Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesı büyümüştü ancak dün ovulasyon yaptım çatlamış gözüküyordu ama emın olamadım teşekkür ederımOvulasyon testi ile siz takip edin
Doktorum gunlerını soyledı degerlendırdık ayın 17sınde test yap dedı . İlk defa da kullandığım ıcın de bıraz heyecanlıyımInşallah çatlamış ve değerlendirmişsinizdir![]()
Bende bu ay yaptım ama on gün içinde çatlama görmedim artık sonraki ay DenicemDoktorum gunlerını soyledı degerlendırdık ayın 17sınde test yap dedı . İlk defa da kullandığım ıcın de bıraz heyecanlıyıminş çok teşekkürler
![]()
İnşallah hayırlısı olur en kısa zamandan Rabbım bizlere de ısteyen herkese de nasıp ederBende bu ay yaptım ama on gün içinde çatlama görmedim artık sonraki ay DenicemHayırlısı ile olur umarım hepimizin
![]()
Bende bir sıkıntı yok rahim filmi falan çektirdim. Ufak bir yapışıklık varsa da açıldı dedş doktor. Bakalım nasıl olacakİnşallah hayırlısı olur en kısa zamandan Rabbım bizlere de ısteyen herkese de nasıp edervar mıydı bır sorun felan bende pko var 8aylık evlıyım ıkı aydır ovulasyonla takıp ettım ama olmadı bu ay da ıstanbulda ıyı bır doktor buldum tedaviye başlattı ama tabı benım sıkıntım esımın ısinden dolayı başka sehırde yaşıyorum artım telefonda devam etcez
![]()
Ay ınsallah çok güzel olur hakkınızdaBende bir sıkıntı yok rahim filmi falan çektirdim. Ufak bir yapışıklık varsa da açıldı dedş doktor. Bakalım nasıl olacak![]()
Bende bu ay ilk defa kullandım canım bende çatladığı gün sol kasıkta çok ağrı oldu ayakda dahi duramadım ovilasyon testi yaptım ve çift çizgi gördüm iki gün aynı şekilde oldu bence klomen ile ortalama 14 ile 18 günde oluyorArkadaşlar merhaba . Bu ay ılk defa klomen kullandım bır yumurtam büyüdü ama doktorum ıgne felan vermedı . Çatlayınca nasıl belırtıler oluyor ?
Agrı feln olmadı bende canım büyüdüğünde olmustu hıssettım onu ama catladıgında olmadı pazartesı büyümüştü doktor 2gun sonra çatlar dedı bende 4.gün ovulasyon yaptım silik çıktı artık 17nısanı beklıyorum doktor o zaman test yap dedıBende bu ay ilk defa kullandım canım bende çatladığı gün sol kasıkta çok ağrı oldu ayakda dahi duramadım ovilasyon testi yaptım ve çift çizgi gördüm iki gün aynı şekilde oldu bence klomen ile ortalama 14 ile 18 günde oluyor
Valla canım çatlatma ıgnesı vermedi bana doktor sadece yumurtam büyüdüğünde ılıskı gunlerı soyledı o kadar ama bıldıgım kadarıyla çatlatma ıgmesınde 36. Saatte ılıskı oluyormus ondan sonra da genelde 1gun ılıskı 1gun ara vererek yapılıyor ama yıne de ıgne konusunda bılgım yok buralardan okuduğum kadarıyla öyle anladım .Kızlar merhaba.bende ilk defa bu ay 5 gün klomen kullandım.2 tane gelişmiş yumurtam oluştu.doktor çatlatma iğnesi verdi 24 saat sonra başlayın yapabildiğiniz kadar yapın dedi.benim sorum şu sizler her gün mü denediniz çünkü hergün çok zor oluyor ve az sperm gidiyor.yoksa gün aşırı mı denediniz.açıkçası doktora bunu sormayı unutmuşum.yapabildiğiniz kadar yapın dediği için hergün denedik ama sperm az az gitti.acaba hata mı ettik.bu durumu tecrübe eden var mı?
Aynen canm zaten ona göre yönlendiriyor inşallah hayırlısı olur bende bekliyorumAgrı feln olmadı bende canım büyüdüğünde olmustu hıssettım onu ama catladıgında olmadı pazartesı büyümüştü doktor 2gun sonra çatlar dedı bende 4.gün ovulasyon yaptım silik çıktı artık 17nısanı beklıyorum doktor o zaman test yap dedı
İnş canım inş güzel haberler alırızAynen canm zaten ona göre yönlendiriyor inşallah hayırlısı olur bende bekliyorum![]()
İnşallah canım. Yok kuzum bende herhangi bir sorun yok sadece adet düzenim 38 gün onun dışında sorun olmadığını söylediler bana eşimde test yaptı bakalım bu ay olmaz ise eşim yine test yapacakİnş canım inş güzel haberler alırızsen de bır sorun var mıydı bende basıt pko var ama bu ılacla ıkı yumurtam büyümüştü bır sağ da dıgerı solda.
İnşallah canım. Yok kuzum bende herhangi bir sorun yok sadece adet düzenim 38 gün onun dışında sorun olmadığını söylediler bana eşimde test yaptı bakalım bu ay olmaz ise eşim yine test yapacak