Klomen

Antep 2112

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2022
14
1
1
25
Mrb yaklaşık 1,5 yıldır çocuk istiyoruz ve yumurtlamayı günlerimi takip ediyorum ve değerlendiriyoruz ama olmuyor doktora gittik sperm testi, Benim için hormon testi alttan muayene ultrason ile hepsine bakıldı hiç Bir şekilde sıkıntı çıkmadı herşey normal bu ay doktordan klomen istedim oda yazdı şuan kullanıyorum sizce faydası olur mu daha önce kullanan varmı Bilgi verir misiniz?rica etsem

Valla canım günde 3 kez verdi iki kutu klomen tam olarak ne zaman bitiyor bilmiyorum adet olursam içmeye başlıcam . Adetime 2 hafta falan var.
Bende 2 kutu günde 3 kullandım şimdi geldim doktordan canım 2 yumurta gelişmiş Sade tek tarafta diğerinde olmamış pzar öğlen iğne vurulacağım çatlatma iğnesi verdi

İnş olacaktır Allah’ın izniyle benim klomen bitti yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım
Ay mutlaka yaz buraya merak ederim canım inşAllah canım benim
Çok heyecanlıyım iğneden 10 gün sonra gel dedi bakalım pazar iğne
Umarım çok güzel haberler alırız .ben ilk kullandığımda 1 tane sol 1 tane sağda olmusti ama 1 tanesi işe yaramıyor sol tüpüm alındığı için . Bir dahaki adette işte fazla doz ile denicez .

İnşaAllah canım yarın 12 de iğnem var bakalım heycanlıyım 5 yıldır bekliyorum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…