede hiçbir sorun çıkmadı. doktor klomen verdi kullandım daha sonra 3 adet olgun yumurta oluştu 22mm olduğunda çatlatma iğnesi vuruldum bekliyorum :)
Benim 3 gün oldu daha ama karın ağrısı ishal kasıklarımda ağrı birde gaz sancısı varbende 25 ekimde ovitrelle vurdum bekliyorum..ama karnım ağrıyo sanki ya da psikolojik..beklemek işin en sevimsiz kısmı..senin iğne vurmanın üstünden kaç gün geçti?
ben ilaç bittiktan 5 gün sonra gitmiştim 13mm di.Bence bir kaç gün sonra oluşurselam kızlar 18 ekım adet ç.tesı gunumdu p.tesı qunu adetın 3 qunu doktora qıttım klomen verdı c.tesı ılac bıttıqınde doktora qıttım henuz hıc yumurta olusmamıs dedı bu normalmı bu ılacı bıttırdıkten sonra ne kdr sure ıcınde ytumurta olusuyo p.be gunu gel dedı ??????
ezgi son durumun nedir canımben ilaç bittiktan 5 gün sonra gitmiştim 13mm di.Bence bir kaç gün sonra oluşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?