Kullanabilirsin canım hamile kalmanı hızlandırır ben o ilaçla hamile kaldım çok şükrü bebeğim kucağımda ve burda tanidifim bir sürü insan da var o ilaçla hamile kalanKizlar 6 aylık evliyim 6 aydır bebek istiyoruz bu gün doktora gittim ultrason la baktı bir sorun olmadığını söyledi ancak istersem klomen yazabilirim dedi bende aldım ama kullanıp kullanmamak ta kararsız kaldım kullanıp hamile kalan veya yan etkilerini yaşayan varmı sizce gerek varmı yardimci olurmusnz
Merhabalar bende klomen ile bebeğimi kucağıma aldım yumurta tembelliği vardı onun için kullandım sorun yoksa sizde 1 seneye kadar genelde doktorlar önermiyo denemenizi istiyorKizlar 6 aylık evliyim 6 aydır bebek istiyoruz bu gün doktora gittim ultrason la baktı bir sorun olmadığını söyledi ancak istersem klomen yazabilirim dedi bende aldım ama kullanıp kullanmamak ta kararsız kaldım kullanıp hamile kalan veya yan etkilerini yaşayan varmı sizce gerek varmı yardimci olurmusnz
canım bende 8 aylık evliyim 8 aydır deniyorum olmamıştı klomen ve çatlatma iğnesi oldum bugün 6.gün bekliyorum inşallah hemen sonuç alırızKizlar 6 aylık evliyim 6 aydır bebek istiyoruz bu gün doktora gittim ultrason la baktı bir sorun olmadığını söyledi ancak istersem klomen yazabilirim dedi bende aldım ama kullanıp kullanmamak ta kararsız kaldım kullanıp hamile kalan veya yan etkilerini yaşayan varmı sizce gerek varmı yardimci olurmusnz
Merhabalar, çok sevindimmmKullanabilirsin canım hamile kalmanı hızlandırır ben o ilaçla hamile kaldım çok şükrü bebeğim kucağımda ve burda tanidifim bir sürü insan da var o ilaçla hamile kalan
Ben aşılama ile hamile kaldım çatlatma iğnesinden 14 gün sonra test yapmıştımMerhabalar, çok sevindimmmben de bu ay klomen kullandım fakat doktorum çatlatma iğnesinden hiç bahsetmedi Bugün adetimin 18.günü. Siz ne zaman test yaptınız acaba?
Çatlatma iğnesinin yapıldığı gün yumurtlama günü sayılıyor sanırım değil mi?Ben aşılama ile hamile kaldım çatlatma iğnesinden 14 gün sonra test yapmıştım
Evet öyle ama ona göre değilde yumurtanın büyüklüğüne göre vuruluyor normal bir şekilde büyürse de zaten yumurtlama günlerine denk geliyorÇatlatma iğnesinin yapıldığı gün yumurtlama günü sayılıyor sanırım değil mi?
Aslında ben maalesef yurt dışındayım klomeni bana türkiyedeki doktorum verdi çünkü eşimde ve bende hiçbir sıkıntı göremedi ama dediğim gibi hiç çatlatma iğnesinden falan bahsetmedi o yüzden biraz korktum açıkçası ve bilemedim hamilelik ihtimali olabilir miEvet öyle ama ona göre değilde yumurtanın büyüklüğüne göre vuruluyor normal bir şekilde büyürse de zaten yumurtlama günlerine denk geliyor
Kontorole falan cagirmismiydi tekrardan sizi yoksa sadece ilaç mı verdiAslında ben maalesef yurt dışındayım klomeni bana türkiyedeki doktorum verdi çünkü eşimde ve bende hiçbir sıkıntı göremedi ama dediğim gibi hiç çatlatma iğnesinden falan bahsetmedi o yüzden biraz korktum açıkçası ve bilemedim hamilelik ihtimali olabilir mi
Sağol canım inşallah. peki ilk kullanmada hamile kaldinmiMerhabalar bende klomen ile bebeğimi kucağıma aldım yumurta tembelliği vardı onun için kullandım sorun yoksa sizde 1 seneye kadar genelde doktorlar önermiyo denemenizi istiyor
Eğer sorununuz yoksa zaten riskli yumurtalarınız fazla ve çok gelişebilir kist olabilir takibi önemli inşallah sıkıntı yaşamazsınız
İlacı vermeden kontrol etti ama ilaçtan sonra hiç kontrol gerekli falan demediKontorole falan cagirmismiydi tekrardan sizi yoksa sadece ilaç mı verdi
İlk denemede olmadı 2.denemede kimyasal gebelik yaşadım 3. Denemede olduSağol canım inşallah. peki ilk kullanmada hamile kaldinmi
Canm sonucun belli oldumu merak ettimcanım bende 8 aylık evliyim 8 aydır deniyorum olmamıştı klomen ve çatlatma iğnesi oldum bugün 6.gün bekliyorum inşallah hemen sonuç alırız
14.gün negatif oldu bugün regl günüm ağrılar başladı bugün olurumCanm sonucun belli oldumu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?