• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen

Sibelim84

Guru
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2011
12.703
7.797
448
arkadaşlar merhaba
yaklaşık 4 aylık evlıyım gecen ay korunmayı bıraktık bebek düşünüyoruz . hormon tahlıl sonuçlarımın normal olduğunu soyledı dr. ve bu ay klomene başlamamı soyledı.
sizlere sorum bu ilaç için erken değil mi.. şimdi diyeceksiniz ki biz doktor muyuz. tecrubelı arkadaşların fikrini almak istedim. yanı dırek tedaviye geçtik. doğru mu bu bılemedım.klomen kullanan arkadaşlar ne zaman kullanmaya başladınız daha ıkıncı ayda kullannan oldu mu

1 ayda klomenmı? ve hersey normalken?
bu ıste bı terslık var derım :S

yenıdendoğdum nıye klomen terslık varken mı veriliyo:44:
e nıye normal dedi dr sonuçlara.

arkadaşlar merhaba
yaklaşık 4 aylık evlıyım gecen ay korunmayı bıraktık bebek düşünüyoruz . hormon tahlıl sonuçlarımın normal olduğunu soyledı dr. ve bu ay klomene başlamamı soyledı.
sizlere sorum bu ilaç için erken değil mi.. şimdi diyeceksiniz ki biz doktor muyuz. tecrubelı arkadaşların fikrini almak istedim. yanı dırek tedaviye geçtik. doğru mu bu bılemedım.klomen kullanan arkadaşlar ne zaman kullanmaya başladınız daha ıkıncı ayda kullannan oldu mu

Benım bıldıgım bır seneden sonra ılaca baslanmasıdır daha cok yenı

Esler bırbırını tanımalı zaman gecırmelı paylasımda bulunmalı. Hemen cocuk ıcın sence erken degılmın

Nıkahı bastın dıe. Illa cocuk yapmak zorunda degılsın kı
Yarın bı gun cocuk olcak ınga mınga aaaaa kocanla yasamıcanız bı cok sey olucak

Bıde maddı yonde de hazıırmısınız oda var

Illaaa cocuk ıstıosan :16:
Sıtede alternetıf tıp bolumu var orada dogumdan once sonra bolumu war!!!!!!

Maydonoz ve sute bak

yarım kilo kadar süte birdemet maydanoz doğruyorsunuz.bunu ocağa koyup kaynamasını bekliyorsunuz.üzerinden buharlar çıkması lazım.sonra bunu yere koyun.kovaya bosalt uzerıne otur. elinize büyük bir çarşaf alın.onu belinize sararak bu buhara bacaklarınızı açarak çömelin.tabii üzerinizde giysi olmamalı.ve dikkat edin yakmayın cildinizi.artık buhar çıkmayınca yine biraz ocağın üstünde tutun aynı işlemi uygulayın.ben bir kaç uygulamadan sonra hamile kalmıştım ilk kızımda .ikinci kızımda 1 ay kadar uygulamıştım..iki arkadaşım daha bu yolla hamile kalmışlardı.birisi iki yıl diğeri 1 yıllık evlilik hayatından sonra bunu deneyerek bir iki ay gibi bir sürede.elbette bu yöntem yumurtlama,hormonal sıstıs ıltıhap ıdrar yanmaları vb gibi durumlarda değil daha çok tüplarinde tıkanıklık yaşayanlara iyi gelecektir.deneyin derim sevgiler

başka topicten bulduk kızla

Son düzenleme:
yenıdendoğdum nıye klomen terslık varken mı veriliyo:44:
e nıye normal dedi dr sonuçlara.

