Bebeğin var mi nejla 2.cocugu mu dsnyonPcolularda kaliyo ki sadece nezaman yumurtlama oluyo onu bilemiyolar bazen duzensz oldgu icin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğin var mi nejla 2.cocugu mu dsnyonPcolularda kaliyo ki sadece nezaman yumurtlama oluyo onu bilemiyolar bazen duzensz oldgu icin
Ee noldu bebis olmadi mi
Bebeğin var mi nejla 2.cocugu mu dsnyon![]()
Biz hic korunmadik 4 aylik evliyimhiç çocuğum yok canım bir kürtajım oldu canım..14.ekimde de 2. yılımızı girecez ama 8 aydır korunmuyoruz..
Biz hic korunmadik 4 aylik evliyimama olmadi prolaktinim 29 cikti dostinex verdi biraz yuksekti ilac baslatti bikac ay kullan olmazsa eşinden tahlil alcaz dedi
Biz hic korunmadik 4 aylik evliyimama olmadi prolaktinim 29 cikti dostinex verdi biraz yuksekti ilac baslatti bikac ay kullan olmazsa eşinden tahlil alcaz dedi
Biz çok istyoruzaaa daha çok yeni ewlisin hele dur biraz ewliliğin tadını çıkar
25 e kadr normal al bnce ilac engeliyo hamilelgibnmki de 28 çıktı ama ilaç kullanılacak kadar yüksek değil dedi
Biz çok istyoruzama olmamasida normal dgl bnce olsun ilerde sıkıntı yaşamayiz hele bitane olsun daa
Hihiii biliyorum haklısın kontrole gider gtmez doktor kac ay oldu diye sorunca ilac baslatalim dedi tamam dedim güneydoğu oluncaben ewlendim hiç korunmadan 7.ayımda hamile kaldım.ve dr en az 1 yıl düzenli ilişki öneriyorlr.
Hihiii biliyorum haklısın kontrole gider gtmez doktor kac ay oldu diye sorunca ilac baslatalim dedi tamam dedim güneydoğu olunca![]()
sen kaç ay dedin![]()
Nerede yasyosun benim doktorum cokiyi işindeaaaa ben o kadar gittim hep bekle daha zamanı war ilaç kullanamayız falan dediler.![]()
Nerede yasyosun benim doktorum cokiyi işinde
Bende mardindeyim ozele gdyorumMUŞ ta canım..doğru düzgün dr bile yok ki burda iyisi şurda kalsın..
Bende mardindeyim ozele gdyorum