Gebeliğe Hazırlık Klomen veya Çatlatma iğnesi adette gecikem yaparmı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hgsmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
1.332
231
163
Klomen veya Çatlatma iğnesi adette gecikem yaparmı ?

kızlar bu soruya cevap verecek olan varmı acabaa ?

Çatlatma iğnesinden sonraki günlerde yumurtalarının çatlayıp çatlamadığını kontrol ettirdiysen ve çatlamışsa 2-3 günlük bir gecikme bazen olabilir (bende oldu).

Çatlatma iğnesinden sonraki günlerde yumurtalarının çatlayıp çatlamadığını kontrol ettirdiysen ve çatlamışsa 2-3 günlük bir gecikme bazen olabilir (bende oldu).

yok çatlayıp açtlamadıgını kontrol ettirmedim canım..doktor iğneyi vurul adet olana kadarda gün aşırı ilişki demişti..3 gün geçti ama daha olmadım onun için soruyum demiştim

ben ilk defa kullanıyorum ama doktor pregestan verdi olmazsa gitsin yumurtalar diye, fekat daha önce bu duphaston progestan vs kullanmıştım hep de gecikmişti, arkadaşın dediği gibi yumurtlama geç olduysa gecikir. Ama tahminen iğneden 36 saat sonra filan yumurta çatlıyor diyorlar, demek ki iğneden sonra sayarak en fazla 15- 16 günde olmak beklenir. Olmazsa umutlanılır inşallah..:16:yada kan testi tabi..ama ben geçen aylarda idrar testi yapıp sonra da adet olunca üzülüyordum, son 2 aydır filan en geç olabilecek tarihi hesaplıyordum, ve zaten en geç o gün oluyordum...

Son düzenleme:
ben ilk defa kullanıyorum ama doktor pregestan verdi olmazsa gitsin yumurtalar diye, fekat daha önce bu duphaston progestan vs kullanmıştım hep de gecikmişti, arkadaşın dediği gibi yumurtlama geç olduysa gecikir. Ama tahminen iğneden 36 saat sonra filan yumurta çatlıyor diyorlar, demek ki iğneden sonra sayarak en fazla 15- 16 günde olmak beklenir. Olmazsa umutlanılır inşallah..:16:yada kan testi tabi..ama ben geçen aylarda idrar testi yapıp sonra da adet olunca üzülüyordum, son 2 aydır filan en geç olabilecek tarihi hesaplıyordum, ve zaten en geç o gün oluyordum...

bende ilk defa bu ay kulandım klomeni iğne vurulduktan sonra bugün 17.günüm ama daha gelen giden yok çok heyecanlanıyorum

bende ilk defa bu ay kulandım klomeni iğne vurulduktan sonra bugün 17.günüm ama daha gelen giden yok çok heyecanlanıyorum

oo canım yeni konu hayırlı olsun :))
eee sen dün yapmadın mı testi
heralde yaptın negatif cıktı he????

bende de gecikme yapmıştı hemde 4 gün....ama sadece 1 ay yapmıştı ondan sonra hep günümde olmuştum...

Son düzenleme:
oo canım yeni konu hayırlı olsun :))
eee sen dün yapmadın mı testi
heralde yaptın negatif cıktı he????

bende de gecikme yapmıştı hemde 4 gün....ama sadece 1 ay yapmıştı ondan sonra hep günümde olmuştum...

dün sabahtan yaptım canım testi ilk başta negatif çıktı..sonradan silik çizgi belli oluyo halada regl olmadıgım için merak ediyorum canım

dün sabahtan yaptım canım testi ilk başta negatif çıktı..sonradan silik çizgi belli oluyo halada regl olmadıgım için merak ediyorum canım

aaa öyle mi kaç dakika sonra cıktı ?
ya benim arkadasın
taaa ertesi sabah cıkmışı ve gercekten hamileydiii
ay canım inşallahh inşallah yaaaaa

aaa öyle mi kaç dakika sonra cıktı ?
ya benim arkadasın
taaa ertesi sabah cıkmışı ve gercekten hamileydiii
ay canım inşallahh inşallah yaaaaa

ayy gerçektenmi canım ?

