Gebeliğe Hazırlık klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Varmi iyi haber ben hala regl olamadim esime bugün test al dedim olmazsam yarin sabahtan yapicam ama ikugundur de cok gribim habire bitki karisimlari iciyom ıns bise olmaz
Benim ovitreleden sonra 15. Günüm bugün canım karın agrım arada girip çıkıyor test yaptırdı eşim zorla tek çizgi çıktı eger hamiş olsaydım çıkardı diye düşünüyorum,, hayırlısı ne diyim

Adete kadar umut var ama adet olmadiysan gec olmustir belki

Ben regl oldum bu sabah

Sonunda bende bu sabah oldum canım, ama iki gündür çok afedersin kist dökülür gibi iplik iplik küçük abdest yspınca dökülüyor bişeyler nedir bilemedim bugün sabah oldum bnde,, instagramdan bi macun sipariş ettim clifeballıbitkiselmacun diye çok şifa bulan var bakalım bnde ne kadar etkiliolacak

Reactions: Cac
VALA KIZLAR BUGUN DOKTORA GİTTİM YUMURTAMIN BİRİ ÇATLAMAMIS.ADETİN3.GÜNÜ BUGUN BİDE YİNE KLOMEN VERDİ ESKİSİ DURURKEN NİYE YENİSİN VERDİKİ KİSTE ÇEVİRMEMİŞ TAKİP EDELİM DEDİ

BENDE ARI SÜTÜ POLEN GİNGNSEN ALCAM ARADA BAL TARÇIN ÇÖREK OTU YAPARIM YADA TESTERE DİŞLİ ASLAN PENÇESİ İÇERİM

Çizgi t demi c demi olması lazım geçersiz yaziyo 2 tane yaptım ikiside aynı c de

Çizgi t demi c demi olması lazım geçersiz yaziyo 2 tane yaptım ikiside aynı c de
HAYIRLISI ZAMNI VAR DİYELİM BENİM BİR TANE YUMURTAM ÇATLAMAMIŞ KİSTE DÖNÜŞTÜRMESİNDNE KORKUYO BEKLİYORUZ

Kizlarrr ordamisiniz bende hala gelen giden yokk ins hamileyimdir çok sık tuvalete çıkıyorum su içmedim halde uyku hali bide halsizlik var testi en son pazartesi salı günü 2 gün yaptım çıkmadı bisi silik çizgi bile yoktu ama ben umudumu kaybetmiyorum adet sancılarımda var bu arada ama adet olmayı aklımdan çıkardım 1 hafta daha bekleyip kan vericem :)

hadi inş.

Hadi inşallah olmuştur inşallah canım,, bende bitkisel macuna başladım ve yarın tekrar klomene başlayacagım

Benim artik klomende hikaye esimde sorun cikti ona baktiriyoz bugün hastanenin biri ameliyat dedi aksama baska bi doktora baktricaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…