Klomen

Kartopuu

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2019
87
143
23
30
Arkadaşlar 18 aralıkta yumurtalarımın kendilinden çatladığını öğrendim 14 gün sonra evde erken gebelik testi yaptım ama negatif. Erken mi yaptım yoksa gerçek bu mu?

Arkadaşlar 18 aralıkta yumurtalarımın kendilinden çatladığını öğrendim 14 gün sonra evde erken gebelik testi yaptım ama negatif. Erken mi yaptım yoksa gerçek bu mu?
14 gun aslinda hemen hemen adet gununuz oluyor. Erken gebelik testinde cikabilirdi. Bazen gebelik olsa da cikmiyormus. Umidinizi yitirmeyin ama cok da kaptirmayin derim. Insallah size de bana da nasip olur en kisa zamanda saglikla.

Amin çok sağolun cevabınız için doktorum bana adet olmassan 20 sinde gel ve gebelik testi yapma dedi aslında ama ben dayanamayıp yaptım şimdi sanırım sonucu kabullenemiyorum ama normaldede adet düzensizliğim var zaten o yüzden hesap da yapmıyom doktora da yazamıyorum delircem

Merhaba benimden adetimden sonraki 10 gün klomenle yumurta oluşmuş çatlamış dedi doktor 14 gün mu geçmesi gerekir gebelim testi için

Valla bende tam olarak bilmiyorum doktor gebelik testi yapma dedi öyle mi 20 sini b3kliyom ama okuduğum kadarıyla kimisine merhaba 20 gün geçsin demişler kimine 12 kimine 15adetin düz2nliyse adetin in geçmesini bekleyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…