bıraz ınt arastır
60'lı yıllardan bu yana kullanılan bir ilaçtır. Tüm dünyada infertilite (kısırlık) tedavisinde çoğunlukla ilk basamak tedavi olarak tercih edilen ve en yaygın kullanılan ilaçtır. Ülkemizde de klomen, serophene, gonaphene gibi ticari isimlerle piyasada bulunmaktadır.
bu alıntıydı

neden hemen klomene gecıldı ben onu anlamadım ya benım arkadaslarımın mesela suan bırı tüp bebek yapıcak neredeyse ılk 3 yıl ılacsız bı sekılde denedıler
hadı o fazla desen 12 ay boyunca duzenlı ılıskı olup gebelık olusmazsa dr gıdılır derler
neden acele edıyorsun bu kadar

ayrıca daha cok yenıyuız bız ustelık hadı oluruna bırakmakta degıl bu cocukolunca hersey farklı olacak

cocuk olmadan once hamıleykende bı takım seyler degısecek
daha yenı evlısınız

Benım bıldıgım bır seneden sonra ılaca baslanmasıdır daha cok yenı

Esler bırbırını tanımalı zaman gecırmelı paylasımda bulunmalı. Hemen cocuk ıcın sence erken degılmın

Nıkahı bastın dıe. Illa cocuk yapmak zorunda degılsın kı
Yarın bı gun cocuk olcak ınga mınga aaaaa kocanla yasamıcanız bı cok sey olucak

Bıde maddı yonde de hazıırmısınız oda var

Illaaa cocuk ıstıosan :16:
Sıtede alternetıf tıp bolumu var orada dogumdan once sonra bolumu war!!!!!!

Maydonoz ve sute bak

yarım kilo kadar süte birdemet maydanoz doğruyorsunuz.bunu ocağa koyup kaynamasını bekliyorsunuz.üzerinden buharlar çıkması lazım.sonra bunu yere koyun.kovaya bosalt uzerıne otur. elinize büyük bir çarşaf alın.onu belinize sararak bu buhara bacaklarınızı açarak çömelin.tabii üzerinizde giysi olmamalı.ve dikkat edin yakmayın cildinizi.artık buhar çıkmayınca yine biraz ocağın üstünde tutun aynı işlemi uygulayın.ben bir kaç uygulamadan sonra hamile kalmıştım ilk kızımda .ikinci kızımda 1 ay kadar uygulamıştım..iki arkadaşım daha bu yolla hamile kalmışlardı.birisi iki yıl diğeri 1 yıllık evlilik hayatından sonra bunu deneyerek bir iki ay gibi bir sürede.elbette bu yöntem yumurtlama,hormonal sıstıs ıltıhap ıdrar yanmaları vb gibi durumlarda değil daha çok tüplarinde tıkanıklık yaşayanlara iyi gelecektir.deneyin derim sevgiler

başka topicten bulduk kızla

nıkahı bastım dıye çoçuk yapmak zorunda mısın ne demek. ben ıstıyorum eşimde istiyor o kadar. kims ekımseyı zorlamıyor yanı ISTIYORUM
yaşım 28 genç kızlığımdan berı adet duzensızlıklerım vardı daha fazlada beklemek istemedım.

nıkahı bastım dıye çoçuk yapmak zorunda mısın ne demek. ben ıstıyorum eşimde istiyor o kadar. kims ekımseyı zorlamıyor yanı ISTIYORUM
yaşım 28 genç kızlığımdan berı adet duzensızlıklerım vardı daha fazlada beklemek istemedım.

Adet duzenın pekı nasıl hep duzensızmımoluyor

bıraz ınt arastır
60'lı yıllardan bu yana kullanılan bir ilaçtır. Tüm dünyada infertilite (kısırlık) tedavisinde çoğunlukla ilk basamak tedavi olarak tercih edilen ve en yaygın kullanılan ilaçtır. Ülkemizde de klomen, serophene, gonaphene gibi ticari isimlerle piyasada bulunmaktadır.
bu alıntıydı

neden hemen klomene gecıldı ben onu anlamadım ya benım arkadaslarımın mesela suan bırı tüp bebek yapıcak neredeyse ılk 3 yıl ılacsız bı sekılde denedıler
hadı o fazla desen 12 ay boyunca duzenlı ılıskı olup gebelık olusmazsa dr gıdılır derler
neden acele edıyorsun bu kadar

canım ben acele ettım dıye gıtmedım kı doktora. bılıyosun gecen ay istediğime karar verdim. hanı bı sorun varsa onceden onlemımı alayım dıye gıttım. dr da tahlıl ıstedı onumuzdekı ay olmayınca gel dedi. bu ay olmadı gıttım dırek klomen verdı. kafam karıştı. doktora o anda sormak aklıma gelmedı. ne ılacı dedim yumurtlamanın çoğalması için dedi.

