- 19 Ekim 2019
- 496
- 146
- 23
- Konu Sahibi Kuzeyguneyyy
Canim asilama oldunmuBende pco var canm bugün gittim 2 yumurta olmuş hiç beklemiyordum yarın iğnemi olucam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim asilama oldunmuBende pco var canm bugün gittim 2 yumurta olmuş hiç beklemiyordum yarın iğnemi olucam![]()
Canim asilama oldunmu
Bende bu aksam vurulcam cuma asilamani yapalim dediler aslinda cok yogun bi zamanima denk geldi ama yaptircam... ins olurYok çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim
İnşaAllah olur canm ben klomen kullandım da o yüzden çatlatma iğnesi verdi ilk denememBende bu aksam vurulcam cuma asilamani yapalim dediler aslinda cok yogun bi zamanima denk geldi ama yaptircam... ins olur
Banada verdi asilamada yapcak ilk ay size yapmicakmuİnşaAllah olur canm ben klomen kullandım da o yüzden çatlatma iğnesi verdi ilk denemem
Yok 3 ay klomen olmazsa ondan sonra aşılama dediBanada verdi asilamada yapcak ilk ay size yapmicakmu
Anladim bana direk asilama dediler aslimda yaptirmasam diye dusundum ama sonra ertlememek daha iyi geldi zaten oldugu yokYok 3 ay klomen olmazsa ondan sonra aşılama dedi
Evet iğne yapıyorlar günlük aşılama için inşallah Rabbim tüm isteyen kardeşlerime ve bana versin inşallahAnladim bana direk asilama dediler aslimda yaptirmasam diye dusundum ama sonra ertlememek daha iyi geldi zaten oldugu yokklomeni 3 kez kullanabiliyoken yaptirmak iyi fikir gkbi geldi sonra igne kullaniliyomuş
Amin canim burda hamisiz diyebilmek nasip etsinEvet iğne yapıyorlar günlük aşılama için inşallah Rabbim tüm isteyen kardeşlerime ve bana versin inşallah![]()
Ay pozitif canımmmMerhaba kızlar çatlatma iğnemin 12.günü Buda testim sizce hala iğnemi
İğne mi diye düşünmeden edemiyorum canım yaaaaAy pozitif canımmm
Ama 12 gun geçmis canim ilk asilamanmiydi bende yarin olcam aşılama .. asilama sonrasi iliski oneriyilarmi acabaİğne mi diye düşünmeden edemiyorum canım yaaaa![]()
Çatlatma iğnesi benim sadece canımAma 12 gun geçmis canim ilk asilamanmiydi bende yarin olcam aşılama .. asilama sonrasi iliski oneriyilarmi acaba
Test yaptım yine silik çıktı 13.günüm iğneninAma 12 gun geçmis canim ilk asilamanmiydi bende yarin olcam aşılama .. asilama sonrasi iliski oneriyilarmi acaba
Anladim canim ins olmuşturÇatlatma iğnesi benim sadece canım
Kan verdinmiTest yaptım yine silik çıktı 13.günüm iğnenin
Yarın canımAnladim canim ins olmuştur
Kan verdinmi
Ins olumlu sonuclar aliriz hepimiz haber ver canim rabbim yardim etsinYarın canım
Vereceğim canım Bu akşam erken gebelik testi yapacağımIns olumlu sonuclar aliriz hepimiz haber ver canim rabbim yardim etsin