Erkek İnfertilitesi Klomen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aykem33

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2021
25
10
18
33
Kızlar eşim varikosel ameliyatı oldu doktor klomen verdi eşime ilk defa duydum eşi klomen kullanıp hamile kalan varmı

İnşallah Canım dün bitti ilaçlarım doktorum cumartesi gel dedi heyecanla bekliyorum

İnşallah Canım dün bitti ilaçlarım doktorum cumartesi gel dedi heyecanla bekliyorum

Birde klomen erkeklere veriliyor konu sahibi erkekte kullanan var mı diye sormuş canım. İnşallah sende evladına kavuşursun. Evet biz kullanıyoruz eşimde doktor hiçbir sıkıntı görmedi sadece 2 hafta klomen kullansın dedi sonrası için ovitrelle tarzi ignelere başlayacak sanırım

inşallah hepimiz tez zamanda kavuşuruz Sen klomen kullanıyomusun peki

Suan Hayır,daha önce kullandım. Adetin 5 günü sabah akşam içtim 5 gün sonra yumurtalar takip edildi büyüme olduovitrellr catlatma iğnesi verdi sonra ilişki günü önerdi yalnız olmadı gebelik bizim sperm sayısı az di o zamn umarım sizin olur

İnşallah canım yarın doktora gidicem duruma göre çatlatma iğnesi olcam bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…