Klomen

Bende pazartesi başladım klomene günde bir kere 5 gün içeceğim haftaya pzt kontrole gideceğim inşallah büyürler aşılama yaptıracağım ben.
Merhaba bende klomene Salı günü başladım bugün kontrole gittim günde 1 tane 5 gün kullandım bugün doktor baktı 9 mm olmuş Çarşamba bir daha gidicem bakalım insallah o zamana kadar büyür

Merhaba kızlar yeni katildım araniza. Son 2 aydır klomen kullanmıyorum adet döngüm 25-29 arası değişiyor. Geçen ay 3 tane yumurtam oluştu bu ay 11.günümde yani dün yapılan muayenede14-15mm.lik 5 tane yumurtam varmış. Doktor bu ay es geçeceğiz beşizin olabilir dedi. Açıkcasi es geçmek istemiyorum bu durumlari yaşayan var mı?

Merhaba kızlar yeni katildım araniza. Son 2 aydır klomen kullanmıyorum adet döngüm 25-29 arası değişiyor. Geçen ay 3 tane yumurtam oluştu bu ay 11.günümde yani dün yapılan muayenede14-15mm.lik 5 tane yumurtam varmış. Doktor bu ay es geçeceğiz beşizin olabilir dedi. Açıkcasi es geçmek istemiyorum bu durumlari yaşayan var mı?
Merhaba benim de 10 tane yumurtam oluşmuştu. Çatlatma iğnesi kullanmadık, şansınız yüksek dedi doktor. Yine de olmamıştı. Kader işte.
Beşiz olursa üç tanesini falan sonradan sonlandırıyorlar ama onda da düşük tehlikesi var diye biliyorum

Kaç mmdi yumurtalariniz sizin? Ben bugün kontrole gittim 20-20-18-17-15mm bugün 13.günüm. Belki yarın çatlar. Cidden zor bir durum ama es geçmeyip değerlendirecegim sanırım

Kaç mmdi yumurtalariniz sizin? Ben bugün kontrole gittim 20-20-18-17-15mm bugün 13.günüm. Belki yarın çatlar. Cidden zor bir durum ama es geçmeyip değerlendirecegim sanırım
Şimdi hatırlamıyorum ki üzerinden dört yıl geçti. Çok şükür ilaçsız hamile kaldım.

Şimdi tekrar bebek istiyorum. Biraz önce doktora gittim yumurta 22mm*24mm büyüklüğünde ama çatlamamış. Çatlatma iğnesi vurdurdum. İnşallah iki hafta sonra ikimiz de güzel haberi alırız

Biz ilk bebek için uğraşıyoruz daha🙂 benim doktorum iğne yapmadı geçen ay da yapmadı kendiliğinden çatlasin diye. Inşallah mutlu haberlerimizi paylaşırız

Biz ilk bebek için uğraşıyoruz daha🙂 benim doktorum iğne yapmadı geçen ay da yapmadı kendiliğinden çatlasin diye. Inşallah mutlu haberlerimizi paylaşırız
Allah en hayırlı zamanda yüzünüzü güldürsün :) Ben de klomen kullanmadım. Çatlama sorunu var bende. Yumurta çatlamıyor, kiste dönüşüyor.

Reglimin 15.günü gittim, iğne vuruldum. İnşallah işe yarar

Bana 5.gün başla dedi adetim 4 gün sürdugü icin 4. Gün basladim☺
Bence doktorun dedigine uyun adetin 5. Gunu dediyse 5 gün olmak zorunda değilsiniz. Bana adetinin 5. Günü kullan adetinin 11. Gunu yanima gel.dedi. Adet 11 gün sürmüyor fakat adeti takip eden günler kastediliyor

Back
X