Klomen Yumurtalık

Canim bide sen doktoruna sorsana hani klomenden 3 gun sonra buyume yoksa tekrar muayneye gidilmeli mi diye insalah sende guzel haber alirsin kuzum dozunu artircaz bakalim nolucak
Sorarım tabi canım ama burda bir postta gördüm tekrar gidenleri yumurtanın kaç mm olduğunu söylemedi mi doktorun

Canim bide sen doktoruna sorsana hani klomenden 3 gun sonra buyume yoksa tekrar muayneye gidilmeli mi diye insalah sende guzel haber alirsin kuzum dozunu artircaz bakalim nolucak
Merhaba canım doktordan dönüyorum benimde yumurtalarım hep aynı boyuttaymis en az 2 tanesinin diğerlerinden farklı olması gerekirdi dedi benimde 4.gün bugün ben hiç büyüme olmaz mı dedim olur dedi daha yeni bitti ilk kontrolde herkesin büyüyemiye bilir dedi Çarşamba tekrar çağırdı benim de 6 tane falan vardı sanirim hayırlısı bakalım

Yaaa ciden oyle mi ama benim doktorum hic cagirmadi birdahaki ay gel dedi acaba hic gelisme yokmu diye sendede mi buyume yok suan ay ben nasil gitsem acaba birdaha sansima da bu hafta evden tasiniyorum o kadar yogunum ki

Yaaa ciden oyle mi ama benim doktorum hic cagirmadi birdahaki ay gel dedi acaba hic gelisme yokmu diye sendede mi buyume yok suan ay ben nasil gitsem acaba birdaha sansima da bu hafta evden tasiniyorum o kadar yogunum ki
Benim yumurtalar da büyümedi ve bana direk burda tüp bebek de yapıyoruz iğneli tedavi pahalı tüp bebek için rapor yazayım sana dedi elime bir kağıt verdi postaladı ben daha bir kez klomen kullandım ve adetim diğer kadınlar gibi 28 gün değil zaten sıkıntı olduğunu bende biliyorum ama klomen farklı şekilde tekrar denetebiliridi veya iğneli tedaviyi uygun görebilirdi bilmiyorum psikolojikmen çöktüm

Kuzum kendini asla strese sokma bende ileri duzeyli pcosluyum daha ilk defa klomene basladim deseydin doktorunu degistir balim klomenle olmadi femara baslatsin o zaman asilama yada yani direk tup bebek demesine anlam veremedim bu ay tekrar bende klomene basliycam umudunu kaybetme kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…