dün saat 10 gübü yaptım 1-2 saat sonra kuruyunca silikte olsa resmen orda bişey oldugu gözüküyo ama ben yineden kendimi umutlandırmak istemiyorum..

ama adetimde gelmedi daha :)

hayırlı olsun yeni topiğin...:)))

geçen ay ilk defa kullandım klomen ve çatlatma iğnesini ve 3 gün geçikti bu ay beklemedeyim bakalım ne olacak...
doktoruma sormuştum 2-3 gecikme olacağını söylemişti

hayırlı olsun yeni topiğin...:)))

geçen ay ilk defa kullandım klomen ve çatlatma iğnesini ve 3 gün geçikti bu ay beklemedeyim bakalım ne olacak...
doktoruma sormuştum 2-3 gecikme olacağını söylemişti
teşekkür ederim canım :)

benimd gecikti umutlanmak istemiyorum ama inşallah bu gecikme ondan değildir.

canım kusura bakma ama kızıyorum sana kan testi yaptırmak için daha ne bekliyorsun acaba benim 3-4 saat sonra silik çizgi çıkmıştı ve ben çok umutlanmıştım ve şimdi hamileyim o yüzden hemen git kan testi yaptır

merhaba arkadaşlar,

benimde 18.günüm bende hala olmadım :) 13.günü test yapmıştım negatif çıktı şimdide günümün geçmesini bekliyorum 12 haziranı bekliyorum hayırlısı.ben şeker ilacı kullanıyorum doktorum hamile kalana kadar kullanacaksın dedi ve crınone vajinal jel kullanuyorum buda eğer döllenme olursa düşük olmasın diye içinde 15 crem vardı dün bitti doktorum bitince gel demişti ama hala gidemedim işlerimden dolayı salı gübü gideceğim hayırlısı arkadaşlar :(

slm kızlar benımde bügün çatlama iğnesinden sonrakı 10. günüm sadece beyaz akıntım var ve ara ara kasık ve bel ağrılarım var inş. hamileyımdir.
test nezaman yapmalıyım ve çatlama iğnesinden kac gün sonra adet olmamız gerekiyor.
defalarca test yaptığım için bu ay inatla yapmıycam nede olsa adet oluyorum :((((
bu ay olmam inş. olmayız da gün saymaktan kurtuluruz ...

mrb arkadaşlar..bende klomen kullanıyorum..doktorum adet gecikmesi olabilir endişelenme dedi son aadet 8 mays ilaçtan sonraki 26 mayıs benim ki tam tersi,erken oldu.kontrolde dr herşeyin normal olduğunu söyledi.....genel itibariyle klomen gecikme yaparmış.ne oluyor bilmiyorum

kızlar selam
ben de bısey sormak ıcın yazıyorum. bı cogunz gıbı bende klomen ve ovıterall catlama ıgnesı kullandım 28 temmuzda ve 30 temmuzda ınanılmaz bır akıntım oldu yumurta beyazı gıbı. daha once hıc boyle olmamıstı. bu normal mı bılgısı olan var mı acaba.

Klomen veya Çatlatma iğnesi adette gecikem yaparmı ?

kızlar bu soruya cevap verecek olan varmı acabaa ?

canım merhaba,yazılarını okudum da benim de aklıma takılan bir soru var bilgi almak istedim oyuzden.ben de klomen+ çatlatma iğnesi vuruldum,ve adetim bugünle birlikte 3 gün gecikti.ben çatlatma iğnesini adete 6 gün kala vurulmuştum oyuzden olabilir mi gecikmesi,2 gün önce gebelik testi yaptım biri tam net,diğeri silik çıktı.acaba iğnenin etkisi vücuttan tam çıkmadığı için mi öyle göründü ki

Back
X