Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Birde klomen erkeklere veriliyor konu sahibi erkekte kullanan var mı diye sormuş canım. İnşallah sende evladına kavuşursun. Evet biz kullanıyoruz eşimde doktor hiçbir sıkıntı görmedi sadece 2 hafta klomen kullansın dedi sonrası için ovitrelle tarzi ignelere başlayacak sanırım
Birde klomen erkeklere veriliyor konu sahibi erkekte kullanan var mı diye sormuş canım. İnşallah sende evladına kavuşursun. Evet biz kullanıyoruz eşimde doktor hiçbir sıkıntı görmedi sadece 2 hafta klomen kullansın dedi sonrası için ovitrelleinşa
Suan Hayır,daha önce kullandım. Adetin 5 günü sabah akşam içtim 5 gün sonra yumurtalar takip edildi büyüme olduovitrellr catlatma iğnesi verdi sonra ilişki günü önerdi yalnız olmadı gebelik bizim sperm sayısı az di o zamn umarım sizin olur
Suan Hayır,daha önce kullandım. Adetin 5 günü sabah akşam içtim 5 gün sonra yumurtalar takip edildi büyüme olduovitrellr catlatma iğnesi verdi sonra ilişki günü önerdi yalnız olmadı gebelik bizim sperm sayısı az di o zamn umarım sizin olur