Aşılama klomen ve yumurtalama yardımm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

poff41

KOCAMLA BİR ÖMÜR:)
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
466
31
123
İstanbul
selam kızlar 18 ekım adet ç.tesı gunumdu p.tesı qunu adetın 3 qunu doktora qıttım klomen verdı c.tesı ılac bıttıqınde doktora qıttım henuz hıc yumurta olusmamıs dedı bu normalmı bu ılacı bıttırdıkten sonra ne kdr sure ıcınde ytumurta olusuyo p.be gunu gel dedı ??????

Canım her bünyede klomen etkili olmayabiliyor. Umarım perşembe gününe oluşur. Ama bende klomen hiç etki etmiyor
Bir.ay kullandım olmadı. Sonra femara adlı bir ilaca geçildi. Onda oluştu. Simdi asilama yaptırdım. Aşılama da ise menopur iğne kullanıldı. :KK56:

bılmıyorum canım yaa umarım buyumustur yarın doktora qıdıcem bakalım ne dıcek :( belkıde dedıqın qıbı etkı ernedu vbda ılac ama bundan 2 ay once kullandıqımda 18 20 yumurta olusmustu

selam arkadaşlar....bende klomen ve ovitrelle iğne tedavisi görüyorum.. 2.ayımızdayız ve bu ay yumurtam çatladı beklenen adet tarihim 13 kasım bu noktoaya gelen var mı aranızda?

slm arkadaşlar bn yeni geldim aranıza şuan klomen kullanıyorum polikistik over hastasıyım klomen kullanıp hamile kalan var mı aranızda ?

selam arkadaşlar....bende klomen ve ovitrelle iğne tedavisi görüyorum.. 2.ayımızdayız ve bu ay yumurtam çatladı beklenen adet tarihim 13 kasım bu noktoaya gelen var mı aranızda?

Bende de adet düzensizliği vardı ama tahlillerimde ve muaynede hiçbir sorun çıkmadı. doktor klomen verdi kullandım daha sonra 3 adet olgun yumurta oluştu 22mm olduğunda çatlatma iğnesi vuruldum bekliyorum :)

bende 25 ekimde ovitrelle vurdum bekliyorum..ama karnım ağrıyo sanki ya da psikolojik..beklemek işin en sevimsiz kısmı..senin iğne vurmanın üstünden kaç gün geçti?

Bende de adet düzensizliği vardı ama tahlillerimde ve muaynede hiçbir sorun çıkmadı. doktor klomen verdi kullandım daha sonra 3 adet olgun yumurta oluştu 22mm olduğunda çatlatma iğnesi vuruldum bekliyorum :)
bende 25 ekimde ovitrelle vurdum bekliyorum..ama karnım ağrıyo sanki ya da psikolojik..beklemek işin en sevimsiz kısmı..senin iğne vurmanın üstünden kaç gün geçti?

Benim 3 gün oldu daha ama karın ağrısı ishal kasıklarımda ağrı birde gaz sancısı var :(( aynen ama ishal oldum ya korkuyorum tutmaz diye :(

selam kızlar 18 ekım adet ç.tesı gunumdu p.tesı qunu adetın 3 qunu doktora qıttım klomen verdı c.tesı ılac bıttıqınde doktora qıttım henuz hıc yumurta olusmamıs dedı bu normalmı bu ılacı bıttırdıkten sonra ne kdr sure ıcınde ytumurta olusuyo p.be gunu gel dedı ??????
ben ilaç bittiktan 5 gün sonra gitmiştim 13mm di.Bence bir kaç gün sonra oluşur

meraba kızlar bende 5 defadır kullanıyorum ama 5 mm daha vazla büyümedi klomen adet düzensizliği yaptımı sizde

SLM KIZLAR bn yaklaşık 20 gün önce klomen kllandım ve dktorum yumurtalar oluşmuş fakat gelişme yok demişti ve şimdi sağ tarafımda bir ağrı var ve daha çok yürüdüğümde şiddetleniyor acaba yumurtalar gelişmiş olabilir mi ? bu tarz bir şey yaşayan varmı aranızda bu arada pcoluyum

slm kızlar aranızda pcolu olup 2ay serophn ve 3 klomenden sonra rahim filmi çektiren var mı

Back
X