- Emoji Skoru
- 2.525
- Puanlar
- 658
- Konu Sahibi Sumeyye5846
-
Bir gelişme var mı?Merak ettimTeşekkür ederim inşallah hayırlısıyla isteyen herkes güzel haber alır biraz korkuyorum aslında sonuç olumsuz olacak diye o yüzden erteliyorum daha 2. Gün belki yarın adet olurum diye
Adet oldum bu ayda olmadı maalesefBir gelişme var mı?Merak ettim ☺
Amin,hayırlı zamanda gelsin inşallah bebeklerimizAdet oldum bu ayda olmadı maalesef
Rabbim hayırlısını versin diye dua ediyorum sadece .
Klomenden sonra yumurta oluştu mu nasıl işe yaramadı biraz bahseder misinKlomen bende bu ay işe yaramadı tarlusal içip regl olacağım.Doktor önümüzdeki ay günde 3’e çıkacağız dedi.Günde 3 tane içip fayda gören var mı?
Bir gelişme oldu mu canımMerhaba! arkadaşlar 30 yaşındayım bir oğlum var şimdi 2 düşünüyoruz 2 ay ovülasyon testi ile denedim olmadı dr gittim yumurtlama bozukluğu olduğunu söyledi bu ay adet döneminde yeniden gittim kist olmadığını söyledi klomen verdi adetin 5 günü başla 18 Nisa’nda gel dedi
Yumurtalarım vardı ama gereken boyutta olmadı,doktor istediğim gibi büyümedi dedi.Sanırım istediği gibi büyüseydi çatlatma iğnesi verecekti.Bu ay dozu arttırıp deneyeceğiz dedi.Klomenden sonra yumurta oluştu mu nasıl işe yaramadı biraz bahseder misin
Anladım canım bende bugün başlıcam bakalım haftaya doktor ne diyecek. Yaşınız kaç acaba ne zamandır istiyorsunuzYumurtalarım vardı ama gereken boyutta olmadı,doktor istediğim gibi büyümedi dedi.Sanırım istediği gibi büyüseydi çatlatma iğnesi verecekti.Bu ay dozu arttırıp deneyeceğiz dedi.
Hakkınızda hayırlısı olsunAnladım canım bende bugün başlıcam bakalım haftaya doktor ne diyecek. Yaşınız kaç acaba ne zamandır istiyorsunuz