Gebeliğe Hazırlık klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
en son 25 eylülde adet olmuştum,muhtemelen 24 ekim gibi olurum hamilelik oluşmazsa. idrar testi alabilrsem yarın sabah be bakayım en iyisi sabırsızım genelde çok. bu ay sağ kasıkta ağrım oluyo biraz fazla batma gibi inş hamileliktendir diyorum.

Hadi hayırlısı canim haber ver mutlaka benim hic belirtim olmadı sadece adet ağrılarım vardı fazlasıyla halada belirtim Yok hamile gibi hissedemiyorum hala :)

Hadi hayırlısı canim haber ver mutlaka benim hic belirtim olmadı sadece adet ağrılarım vardı fazlasıyla halada belirtim Yok hamile gibi hissedemiyorum hala :)
dayanamadım canım bende gittim erken test aldım şimdi eczaneden ovula erken gebelik testi birliktelikten 5 gün sonra kandaki gibi kesin sonuç veriyor dedi eczacı ama şimdimi yapsam işteyim, yoksa yarın sabah evde ilk idrarlamı yapsam bilemedim. yapınca haber veririm tabiki. folik asit kullanımından sonra genelde gebelik belirtileri başlar mide bulantıları falan :) inş güzel bi gebelik geçirirsin canım

Amin canim çok saol bence yarın sabah yap daha iyi olur bugun çıkmazsa hep acaba dersin sabahmi yapsaydım die bence bugun daha bekle :)

kızlar şimdi hastaneden geliyorum klomen ikinci kullanışım ve kontrol edildiğimde 1tane yumurtam oldunlaşmış 2 ci ve birden fazla yumurtayı göremedi doktor. Moralim cok bozuk cuma tekrar cagrdı kontrole çatlayp catlamadıgına bakacak napcam bilmiorum okadar canım sıkkın ki

Klomende ağrısı olanlar ağrı hafifletmek için ne yaptınız ya hareket edemeyecek şekilde ağrım var

Arkadaşlar, klomen kullanıyorum bugün son hapı içicem. Günde 2 defa kullandım.
Dün akşamdan beri sol yumurtalıklarımda farklı bir his var. Şişkinlik gibi, huzursuz ediyor.
Normal mi? Sizde de oldu mu hiç

Klomende ağrısı olanlar ağrı hafifletmek için ne yaptınız ya hareket edemeyecek şekilde ağrım var

benimde yumurtalıklarımda ağrı var. baskı yapıyor sanki. Normal mi acaba ya

ağrı kesiciler kullanabiliyoruz. Sende al istersen

vakti zamanı var sanırım daha canım doğru söylüyosun. insan yinede ümitleniyo her ay ama lıştım artık ben :) 15 dk kadar sonra test hafif silik çizgi çıktı ama bende teste pek güvenmedim açıkçası. olsada hayırlısı olmasada bakalım.

Arkadaşlar, klomen kullanıyorum bugün son hapı içicem. Günde 2 defa kullandım.
Dün akşamdan beri sol yumurtalıklarımda farklı bir his var. Şişkinlik gibi, huzursuz ediyor.
Normal mi? Sizde de oldu mu hiç
Öncelikle tedavin hayırlı olsun. Ben de bu ay kullandım ama ben de herhangi bir erki yapmadı. Fakat forumda senin gibi olan bir çok kişi olduğunu gördüm.

Resimde gorunuomu peki hafif pembe silikse olabilir canim

Öncelikle tedavin hayırlı olsun. Ben de bu ay kullandım ama ben de herhangi bir erki yapmadı. Fakat forumda senin gibi olan bir çok kişi olduğunu gördüm.

Sağol canım hepimizin hayırlı olsun inşallah. Anladım umarım kötü birşey değildir. Sen ne durumdasın var mı bir gelime

Resimde gorunuomu peki hafif pembe silikse olabilir canim
5 dk dan sonraki oluşan çizgiler yanlıştır yazıyo kağıdınca canım .ilk 5 dk da çıkmadı 15-20 dk sonra baktığımda hafif gözüküyordu. adet olana kadar bekliycem ben. sende yazmışsın yorumunda, bende araştırdım pahalı olmasına rağmen erken gebelik testleri genelde hatalı sonuç vermiş o yüzden hala bir ümit adet günüme kadar beklerim . bi daha test almam 5 gün kaldı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…