Klomen

beste0606

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2023
71
8
16
40
Merhaba amh 0,01 olduğunda adet zamanı yumurta boyutu kaç olmalı . Benim durumumda olan var mı acaba? Bir yumurta var oda 7mm . Klomen verdi doktor ? Acaba büyürmü?😞😞

Merhaba amh 0,01 olduğunda adet zamanı yumurta boyutu kaç olmalı . Benim durumumda olan var mı acaba? Bir yumurta var oda 7mm . Klomen verdi doktor ? Acaba büyürmü?😞😞
Merhaba klomen de iğnelere göre daha hızlı büyüyor. Yani ben de öyle oluyor.

Klomenle beraber bana trisequens adlı bı hap verildi ne işe yaradığını bilen var mi

Havuç ve inciri denediniz mi ? Havuç suyu için kendiniz sıkıp hergün bir bardak , incirde haftada üç kez kaynatıp içiliyor ben faydasını gördüm
Fsh değeriniz nedir sizin ?
Havuç deneyim ama incir için fshı yüksek olanlar yapmasın diyorlar. Benim fsh yüksek :((

Fsh değeriniz nedir sizin ?
Havuç deneyim ama incir için fshı yüksek olanlar yapmasın diyorlar. Benim fsh yüksek :KK43:(
Ben uzun zamandır yaptırmıyorum bir ara yükseldi 20 oldu ,sonra 5 e düştü . Ama yine çıkmıştır adetim gecikiyor . Evet maalesef bir şey düzelirken başka şey etkileniyor . FSH 5 e düştüğünde o ay çok yürüyüp çok spor yapmıştım .hareketin FSH düşürdüğüne eminim

Ben uzun zamandır yaptırmıyorum bir ara yükseldi 20 oldu ,sonra 5 e düştü . Ama yine çıkmıştır adetim gecikiyor . Evet maalesef bir şey düzelirken başka şey etkileniyor . FSH 5 e düştüğünde o ay çok yürüyüp çok spor yapmıştım .hareketin FSH düşürdüğüne eminim
Bende bu ay yürümeye başladım . Bakalım inşallah iyi gelir

Bende bu ay yürümeye başladım . Bakalım inşallah iyi gelir
İnşallah, vazgeçmeyin ama çokta kasmayın .stressiz bir şekilde üstünüze düşeni yapın .bol avokado yiyin ben günde bir tane ya da yarım mutlaka yiyorum .doğurganlığı arttıran en önemli besinlerden .kabak çekirdeği , fındık ,badem bunlar abur cuburunuz olsun . Yogada çok iyi üreme bölgesini çalıştırıyor YouTube da dilek Esen'in infertilite için yogası var evde hergün onu yapıyorum kasıklarımı harekete geçirdiğini hissettim . Umarım mucizemiz kendiliğinden gelir 🤍

İnşallah, vazgeçmeyin ama çokta kasmayın .stressiz bir şekilde üstünüze düşeni yapın .bol avokado yiyin ben günde bir tane ya da yarım mutlaka yiyorum .doğurganlığı arttıran en önemli besinlerden .kabak çekirdeği , fındık ,badem bunlar abur cuburunuz olsun . Yogada çok iyi üreme bölgesini çalıştırıyor YouTube da dilek Esen'in infertilite için yogası var evde hergün onu yapıyorum kasıklarımı harekete geçirdiğini hissettim . Umarım mucizemiz kendiliğinden gelir 🤍
Çok teşekkür ederim uygulayacağım. Avakadoyu nasıl tüketiyorsunuz. Ben bir türlü sevemedim limon sıkıp yemeye çalışıyorum :((

Çok teşekkür ederim uygulayacağım. Avakadoyu nasıl tüketiyorsunuz. Ben bir türlü sevemedim limon sıkıp yemeye çalışıyorum :KK43:(
Ben çok seviyorum soyup öyle bile yerim . Ama ezip süzme yoğurt sarımsak ile karıştırırsanız harika oluyor . Ekmek üstüne o şekilde sürüp üstüne haşlanmış yumurta harika olur

Back
X