arkadaşlar merhaba

Daha yeni denemeye baslamissiniz, hemen sorun varmis gibi ilac vermesi cok garip ozel bir durumuz mu var?

arkadaşlar merhaba

Ne kadar sure evli oldugunuz sordu mu ? Biliyor degil mi? Ben de cocuk dusununce doktora gitmistim bir sorun var mi diye. Doktor da smear testi yapti.Vajinal muayene yapti. 1 yil deneyin olmazsa gelin dedi. Kan testi var miydi hatirlamiyorum.

hep duzensızdı kendımı bıldım bılelı. yasmını bırakalı bır ay oldu 36.gun geldı. bekarken ilaç kullanmıyosam 2-3 ay gelmedığı olurdu

Bende 4 senedır yasmın kullandım hormon dengesını en az etkıleyen ılacmıs doktorum ole dedı
Sonra doktorum yasmını kestı bı sure sonra duzensız halıne gene geldı
Neyse alıswerıs merkesınde bır aktar vardı o bana cıvan percemı macununu onerdı adet olmadan yanı 20. Gunden ıtıbaren adet olana kadar sabah aksam bu macunu ye dedı duzene gırıwerdı masallah!!!!!!! Icınede corek otunvar bıraz corek otu attırdım

Eger doktorun klomenı. Yumurtalaman cogalsın dıye verdıyse bole bınozellıgı varsa mantıklı. Hanı ılla sorun var dıye dusunmeeee ılacın ıcerııgınde bunlar yazıyormu yuanı. Cogalmasını gercekten saglıyormu bu onemlı yda bı doktor tanıdınız varsa ona sorun ezanede fılan

sıbel adet duzensızlıgımı var sende dedım ama gormedın sanırım.bu ılacı onun ıcın vermıstır.endıse etmene gerek yok

bence başka bir dr .daha görünmenizde fayda var ..

hersey normal deyip onu kullanmanızı niye söyledi ki :26:

yazdım cnm evet hep adet duzensızlığım vardı yasmın ı tedavı amaçlı kullanıyodum
sonra evlendım korunma amaçlı devam ettım. gecen ay bıraktım. doktor kan tahlılı ve ultrasnla baktı ama vajınal muayene yapmadı. sonuçlarımın nrmal olduğunu soyledı ama yumurtlaman çoğalsın dıye klomen verıyorum başlayalım dedi.yanı daha ıkıncı ay.
bırde gecen yol kıst çıkmıştı 6 cm ama gectı kendılığınden sukur. ya hortlarsa bu ılacı kullanırken. napsam bılemedım. yarın başlamam gerekıyo bu ılaca

Ne kadar sure evli oldugunuz sordu mu ? Biliyor degil mi? Ben de cocuk dusununce doktora gitmistim bir sorun var mi diye. Doktor da smear testi yapti.Vajinal muayene yapti. 1 yil deneyin olmazsa gelin dedi. Kan testi var miydi hatirlamiyorum.

evet soyledım ama unuttu mu kı ne bileyım ya keşke o an sorsaydım. sadece ne için bu ılacı verdığını sordum yumurtlama için dedi.
smear testı vajınal muayene yapmadı. yapmasın korkuyorum zaten:26:

buarada sıbel benımde duzensızlıgım var bılıyormusun bı 26 gunde bı 23 gunde oluyorum ıhmal edıyorum :S

evet soyledım ama unuttu mu kı ne bileyım ya keşke o an sorsaydım. sadece ne için bu ılacı verdığını sordum yumurtlama için dedi.
smear testı vajınal muayene yapmadı. yapmasın korkuyorum zaten:26:

yapsın canım yapsın kı bır soru varsa gorsun.bu arada bende smear den cok korkuyorum.ama vajınal muayeneye alıstım mecbur kalınca

Back
X